Ερωτευμένη ξανά η Shakira; Οι φήμες για επανασύνδεση με τον πρώην και δικηγόρο της

Ερωτευμένη ξανά η Shakira; Οι φήμες για επανασύνδεση με τον πρώην και δικηγόρο της
2018 Invision

Στην παλιά της αγάπη φαίνεται να επιστρέφει η Shakira σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Η διάψευση του Iker Casillas για τις φήμες που τον ήθελαν να είναι ο νέος σύντροφός της. 

Την ίδια στιγμή που ο πρώην σύντροφός της Gerard Pique, συνεχίζει ανενόχλητος να κυκλοφορεί δημόσια με την πέτρα του σκανδάλου στον χωρισμό του με την Shakira, Clara Chia, η Κολομβιανή τραγουδίστρια, φαίνεται πως έκανε και εκείνο το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή. Μόνο που τα ξένα δημοσιεύματα διχάστηκαν. Άλλα την αναφέρουν πως έχει κάνει κρυφό δεσμό με τον ποδοσφαριστή Iker Casillas, και άλλα με τον δικηγόρο της και πρώην σύντροφό της Antonio De La Rua.

https://www.instagram.com/p/CgxY46OuM94

Σε άλλη αγκαλιά η Shakira

Ο Pique δείχνει ευτυχισμένος και όλο πληθαίνουν οι κοινές του εμφανίσεις με την νεαρή σύντροφό του Clara Chia. Τώρα πια μετά τον χωρισμό του από την Shakira, δεν κρύβεται και με την στάση του επιβεβαίωσε την φημολογία πως εκείνη ήταν η πέτρα του σκανδάλου. Η τραγουδίστρια που ζει το τελευταίο διάστημα στην Αμερική, μαζί με τους δύο γιους της από τον Pique, είχε να αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα και το ζήτημα της ποινικής της δίωξης για φοροδιαφυγή. Και για να το αντιμετωπίσει απευθύνθηκε σε έναν πολύ καλό της φίλο δικηγόρο, τoν Antonio De La Rua. Ο γοητευτικός Antonio ο οποίος κατάγεται από την Αργεντινή, υπήρξε όμως στο παρελθόν σύντροφός της, πριν εκείνη γνωρίσει και ερωτευτεί τον Piquet. Τώρα τα ξένα δημοσιεύματα τους θέλουν να έρθουν ξανά κοντά και να έχει αναζωπυρωθεί το αίσθημά τους.

Πάντως πριν λίγα 24ωρα κάποιοι τις χρέωσαν ως τον νέο σύντροφό της, τον διάσημο ποδοσφαιριστή και πρώην τερματοφύλακα της Εθνικής Ισπανίας, Iker Cassilas, o oποίος δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον Pique. Ωστόσο εκείνος έσπευσε να το διαψεύσει στους δημοσιογράφους, για να μην βρεθεί ξαφνικά μπλεγμένος ανάμεσά τους. Υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι αυτές οι φημολογίες, είναι ένα καλοστημένο παιχνίδι δημοσίων σχέσεων, μία μορφής εκδίκηση για τον πρώην και την απιστία του. Μπορεί. Όλα είναι πιθανά.