Νέος έρωτας ή διαφημιστικό κόλπο; Ο Kanye West είναι ζευγάρι με την Candice Swanepoel

Μαρία Ροδίτη
Νέος έρωτας ή διαφημιστικό κόλπο; Ο Kanye West είναι ζευγάρι με την Candice Swanepoel

Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

2020 Invision

Νέα σελίδα στη ζωή του φαίνεται πως έχει γυρίσει ο Kanye West. Ή μήπως όχι;

Το 2022 δεν ήταν μια εύκολη χρονιά για το ζεύγος Kardashian-West. Οι δυο τους ήρθαν πολλές φορές σε ρήξη μέχρι που κατέληξαν στο διαζύγιο με την Kim να βρίσκει τον έρωτα -για 9 μόλις μήνες- στο πρόσωπο του Pete Davidson… Και τον Kanye να τα βάζει μαζί του και να του επιτίθεται δημόσια.

Φαίνεται, όμως, τώρα ότι μπήκε στη θέση της Kim και ερωτεύτηκε κι εκείνος. Ή μήπως όχι; Οι φήμες λένε ότι εδώ και λίγο καιρό ο 45χρονος ράπερ έχει σχέση με ένα από τα πιο γνωστά πρώην αγγελάκια της Victoria’s Secret, την Candice Swanepoel.

Άλλαξαν τα πράγματα και τώρα ο Pete Davidson ασχολείται με τον Kanye West

Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για το νέο ζευγάρι του Hollywood

Σύμφωνα με πληροφορίες της PageSix, ο Kanye West βγαίνει με την Candice Swanepoel. Μάλιστα, οι δυο τους εθεάθησαν να διασκεδάζουν σε πάρτι της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης και, όπως αναφέρει το ΤΜΖ, μετά το event, Candice και Kanye έφυγαν μαζί με το SUV του ράπερ και κατευθύνθηκαν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Πηγή που μίλησε στο ET αναφέρει ότι πράγματι οι δυο τους είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Kanye και η Candice βγαίνουν ραντεβού και η σχέση τους είναι νέα… Έχουν έρθει κοντά λόγω της μόδας και της δημιουργικότητας».

Στην αντίπερα όχθη, όμως, έρχονται άλλες πηγές να βάλουν λάδι στη φωτιά μιας και λένε ότι όλο αυτό είναι fake και γίνεται για λόγους PR. Ειδικότερα, κάποια πρόσωπα υποστηρίζουν ότι ο ράπερ και το μοντέλο δεν έχουν πραγματικό δεσμό, αλλά θέλουν να δημιουργηθούν φήμες γύρω από τα ονόματά τους για να προωθήσουν μια σειρά γυαλιών ηλίου. Για να καταλάβεις, η Swanepoel είναι το πρόσωπο της σειράς γυαλιών ηλίου Yeezy του Kanye West και οι πληροφορίες λένε ότι οι δυο τους έχουν αφήσει τις φήμες περί σχέσης να κυκλοφορούν προς όφελος… της δουλειάς.

France Cannes 2022 Elvis Red Carpet

Η Candice Swanepoel

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

2022 Invision

Τι πραγματικά συμβαίνει; Ο χρόνος θα δείξει! Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι η Candice Swanepoel ήταν το πρόσωπο της νέας καμπάνιας Skims της Kim Kardashian, αλλά και ότι τον Μάρτιο είχε απαθανατιστεί σε τρυφερά τετ α τετ στο Παρίσι με τον πρώην σύντροφο της Kylie Minogue, Andres Velencoso.

Σε ησυχία δεν αφήνει την Kim Kardashian

Μπορεί να έχουν περάσει 6 μήνες από την έκδοση του διαζυγίου Kardashian-West, αλλά ο ράπερ δεν αφήνει σε ησυχία την πρώην σύζυγό του. Τι έκανε αυτήν τη φορά; Έχει μία συγκεκριμένη απαίτηση. Θέλει πάντα να λέει την άποψή του για να έχουν πατρικό πρότυπο τα παιδιά.

Kardashian West Divorce

Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

©2020 Evan Agostini

«Ακόμα και σήμερα, εξακολουθώ να δίνω συμβουλές στην Κim για πράγματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, γιατί αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στα παιδιά», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Kanye West στους οικοδεσπότες του podcast, Alyson Wilson και Danny Harris.

«Μπορεί η Kim να περνά το 80% του χρόνου με τα παιδιά», συνέχισε ο ράπερ και πρόσθεσε πως θέλει να λέει την άποψή του, αφού θεωρεί πως τα παιδιά πρέπει να έχουν το πατρικό πρότυπο.

People Kanye West Joel Osteen

AP Photo/Michael Wyke

Copyright 2019 The Associated Press. All rights reserved.

Έχει περάσει σχεδόν ενάμιση χρόνος από τότε που ο ράπερ και η τηλεπερσόνα συμφώνησαν για την συνεπιμέλεια των παιδιών τους. Η Kim Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021, μετά από 7 χρόνια κοινής πορείας με τον Ye.