Αθηνά Μαξίμου- Αιμίλιος Χειλάκης: Το αδημοσίευτο υλικό από τον γάμο τους και το τρυφερό post

Αθηνά Μαξίμου- Αιμίλιος Χειλάκης: Το αδημοσίευτο υλικό από τον γάμο τους και το τρυφερό post
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com

H 47χρονη έχει βρει τον θησαυρό της στο πρόσωπο του 51χρονου ηθοποιού τα τελευταία 16 χρόνια.

Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης μετρούν 18 χρόνια κοινής πορείας και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Γνωρίστηκαν το 2004 στο θέατρο και έναν χρόνο μετά ξεκίνησε ένα τρυφερό ειδύλλιο ανάμεσά τους. Οι ηθοποιοί ήταν αρχικά φίλοι ωστόσο ο έρωτάς τους δεν άργησε να εκδηλωθεί και έφτασε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Είμαστε μαζί 18 χρόνια, ακόμη και οι στιγμές που ήταν αιχμηρές, πολύπλοκες ή βασανιστικές, ήταν με γλύκα καμωμένες. Στα δύσκολά μας δεν μισήσαμε ο ένας τον άλλον», έχει δηλώσει στο παρελθόν η ηθοποιός.

«Με την Αθηνά είμαστε σχεδόν 18 χρόνια μαζί. Έχουν συμβεί τραγελαφικά και υπέροχα πράγματα για να είμαστε μαζί. Το πιο τραγελαφικό είναι που της έκανα πρόταση γάμου με μήνυμα από τη Νέα Υόρκη, με SMS. Δεν είχα πάει για δουλειά εκεί. Είχα πάει πριν 16 χρόνια για να κοιτάξω κάποια πράγματα. Εκεί κατάλαβα ότι θέλω να είμαι στη ζωή μου με την Αθηνά και της έστειλα μήνυμα. Μετά γονάτισα και της έδωσα και δακτυλίδι. Το έκανα και αυτό. Τρεις φορές τη ζήτησα σε γάμο, από τον μπαμπά της, τη μαμά της, τη γιαγιά της. Τελικά την άδεια την πήρα από τη γιαγιά. Η κίνηση έχει να κάνει με μια παράδοση», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Το τρυφερό post της Αθηνάς Μαξίμου για την 16η επέτειο γάμου με τον Αιμίλιο Χειλάκη

Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης γιόρτασαν χθες (2/10) 16 χρόνια έγγαμου βίου. Η γνωστή ηθοποιός έκανε μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram θέλοντας να ευχηθεί στο άλλο της μισό.

https://www.instagram.com/p/CjK56CBoG4X

«16 χρόνια πριν… σαν σήμερα! Οι Όρκοι γίναν Χρόνοι… άξιοι! Άξιοι πολεμιστές της λύπης, του πένθους, του εγωισμού, του βασάνου, της δυσκολίας… Γενναίοι ιερείς της χαράς, της ελαφράδας και της αθωότητας… ΜΑΖΙ!!! Συνοδοιπόροι στο ταξίδι της ζωής! Σύντροφοι στις αγωνίες! Συγκάτοικοι στην αγάπη μας! Συνέταιροι στην μεγαλύτερη επένδυση της ζωής: στον Άλλον! Να μας χαιρόμαστε θησαυρέ της ζωή μου! Αιμίλιέ μου!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Αθηνά Μαξίμου, δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες από τον γάμο τους.

Αιμίλιος Χειλάκης: «Έχουν συμβεί τα καλύτερα και τα χειρότερα στην ζωή μου αλλά δεν έζησα μέτρια»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν πέρσι καλεσμένος της εκπομπής Dot και δεν δίστασε να αναφερθεί στη σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου: «Με την Αθηνά αποφασίσαμε να γίνουμε εμείς τα παιδιά που δεν κάναμε. Δεν την παντρεύτηκα για να κάνω παιδιά, αλλά γιατί ήμουν ερωτευμένος μαζί της.

Το σοφιστικέ σπίτι που στεγάζει την αγάπη τους

Ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου ζουν σε ένα υπέροχο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Κεραμεικού. Η γνωστή ηθοποιός έχει μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα από τις αγαπημένες της γωνιές στο Instagram, δίνοντάς μας έμπνευση σε θέματα deco.

https://www.instagram.com/p/BdA7x5wFvco

Πηγή κεντρικής: maximouathina