Ο «κακός εαυτός» της Shakira αποκαλύφθηκε μέσα από ένα απαράδεκτο περιστατικό

Ο «κακός εαυτός» της Shakira αποκαλύφθηκε μέσα από ένα απαράδεκτο περιστατικό

Η Shakira στην πρεμιέρα της ταινίας 'Elvis' στις Κάννες

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Οι υπάλληλοι που απέλυσε αποφάσισαν να μιλήσουν για όσα συνέβησαν.

Ήταν αρχές του καλοκαιριού όταν κυκλοφόρησαν τα νέα ότι η Shakira χώρισε με τον Gerard Pique. Οι φήμες περί απιστίας είχαν αρχίσει λίγο πριν, ενώ, όταν κορυφώθηκαν, κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή με τη νέα του σύντροφο.

Οι πληροφορίες έλεγαν πως η 45χρονη τραγουδίστρια εκνευρίστηκε με τον πρώην σύζυγό της, καθώς είχαν κάνει μία συμφωνία μεταξύ τους να μην εμφανιστούν με νέους συντρόφους τόσο γρήγορα και εκείνος δεν πρόσεχε.

Τα νεύρα της Shakira τα πλήρωσε ο μάγειρας

Πρόσφατα, τα διεθνή Μέσα άρχισαν να αναφέρουν πως η Shakira απέλυσε έναν εργαζόμενο του σπιτιού της. Όχι επειδή έκανε κάτι σοβαρό ή επειδή τέλος πάντων ήταν κακός στη δουλειά του, αλλά γιατί αρνήθηκε να ζεστάνει ένα κομμάτι κοτόπουλο. Ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται πως αναφέρει ένα νέο ντοκιμαντέρ για την τραγουδίστρια.

Στο Equipo de Investigacion του Javier Ceriani εμφανίστηκαν δύο πρώην υπάλληλοι της Shakira που δεν είχαν να πουν για εκείνη και τα καλύτερα λόγια. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, η τραγουδίστρια ζητούσε από τον έναν αυτό σεφ να μαγειρεύει όχι μόνο για εκείνη αλλά και 17 άλλους εργαζόμενούς της κάθε μέρα.

«Ήταν κάποια στιγμή αργά τη νύχτα και εκείνος ήταν πολύ κουρασμένος. Η Shakira του ζήτησε να της ζεστάνει ένα κοτόπουλο και ο σεφ της απάντησε ‘Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω πια. Δε θα ζεστάνω το κοτόπουλο. Μαγειρεύω για 17 ανθρώπους όλη τη μέρα. Δεν μπορώ άλλο’. Οπότε, η Shakira του είπε ‘Αν δεν είσαι καλός για αυτό, δεν είσαι καλός για τίποτα άλλα’», είπε η σύζυγος του σεφ.

Η νέα σύντροφος του Gerard Pique

Μόλις δύο μήνες μετά τον χωρισμό – σοκ της Shakira από τον Gerard Piqué, o 35χρονος ποδοσφαιριστής εθεάθη σε έξοδό του με τη νέα του σύντροφο. Η 23χρονη Clara Chia Marti φαίνεται πως έχει ξετρελάνει τον Pique, o οποίος δεν μπορεί να κρατηθεί και δε νοιάζεται καθόλου που οι κάμερες είναι στραμμένες πάνω του.

Ο Gerard Piqué και η Clara Chia Marti πιάστηκαν από τον φωτογραφικό φακό στο φεστιβάλ Summerfest Cerdanya στην Καταλονία και το βίντεο βρέθηκε στη συνέχεια στο Ισπανικό Μέσο Socialite.

Ποια είναι η νέα σύντροφος του Gerard Piqué, Clara Chia Marti - Η άγνωστη συμφωνία με τη Shakira

DPG Network