Η Βίκυ Καγιά με τέλειο 80’s wet look – Όλα τα tips για να το πετύχεις από τον hairstylist, Tom Zois

Μαρία Ροδίτη
Η Βίκυ Καγιά με τέλειο 80’s wet look – Όλα τα tips για να το πετύχεις από τον hairstylist, Tom Zois

Στο GNTM της Τρίτης (27/9) η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε με το πιο εντυπωσιακό wet look που μπορείς να κάνεις και μόνη σου. Ο προσωπικός hairstylist του μοντέλου, Tom Zois, μιλά στο Queen.gr και αναλύει όλα τα βήματα για να το πετύχεις.

Το GNTM αυτήν τη σεζόν είναι εντελώς διαφορετικό. Οι διαγωνιζόμενες είναι από 18 ως 88 ετών, το diversity παίζει πρώτο ρόλο και η κριτική επιτροπή είναι ολοκαίνουρια. Ή μάλλον… έχει ένα πρόσωπο από τα παλιά – ναι, τη Βίκυ Καγιά λέμε- που μας έλειψε πολύ. Μας έλειψε για το flow που δίνει στο παιχνίδι, αλλά και για τα εντυπωσιακά looks που πραγματοποιεί σε κάθε επεισόδιο.

Και στο χθεσινό (27/9) GNTM η Βίκυ Καγιά ήταν πιο hot από ποτέ. Σαν beauty addict που είμαι, εγώ προσωπικά λάτρεψα το wet hair look της, το οποίο ήταν ανάλαφρο, νεανικό και φρέσκο. Ό,τι πρέπει για τις glam party εμφανίσεις και τις πιο επίσημες περιστάσεις. Ξέροντας, λοιπόν, ότι ο hairstylist Tom Zois βρίσκεται πίσω από αυτό το αριστούργημα, επικοινώνησα μαζί του και μου έδωσε όλα τα tips για το wet look του μοντέλου. Έτοιμη να τα ανακαλύψεις;

Wet hair, don’t care: 15 τρόποι για να κάνεις το wet look σου πιο ενδιαφέρον

Το εύκολο wet look της Βίκυς Καγιά και η 80’s αισθητική

«Το συγκεκριμένο wet look είναι από τα πιο εύκολα και μας παραπέμπει σε 80’s αισθητική. Κάθε κοπέλα μπορεί να το κάνει. Στην ουσία, έχουμε wet αποτέλεσμα στο πάνω μέρος του κεφαλιού και για να επιτευχθεί αυτό είναι απαραίτητα προϊόντα, όπως ο αφρός ή το gel», λέει στο Queen.gr ο hairstylist της Βίκυς Καγιά, Tom Zois.

https://www.instagram.com/p/Ci-T1_uK18X

Και συνεχίζει εξηγώντας την ακριβή διαδικασία: «Χτενίζουμε όλα τα μαλλιά προς τα πίσω και κάνουμε χωρίστρα με ροπή προς το πλάι. Τοποθετούμε το gel με τα χέρια ή με ένα πινέλο για να γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακό το hair look. Όλα αυτά γίνονται σε βρεγμένα μαλλιά. Στη συνέχεια, παίρνουμε το πιστολάκι και αρχίζουμε να στεγνώνουμε τα βρεγμένα μαλλιά μαζί με το ζελέ για να σταθεροποιηθούν. Παράλληλα, σταθεροποιούμε και με ένα πενσάκι για να δώσουμε κλίση προς τα πίσω. Όσο για τα μαλλιά που μένουν κάτω ελεύθερα; Τα ενυδατώνουμε με λαδάκι για να γυαλίσουν, να δημιουργηθεί ένα glossy εφέ».

tom_zois.jpg

Ο hairstylist, Tom Zois

https://www.instagram.com/p/Ci-vN8urpHO

Ο Tom Zois μάς έδωσε ακόμη ένα tip, όμως, λέγοντας: «Αν κάποια κοπέλα έχει ίσια μαλλιά, μπορεί στο κάτω τμήμα να χρησιμοποιήσει ψαλίδι και να κάνει ανάλαφρες μπούκλες. Όχι στημένες, natural, πολύ φυσικές».

DIY όπως… η Βίκυ Καγιά

Αν θέλεις, λοιπόν, να αντιγράψεις το υπέροχο wet look της Βίκυς Καγιά, δες την gallery και τα προϊόντα που θα χρειαστείς. Ο Tom Zois μάς είπε ακριβώς τι πρέπει να έχεις κι εμείς βρήκαμε τα καλύτερα για να σου τα προτείνουμε.

Good luck, girl!