Να βρούμε κάποιον να μας φιλάει στο Ηρώδειο όπως ο Παναγιώτης Πιλαφάς την Κατερίνα Παπουτσάκη

Να βρούμε κάποιον να μας φιλάει στο Ηρώδειο όπως ο Παναγιώτης Πιλαφάς την Κατερίνα Παπουτσάκη
NDP

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με look βγαλμένο από τα «καλύτερά μας χρόνια» σε έξοδο με τον σύζυγό της.

Στο Ηρώδειο βρέθηκαν η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς, σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο και μάλιστα δεν δίστασαν να ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό. Μάλιστα, τα βλέμματα όλων τράβηξε το φιλί που έδωσε ο επιχειρηματίας στην αγαπημένη του.

Η γοητευτική ηθοποιός που αγαπήθηκε πολύ μέσα από τον ρόλο της στα «Καλύτερά μας χρόνια» πόζαρε ευδιάθετη και πιο ανανεωμένη από ποτέ. Για την περίσταση, επέλεξε να επενδύσει σε ένα πολύ νεανικό look, επιλογή που τη δικαίωσε αφού το αποτέλεσμα έδειχνε εξαιρετικά φρέσκο, ανέμελο, girlie και καλοκαιρινό.

Πρόκειται για μια ολόσωμη φόρμα σε έντονη ροζ απόχρωση, με κόκκινα prints το οποίο συνδύασε με ασημί flat παπούτσια, δημιουργώντας εφέ colour blocking. Στη μέση της έδεσε μια denim ζακέτα, για να είναι προετοιμασμένη για κάθε πιθανότητα καλοκαιρινής ψύχρας που μπορεί να προκύψει.

Το ζευγάρι αγκαλιασμένο και χαρούμενο χάρισε μερικά πολύ ωραία κλικ στους φωτογράφους που βρέθηκαν εκεί. Θυμίζουμε, ότι η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τους γιους τους Μάξιμο και Κίμωνα.

https://www.instagram.com/p/CerU33aoYdB
https://www.instagram.com/p/CeiMnQzIqlw
https://www.instagram.com/p/CebRy8qIRMF

Σε πρόσφατη ανάρτησή της με αφορμή τα γενέθλια του 44χρονου συζύγου της, η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε γράψει: «Επεράσαμε όμορφα! Το αγόρι μου έγινε 44 και του πάει πολύ! Περάσαμε φανταστικά και το πάρτυ άναψε από νωρίς !!!! Χιλιόχρονος αγάπη μου !! Πάντα δημιουργικός και υγιής. Να μας χαίρεσαι και να σε χαιρόμαστε».

https://www.instagram.com/p/CfQY9DdI5-_

«Αν εγώ είμαι μια φορά αφηρημένη, ο Παναγιώτης είναι πολλές παραπάνω. Δυστυχώς το έχει κληρονομήσει και ο Μάξιμος αυτό το χαρακτηριστικό. Με τα παιδιά δεν είμαστε αφηρημένοι βέβαια, είμαι πάρα πολύ συγκεντρωμένη. Καταβάλω μεγάλη προσπάθεια.

Αυτό που θέλω να μάθω και στους δύο είναι να σέβονται τις γυναίκες και τη διαφορετικότητα. Τους μιλάω πάρα πολύ και στον Μάξιμο αρέσουν οι μεγάλες συζητήσεις», είχε πει στον καναπέ της εκπομπής DOT.