Η αντίδραση της Shakira στο φιλί του Pique με τη νέα του σύντροφο είναι αυτή που όλες θα είχαμε

Μαρία Ροδίτη
Η αντίδραση της Shakira στο φιλί του Pique με τη νέα του σύντροφο είναι αυτή που όλες θα είχαμε

AP Photo/Manu Fernandez, File

Η Shakira και ο Gerard Pique χώρισαν πριν 2 μήνες, ενώ πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν τον άσο του ποδοσφαίρου να φιλά τη νέα του σύντροφο.

Ο Gerard Pique έχει αφήσει πίσω τον χωρισμό του με τη Shakira και φαίνεται να έχει προχωρήσει τη ζωή του. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν πρόσφατες φωτογραφίες που δείχνουν τον ποδοσφαιριστή στο πλευρό της φημολογούμενης νέας συντρόφου του, Clara Chia Marti, σε μουσικό φεστιβάλ της Καταλονίας.

Ο 35χρονος star, όπως φαίνεται, δεν άφησε να περάσει χρόνος και μόλις 2 μήνες μετά τον χωρισμό βρήκε νέα… αγκαλιά. Και μοιράζει και φιλιά. Όσο για τη Shakira; Έχει την αντίδραση που κάθε γυναίκα θα είχε στη θέση της. Η 45χρονη τραγουδίστρια είναι αρκετά στενοχωρημένη που ο πρώην σύντροφός της και πατέρας των παιδιών της προχώρησε τόσο γρήγορα.

Ποια είναι η γυναίκα που χώρισε οριστικά Shakira και Gerard Pique

Η… πικραμένη Shakira και η προσπάθειά της για να έχουν ηρεμία τα παιδιά

Μετά από 11 χρόνια σχέσης η Shakira και o Gerard Pique χώρισαν, με πηγές από το περιβάλλον τους να δηλώνουν αποκλειστικά στο HollywoodLife για την αντίδραση της τραγουδίστριας στη νέα σχέση του ποδοσφαιριστή: «Η Shakira δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Gerard θα έκανε κάτι τέτοιο τόσο σύντομα από τον χωρισμό τους».

Κι όμως, ο Gerard έχει αφήσει πίσω του τη ζωή που έζησε με τη Shakira και φαίνεται να προχωρά με γοργούς ρυθμούς στα προσωπικά του. Πάντως, σύμφωνα με την πηγή από το περιβάλλον τους, η Shakira, που έχει δύο γιους 7 και 9 ετών με τον Pique, κάνει ό,τι μπορεί για την ηρεμία τους. «Η Shakira νιώθει ότι έχει κάνει τα πάντα, ότι έχει κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να υπάρχει ένα κλίμα συνεργασίας με τον Gerard σχετικά με τα παιδιά. Παρόλο που ο Gerard ζει στη Βαρκελώνη, συμφώνησε να καλύψει τα έξοδα για εκείνον για να επισκέπτεται τα παιδιά του στο Μαϊάμι σε τακτική βάση. Επομένως, είναι πολύ περιττό που βγάζει κάτι τέτοιο προς τα έξω αυτήν τη στιγμή. Βεβαίως, κανένας δεν θέλει να βλέπει τον πρώην του να κυκλοφορεί με άλλη έξω, αλλά εκείνη μετακόμισε πολύ καιρό πριν τα πράγματα φτάσουν στα άκρα. Τα παιδιά της είναι η πρώτη προτεραιότητά της και παρόλο που είχαν συμφωνία να μην κυκλοφορήσουν δημόσια για έναν χρόνο μετά τον χωρισμό, εκείνη δεν μπορεί να ελέγξει αυτά που κάνει εκείνος και ξέρει ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε».

«Ακόμα, η Shakira εύχεται να μην είχε δει τα πειστήρια για τη νέα του σχέση. Καταλαβαίνει ότι οι άνθρωποι προχωρούν μετά το τέλος μιας σχέσης, αλλά εύχεται να μην είχε δει αυτές τις εικόνες, αν και ξέρει ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και δεν μπορεί να το αποφύγει», αναφέρει η πηγή.

Και προσθέτει: «Είναι όλα μέρος των συνεπειών της σχέσης τους και θέλει απλώς να προχωρήσει στη ζωή της. Παρά το γεγονός ότι εκείνη αισθάνεται αναστατωμένη για την όλη κατάσταση, ο Pique εξακολουθεί να είναι ο πατέρας των παιδιών της, οπότε ξέρει ότι πρέπει να το αφήσει».

shakira_pique.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με αναφορές, η νέα σύντροφος του Gerard Pique εργάζεται στην εταιρεία δημοσίων σχέσεων του ποδοσφαιριστή και οι δυο τους φλέρταραν εδώ και μήνες.

Η γνωριμία Pique-Shakira και ο χωρισμός

Η Shakira με τον Pique γνωρίστηκαν στη Βαρκελώνη την άνοιξη του 2010 όταν εκείνος εμφανίστηκε στο video clip εκείνης, Waka Waka (This Time for Africa), για τον ύμνο του Παγκόσμιου Κυπέλλου. Τον Μάρτιο του 2011, όμως, οι δυο τους επιβεβαίωσαν τη σχέση τους στο Facebook, όταν η τραγουδίστρια κοινοποίησε μια τρυφερή φωτογραφία με τον Gerard να την κρατά αγκαλιά από τη μέση.

https://www.instagram.com/p/By4A_dhip8N

Το πρώην ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ, αλλά δημιούργησε τη δική του οικογένεια αποκτώντας δύο αγόρια, τα οποία σήμερα είναι 7 και 9 ετών, ενώ στις 4 Ιουνίου 2022 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, μετά από άπειρα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Pique να έχει απατήσει τη Shakira. Σε δήλωσή τους ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητούμε να σεβαστείτε το απόρρητό μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».