Η Shakira μιλάει για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό από τον Gerard Piqué - Οι δυσκολίες και οι θυσίες

Η Shakira μιλάει για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό από τον Gerard Piqué - Οι δυσκολίες και οι θυσίες

Η τραγουδίστρια έσπασε τη σιωπή της σε νέα συνέντευξη και μίλησε για (σχεδόν) όλα όσα τη βαραίνουν.

Ήταν αρχές Ιουνίου όταν η Shakira ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Gerard Piqué. Η 45χρονη τραγουδίστρια και ο 35χρονος ποδοσφαιριστής που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το Waka Waka το 2010 απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Sasha, και αυτά δήλωσαν πως είναι η προτεραιότητά τους μετά τον χωρισμό.

Ο Piqué, ωστόσο, λίγο μετά, άρχισε να εμφανίζεται με τη νέα του σύντροφο, την 23χρονη Clara Chia Marti, κάτι που, όπως λέγεται, καταπατούσε τη συμφωνία που είχε κάνει με τη Shakira να μην εμφανιστούν δημόσια για ένα διάστημα με άλλους συντρόφους.

Κρυφή συμφωνία ανάμεσα σε Shakira - Pique και το πρώτο ποστ μετά τον χωρισμό

Ποια είναι η Clara Chia Marti;

Η Clara Chia Marti είναι 23 ετών και φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων που δουλεύει στην εταιρία διοργάνωσης event του Piqué. Η ίδια έχει υπάρξει και σερβιτόρα σε ένα πάρτι που έχει διοργανώσει ο ποδοσφαιριστής.

Η εφημερίδα The Unit ισχυρίζεται ότι ο Piqué βγαίνει με τη φοιτήτρια από πριν χωρίσει από τη Shakira, χωρίς αυτό να έχει με κάποιον τρόπο επιβεβαιωθεί.

«Ο Gerard και η Clara βλέπονται μήνες τώρα. Είναι μία φοιτήτρια που δουλεύει για εκείνον στο γραφείο του και οργανώνει events. Κράτησαν τη σχέση τους μυστική, αλλά όλοι γύρω τους γνωρίζουν τι συμβαίνει», γράφει η The Sun.

Η Shakira μιλάει για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό

Οι πληροφορίες ανέφεραν αυτούς τους μήνες ότι στη Shakira δεν άρεσε καθόλου η καταπάτηση της συμφωνίας τους από τον Piqué. Ωστόσο, η ίδια δεν είχε μιλήσει δημόσια για την κατάσταση. Μέχρι που τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στο digital cover του Αμερικανικού Elle για τον Οκτώβριο του 2022 και εκεί είναι που μίλησε για το διαζύγιο από τον πρώην της.

«Είναι δύσκολο να μιλάω για αυτό, ειδικά επειδή ακόμη το βιώνω και επειδή έχω το βλέμμα της δημοσιότητας πάνω μου και επειδή ο χωρισμός μας δεν είναι όπως ένας οποιοσδήποτε χωρισμός. Είναι πολύ δύσκολο, όχι μόνο για εμένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο», είπε η Shakira που προσπαθεί να προστατεύσει τα παιδιά της από όλο αυτό που συμβαίνει και τους παπαράτσι που προσπαθούν να τα απαθανατίσουν.

https://www.instagram.com/p/CixQhtGOlzW

Η σταρ, ωστόσο, μίλησε και για τις θυσίες που έκανε όσο είναι μαζί, λέγοντας πως άφησε στην άκρη την καριέρα της για να μπορεί ο Piqué να παίξει ποδόσφαιρο στη Βαρκελώνη.

«Ένας από τους δύο έπρεπε να κάνει την προσπάθεια και τη θυσία. Και την έκανα εγώ. Έβαλα την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα και ήρθα στην Ισπανία για να τον στηρίξω ώστε να μπορεί να παίξει και κερδίζει τίτλους. Ήταν μία θυσία αγάπης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η καριέρα της τραγουδίστριας παρέμεινε στην άκρη και στη συνέχεια, όταν ο πρώτος της γιος θα άρχιζε το σχολείο και ήθελε να είναι εκεί για εκείνον και όχι να ταξιδεύει συνέχεια και να κάνει περιοδείες.

«Όταν ο Milan άρχισε το σχολείο, στο τέλος του 2014, ήξερα ότι η συνεχόμενη ταξιδιωτική και νομαδική μου ύπαρξη έπρεπε να μπει στην άκρη. Ήξερα ότι όταν θα άρχιζε το σχολείο, έπρεπε να καταλαγιάσω, να βάλω ρίζες στη Βαρκελώνη και να είμαι εκεί για εκείνον, όπως και αργότερα για τον Sasha», είπε η Shakira που έχει αναπτύξει πλέον έναν πολύ δυνατό δεσμό με τους γιους της.

https://www.instagram.com/p/ChAasKMOaju

Δε σχολίασε, ωστόσο, τίποτα σχετικό με τις φήμες περί απιστίας του Piqué.