Η Μαρία Ηλιάκη σχολιάζει αυτό που άλλαξε οριστικά μετά το παιδί και η Λάουρα Νάργες συμφωνεί

Πατούλια Κατερίνα
Η Μαρία Ηλιάκη σχολιάζει αυτό που άλλαξε οριστικά μετά το παιδί και η Λάουρα Νάργες συμφωνεί

Η Μαρία Ηλιάκη είναι μία από τις celebs που μιλούν με ειλικρίνεια στα social media τόσο για τις χαρές όσο και για τις δοκιμασίες της μητρότητας.

Από το 2021 που έγινε μαμά για πρώτη φορά, η Μαρία Ηλιάκη έχει μιλήσει και για τις ωραίες στιγμές αλλά και για τις δοκιμασίες που αντιμετωπίζει καθημερινά στο ταξίδι αυτό που λέγεται μητρότητα.

Η μικρή Κατερίνα, καρπός της σχέσης της παρουσιάστριας με τον γυναικολόγο Στέλιο Μανουσάκη, έχει κλέψει την καρδιά και το μυαλό της Ηλιάκη που έχει πολλές φορές παραδεχτεί πως η μητρότητα έφερε πολλές και καίριες αλλαγές στη ζωή της.

Mάνα σημαίνει κλάμερ στα μαλλιά

Αυτή τη φορά, με το χιούμορ που την χαρακτηρίζει, η Ηλιάκη μας έδειξε μια ακόμα αλλαγή που έχει συμβεί στην εμφάνισή της με τον ερχομό της μικρής Κατερίνας κι αυτή έχει να κάνει με το κλάμερ που έχει μπει για τα καλά στα μαλλιά της. Πάνε τα καλοχτενισμένα μαλλιά, πάνε τα περίτεχνα χτενίσματα, το κλάμερ έχει γίνει λατρεία της κάθε μαμάς, μαζί με τα scrunchies, για το λεγόμενο μαλλί της μάνας!

https://www.instagram.com/p/CjGJsuwIh9_

Την παρατήρηση της Ηλιάκη, ήρθε να χαιρετήσει μια άλλη νέα μαμά, λίγων μόνο ημερών, κι αυτή δεν είναι άλλη από τη Λάουρα Νάργες, η οποία κατάλαβε πως πρέπει κι αυτή να χαιρετίσει τα κοτσιδάκια!

iliaki.JPG
https://www.instagram.com/p/CW0IjoRsqj4

Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι!

Μιλώντας για το ταξίδι που κάνει τον τελευταίο χρόνο ως μαμά της μικρής Κατερίνας, η Μαρία Ηλιάκη είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι. Δεν υπάρχει Οδηγός Του Καλού Γονιού. Υπάρχει, όμως, το ένστικτο και αργότερα η εμπειρία που είναι πολύ σπουδαίος δάσκαλος. Αν έχεις γίνει γονιός για πρώτη φορά προσπάθησε να μην ασκείς μεγάλη πίεση στον εαυτό σου…είναι πολλά αυτά που θα ακούσεις, πολλές οι γνώμες και ακόμη περισσότερες οι συμβουλές. Τα προγράμματα των άλλων είναι υπέροχα. Μπορεί όμως να μην ταιριάζουν σε σένα και το μωρό σου. Και να θυμάσαι πως αν νιώσεις ένα βάρος να σε λυγίζει γιατί είναι όλα πρωτόγνωρα και δύσκολα στην αρχή…πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου…κλάψε φώναξε ζητά βοήθεια κ να είσαι πάντα επιεικής με σένα.. Πες «χρειάζομαι ένα λεπτό» και πάρτο! Θυμήσου ότι είσαι άνθρωπος και κανείς ό,τι καλύτερο μπορείς», έγραψε χαρακτηριστικά η Ηλιάκη.