Η Μαρία Ηλιάκη είδε την Εθνική με τον Στέλιο Μανουσάκη- Τώρα δε θέλει να ξαναβγεί μαζί της για αγώνα

Η Μαρία Ηλιάκη είδε την Εθνική με τον Στέλιο Μανουσάκη- Τώρα δε θέλει να ξαναβγεί μαζί της για αγώνα

Όταν υπάρχει χιούμορ σε μία σχέση, αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι μία από τις πιο ακομπλεξάριστες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Όσο, όμως, κι αν πολλοί αγαπούν το ταλέντο της στην τηλεόραση, τα αυθόρμητα βίντεό της στο Instagram δείχνουν όλο της το χιούμορ.

Η 44χρονη παρουσιάστρια πολλές φορές μοιράζεται προσωπικές της ιστορίες, περιστατικά της καθημερινότητας και αυτοτρολάρεται. Άλλη μία τέτοια φορά ήταν το περιστατικό που συνέβη τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Τι έκανε η Μαρία Ηλιάκη όταν έβλεπε με τον Στέλιο Μανουσάκη τον αγώνα της Εθνικής

Η Ηλιάκη ξεκίνησε να διηγείται στους ακόλουθούς της ότι βρισκόταν στο σπίτι και έβλεπε την Εθνική μαζί με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Στέλιο Μανουσάκη. Αυτό, όμως, συνέβη επειδή εκείνος δεν ήθελε να δουν τον αγώνα σε κάποιο μαγαζί, γιατί στο τελευταίο που πήγαν η Ηλιάκη άρχισε να φωνάζει και να λέει βρισιές πάνω στην έξαψη του παιχνιδιού.

«Σήμερα βλέπουμε την Εθνική στο σπίτι, γιατί ο Στέλιος λέει ότι ντρέπεται να με πάει εκεί που με είχε πάει την προηγούμενη φορά. Και σιγά τι έκανα ας πούμε. Επειδή σηκώθηκα και είπα 2-3 βρισιές, δυνατά, ε είχε και πολύ κόσμο. Και; Ωραία. Να πάμε σε κάποιο άλλο. Που δε μας ξέρουνε», είπε η Ηλιάκη, με τον Μανουσάκη να λέει από πίσω «Ναι, ναι».

Τότε η παρουσιάστρια πάτησε στο σχόλιό του και συνέχισε να λέει: «Ναι, ναι, αλλά δε με πήγες. Κάθομαι σπίτι μέσα στη ζέστη και βλέπω τον αγώνα, ενώ, ας πούμε, θα έπρεπε να είμαι κάπου έξω και να εκφράζομαι».

Και ξανά ο Μανουσάκης: «Ναι, ναι», προφανώς με έναν ειρωνικό τόνο.

https://www.instagram.com/p/CeNiOBHoR1k

Οι διακοπές της οικογένειας στα Χανιά

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης άρχισαν τις φετινές τους διακοπές στα τέλη του Αυγούστου μαζί με την ενός έτους κόρη τους, Κατερίνα. Η οικογένεια πήγε αεροπορικώς στα Χανιά και εκεί απολαμβάνει τα μπάνια της, με την παρουσιάστρια να ανακαλύπτει νέες πτυχές της μητρότητας. Όπως, για παράδειγμα, το γεγονός ότι πρέπει να παίρνει μαζί της «38.000» τσάντες μαζί της για να κάνει με το παιδί μπάνιο στη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/ChueuWJsr29

«Κάποια στιγμή να μιλήσουμε και για το ‘μπάνιο με μωρό στην παραλία’, έτσι; Εγώ πολύ cool πίστευα ότι θα είμαι. Έβλεπα όλες τις μαμάδες που κουβαλάγανε 38.000 τσάντες και έλεγα ‘Εντάξει, μωρέ, σιγά. Εγώ θα πάρω μία, μοντερνιά’.

Ετοιμαζόμαστε, λοιπόν, να πάμε εγώ με τον Στέλιο και την Κατερινούλα για μπάνιο. Δεν είχαμε ξαναπάει οι τρεις μας. Βάζω εγώ κυρία την τσάντα τη δικιά μου και μου λέει ο Στέλιος ‘για το μωρό τι θα πάρεις;’ Και λέω ‘Α, ναι, είναι και το μωρό’

Βάζω δύο πάμπερς, μία αλλαξιά… Αυτά. Αυτό φαντάστηκα ότι μπορεί να χρειάζεται ένα μωρό. Το αποτέλεσμα; Να πηγαινοέρχομαι κάθε τρεις και λίγο στο σπίτι. Οι επόμενες φορές; Μπαγκάζια», ακούγεται να λέει η παρουσιάστρια.

Η Μαρία Ηλιάκη πήγε για πρώτη φορά στη θάλασσα με την Κατερινούλα και δεν ήταν όπως το περίμενε