Είναι ο Γιώργος Καράβας ό,τι καλύτερο συνέβη στο GNTM φέτος; Από εμάς είναι ναι

Πατούλια Κατερίνα
Είναι ο Γιώργος Καράβας ό,τι καλύτερο συνέβη στο GNTM φέτος; Από εμάς είναι ναι

Αν είσαι fan του GNTM από την εποχή που το ονομάζαμε Next Top Model Ελλάδας, τότε μπορείς να καταλάβεις τη σημασία του ιδανικού κριτή του fashion riality.

Από το περσινό του ξεκίνημα στο backstage του GNTM ως μέντορας ακόμα, ο Γιώργος Καράβας κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, ειδικά στην περσινή -κομματάκι άνευρη - σεζόν του ριάλιτι μοντέλων.

Καράβας, ο μόνος που έμεινε στο GNTM από την περσινή χλιαρή σεζόν

Προφανώς, αρκετοί και κυρίως αρκετές ασχολήθηκαν πέρσι με την εξωτερική εμφάνιση του Καράβα, το πλούσιο βιογραφικό του, τον τρόπο με τον οποίο συμβούλευε τα επίδοξα μοντέλα για το πώς να ποζάρουν και το πόσο cool και ωραίος τύπος ήταν σε μια τηλεόραση στην οποία έχουμε ανάγκη να δούμε φρέσκα πρόσωπα με άποψη και γνώσεις

Αυτά για την προηγούμενη σεζόν του GNTM ή GNTM 4, η οποία σίγουρα δεν υπήρξε η πιο επιτυχημένη του GNTM στα χρόνια που το παρακολουθούμε στο Star. Ακόμα όμως και σε αυτό το GNTM 4, ο μέντορας Καράβας, κατάφερε στον τελικό του show τον Δεκέμβριο, να αναλάβει την παρουσίαση του live και οι απανταχού θαυμάστριές του να απαιτούν να κάνει δική του εκπομπή του χρόνου. Κι αν στο STAR, υπήρχε τέτοιο πλάνο, σήμερα θα βλέπαμε τον Καράβα με τη Ραφαέλα (του) Ψαρρού στο Βreakfast και όχι το δίδυμο Χατζίδου- Παύλου.

Επιστροφή στο GNTM: Δίκαια φέτος ο Καράβας διεκδίκησε και πήρε την καρέκλα του κριτή στο ριάλιτι μοντέλων και ας το παραδεχτούμε μας λείπει εξίσου και από το backstage όπου η Έλενα Γαλύφα ακόμα δεν φαίνεται να έχει συντονιστεί με το πέρασμα από το Instagram στην τηλεόραση, είναι όμως ακόμα νωρίς.

Από τις πρώτες auditions πάντως, ο Καράβας έδειξε πως μπορεί να είναι ο αντίθετος πόλος της Καγιά χωρίς να την καπελώνει, λέγοντας πάντα τη γνώμη και δίνοντας ακόμα και την wild card του όταν είδε πως η παίκτρια που ο ίδιος ήθελε να περάσει στην επόμενη φάση, πήρε το όχι των υπόλοιπων κριτών.

«Όλοι οι κριτές διαφωνούμε μεταξύ μας χωρίς αυτό να γίνεται στοχευμένα», είπε μόλις χτες ο Καράβας και η αλήθεια ίσως κρύβεται κάπου στη μέση. Γιατί auditions χωρίς διαφωνία στο GNTM είναι τούρτα γενεθλίων δίχως το κεράκι. Πάντως, η καλή σχέση του Γιώργου με τη Βίκυ Καγιά και η φιλία τους αλλά και η παρέα που κάνουν οικογενειακώς και εκτός παιχνιδιού, είναι ένα ακόμα λιθαράκι στο να πάει καλά φέτος το project GNTM που καλώς ή κακώς αποτελεί στοίχημα για την Καγιά. Μετά από μια μέτρια σεζόν στο Dancing with the Stars και με την λευκή επιταγή του σταθμού να τα αλλάξει αν θέλει όλα, η Καγιά σίγουρα θέλει να σκίσει το GNTM και δεν είναι τυχαίο πως ο μόνος άνθρωπος που παρέμεινε στη θέση του και με προαγωγή από πέρσι, ήταν ο Καράβας.

Κι αν πάνω από όλα, έχει το μεγάλο ναι από μας ο Καράβας, είναι ο ιπποτικός τρόπος με τον οποίο φέρεται σε κάθε κορίτσι που θα εμφανιστεί στην επιτροπή.

«Στο GNTM έρχονται γυναίκες που μόνες τους προβάλλουν τα προβλήματά τους ή τις θέσεις τους. Εμείς δεν κάνουμε κάτι, ούτε αποσκοπούμε στο να βγάλουμε κάτι παραπάνω.

Το show αυτή τη στιγμή, εκπροσωπεί και πρεσβεύει όλο το κομμάτι της παγκόσμιας μόδας. Θα δείτε φέτος απ’ όλα. Η δουλειά μας είναι να δείξουμε στον κόσμο τον χώρο ο οποίος λέγεται μόδα.

Άρα δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να μη βάλουμε μέσα ανθρώπους οι οποίοι υπάρχουν και πρωταγωνιστούν στην παρούσα φάση στο κοινωνικό σύνολο και στο κοινωνικό γίγνεσθαι», τόνισε ο ίδιος ο κριτής του GNTM που έχει καταφέρει να λέει ατόφια την γνώμη του για κάθε παίκτρια χωρίς να φύγει καμία από εκεί προσβεβλημένη. Κι αυτή θα είναι πάντα η λεπτομέρεια που θα τον ξεχωρίζει σε σχέση με κριτές που είχαν στην πλάτη του μεγάλη καριέρα, όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν κριτική σε κορίτσια με όνειρα, με σεβασμό και ευγένεια.

https://www.instagram.com/p/Ci-rGr4qL0V

Και το καλύτερο για το κλείσιμο! Ο Γιώργος Καράβας δεν έχει κανένα θέμα να εξυπηρετήσει και το ριάλιτι του πράγματος, και να τσαλακωθεί και να πέσει στα πατώματα και να γίνει meme.