Η Μαρία Ηλιάκη θυμάται τα μαθητικά της χρόνια και θέλει να στείλει την κόρη της σχολείο

Μαρία Ροδίτη
Η Μαρία Ηλιάκη θυμάται τα μαθητικά της χρόνια και θέλει να στείλει την κόρη της σχολείο

Η tb φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη με όλη την τάξη της και ο απολαυστικός διάλογος με την κόρη της, Κατερίνα.

Τα σχολικά χρόνια είναι τα ωραιότερα στη ζωή ενός παιδιού και σε αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία. Παιχνίδι, ανεμελιά, αθωότητα… Τι άλλο θέλει κανείς για να είναι χαρούμενος κι ευτυχισμένος; Όλα αυτά – με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς- θυμήθηκε η Μαρία Ηλιάκη και δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα χρόνια που φοιτούσε στο δημοτικό.

Η δημοσιογράφος δεν έμεινε μόνο εκεί, όμως! Κοινοποίησε στο Instagram και σε story μια απολαυστική συζήτηση που είχε με την κόρη της, Κατερίνα, για το πότε θα πάει και εκείνη στο σχολείο.

Μαρία Ηλιάκη: Το κατόρθωμα της κόρης της ήταν τέτοιο που ο ενθουσιασμός αποτυπώθηκε σε ένα post

Η tb φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη από το σχολείο

«Τι ωραία ανέμελα χρόνια… απονήρευτα… ήμασταν τόσα κορίτσια γιατί αρχικά το σχολείο μας ήταν θηλέων και τα 4 αγόρια προστέθηκαν αργότερα στην παρέα μας…την δασκάλα μας τη συναντώ ακόμα και την αγαπώ πολύ ❤️…φαντάζομαι καταλάβατε ποια είμαι😂😇», έγραψε στο post της η Μαρία Ηλιάκη και δημοσίευσε μια σχολική, ομαδική φωτογραφία με τους συμμαθητές και τη δασκάλα της από το δημοτικό σχολείο Αγίου Ανδρέα Νέας Σμύρνης και τη Στ' τάξη.

https://www.instagram.com/p/CiZe6uTMOUb

Πού είναι η Μαρία, όμως, στη φωτογραφία; Στέκεται στην πρώτη σειρά από πάνω, ακριβώς πάνω από τη δασκάλα της και χαμογελά πλατιά φορώντας ένα γαλάζιο πουκάμισο με T-shirt κι έχοντας πολύ σκούρα καστανά μαλλιά. Αν εξαιρέσεις το χρώμα μαλλιών της, η Μαρία Ηλιάκη… είναι ολόιδια.

Ο απολαυστικός διάλογος με την κόρη της για το σχολείο

Φαίνεται πως η σχολική φωτογραφία άνοιξε την «όρεξη» στη Μαρία για να στείλει και την κόρη της στο σχολείο. Ή μήπως όχι; Η Κατερίνα είναι πολύ μικρή ακόμα για σχολικές αίθουσες- είναι μόλις 1 έτους- όμως είχε έναν απολαυστικό διάλογο με τη μαμά της.

«Κατερινάκι μου, σήμερα τα παιδάκια πάνε σχολείο, πρώτη μέρα. Ναι… Εσύ πότε θα πας σχολείο; Δεν θέλω να πάει. Εσύ πότε θα πας σχολείο; Πότε, πότε θα πας εσύ σχολείο;», λέει και ξαναλέει η Μαρία Ηλιάκη στην κόρη της.

Μετά τα πολλά «πότε» της δημοσιογράφου, λοιπόν, έρχεται η epic απάντηση της μικρής: «Ποτέ»! Κάτι που από ό,τι φαίνεται στο βίντεο μόνο ικανοποίηση προσέφερε στη Μαρία, που μάλλον θα δυσκολευτεί να αποχωριστεί την κορούλα της όταν έρθει αυτή η ώρα.