Κατερίνα Παπουτσάκη: Η αποκάλυψη για τον θηλασμό και το μεγάλο ρίσκο που πήρε στη ζωή της

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η αποκάλυψη για τον θηλασμό και το μεγάλο ρίσκο που πήρε στη ζωή της

Καλεσμένη της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου ήταν η Κατερίνα Παπουτσάκη. Τι είπε για τους δύο γιους της αλλά και για τον ρόλο που τη στιγμάτισε.

Την ισορροπία ανάμεσα στα προσωπικά και στα επαγγελματικά έχει βρει η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον Παναγιώτη Πιλαφά, με τον οποίο έχει αποκτήσει 2 γιους: τον Μάξιμο και τον Κίμωνα. Η ηθοποιός απολαμβάνει και την επιτυχία στη δουλειά της εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά ειδικά πέρσι και φέτος μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια», η οποία έχει ξεχωρίσει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Για την οικογενειακή της ζωή αλλά και την καριέρα της μίλησε σήμερα το πρωί η Κατερίνα στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στις 10» και στη Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου. Η 43χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ποιο ήταν το μεγαλύτερο ρίσκο που πήρε στη δουλειά της, ενώ εξομολογήθηκε ότι θήλασε τον μικρό της γιο για 20 ολόκληρους μήνες.

Τα micro τατουάζ της Κατερίνας Παπουτσάκη μαρτυρούν πως περνά τα καλύτερά της χρόνια

Το μεγάλο ρίσκο στη ζωή της που της κόστισε

Σε ερώτηση της Ζωής Κρονάκη για το μεγάλο ρίσκο που πήρε στη ζωή της, η Κατερίνα Παπουτσάκη απάντησε αμέσως για τον ρόλο της ως Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Ήταν τότε με την Αλίκη. Δεν το έβλεπα τότε ως ρίσκο. Δεν μπήκε καν στο μυαλό μου. Αυτό όλο το πλαίσιο και η επιλογή είναι μέρος τού ποιος άνθρωπος είμαι τώρα. Δεν μπορώ να μεμψιμοιρώ και να λέω ''αχ, πώς έχει συμβεί αυτό’’», δήλωσε η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Η 43χρονη εκείνη την εποχή είχε δεχθεί αρκετές κριτικές για τον ρόλο της ως Αλίκη Βουγιουκλάκη και όπως αποκάλυψε τα κρατούσε όλα μέσα της. «Ήταν κάτι που με ζόρισε πάρα πολύ ψυχολογικά», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπουτσάκη και παραδέχθηκε ότι τότε της εμφανίστηκε κι ένα αυτοάνοσο νόσημα, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες.

Ο θηλασμός για 20 μήνες και η ζωή με τα παιδιά της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε εκτενώς και για τα 2 παιδιά της δηλώνοντας ξεκάθαρα «χαζομαμά». «Θέλω να είμαι μαζί τους. Να περνάω ποιοτικό και ποσοτικό χρόνο μαζί τους…», είπε χαρακτηριστικά η 43χρονη ηθοποιός και αποκάλυψε ότι θήλασε τον δεύτερο γιο της για 20 μήνες.

«Στον Ωνάση τότε στο Παλλάς έβγαζα γάλα στα διαλείμματα. Ήξεραν από το πόσο γάλα υπάρχει στο στήθος μου σε ποια φάση του θηλασμού είμαι οι συνάδελφοί μου. Ήταν πολύ αστείο αυτό», είπε με χιούμορ η Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ φάνηκε πόσο περήφανη είναι για την καλή σχέση που έχουν μεταξύ τους τα δύο αγόρια της.