Το τρολάρισμα του Στέλιου Μανουσάκη στην Μαρία Ηλιάκη για τον γάμο τους

Το τρολάρισμα του Στέλιου Μανουσάκη στην Μαρία Ηλιάκη για τον γάμο τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι έδωσε το παρών σε γάμο φιλικού του ζευγαριού και δημοσίευσε τα πιο fun στιγμιότυπα.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης είναι ένα από τα ωραιότερα και πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η παρουσιάστρια και ο γυναικολόγος βιώνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία αφού ο ερχομός της κόρης τους, ολοκλήρωσε τον μεγάλο τους έρωτα και τους χάρισε πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι σχεδιάζει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το ερχόμενο καλοκαίρι και να βαφτίσει την κορούλα του. Τα τελευταία χρόνια η παρουσιάστρια και ο γνωστός γιατρός μοιράζουν τη ζωή τους μεταξύ Αθήνας και Ελβετίας, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Στέλιου Μανουσάκη ο οποίος εργάζεται σε κλινική της Ζυρίχης.

Όπως οι ίδιοι έχουν δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή τους, η Κρήτη είναι το μέρος όπου θα πραγματοποιηθούν ο γάμος και η βάπτιση αφού το ζευγάρι κατάγεται από το όμορφο νησί.

O Στέλιος Μανουσάκης τρολλάρει την Μαρία Ηλιάκη

Πριν λίγες ώρες το αγαπημένο ζευγάρι έδωσε το πάρων σε γάμο φιλικού τους ζευγαριού και ο γνωστός γυναικολόγος δημοσίευσε ένα άκρως χιουμοριστικό βίντεο από την δεξίωση. Στο Instagram story του Στέλιου Μανουσάκη βλέπουμε την Μαρία Ηλιάκη να προσπαθεί να πιάσει την ανθοδέσμη ωστόσο ο τυχερός ήταν άλλος.

«Την επόμενη φορά», έγραψε με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση ο Στέλιος Μανουσάκης.

Η Μαρία Ηλιάκη πήγε διακοπές αλλά όλοι κοιτούσαν τι έγραφε η τσάντα του Στέλιου Μανουσάκη

Η 44χρονη είναι μία από τις πιο ακομπλεξάριστες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και δεν δίστασε να κάνει repost το video στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η γέννηση της κόρης τους

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Μαΐου 2021. Η Μαρία Ηλιάκη γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό και με τη μέθοδο της καισαρικής τομής, στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης, στη Ζυρίχη.

https://www.instagram.com/p/CdDpcx9s5cI

Ο Στέλιος Μανουσάκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του, στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Ο γνωστός γυναικολόγος διευκρίνισε ότι ήταν μαζί με τη Μαρία Ηλιάκη κατά τη διάρκεια του τοκετού αλλά όχι ως γιατρός, αλλά ως πατέρας.

«Όλα βαίνουν φυσιολογικά. Ζούμε μοναδικές στιγμές. Το κλίμα είναι πολύ συγκινητικό. Ήμουν μαζί με τη Μαρία. Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες», ανέφερε ο Στέλιος Μανουσάκης.

«Όταν βγήκε το κορίτσι μας ήταν φοβερή στιγμή. Δεν έχω ξαναδεί τη Μαρία έτσι. Ήταν πραγματικά η μητρότητα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της. Θα μείνουμε 3-4 μέρες στην κλινική. Το μωρό το βράδυ ήταν λίγο ανήσυχο. Είναι πολύ σπουδαίες οι στιγμές. Επέλεξα να μην είναι ο μαιευτήρας της, γιατί σε περιπτώσεις χειρουργείου πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό», συμπλήρωσε.

Πηγή κεντρικής: marakiiliaki