Ευγενία Σαμαρά και Γιάννης Ποιμενίδης μετά από 7 χρόνια είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα

Ευγενία Σαμαρά και Γιάννης Ποιμενίδης μετά από 7 χρόνια είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα

Ο Γιάννης Ποιμενίδης και η Στέλλα από τον Σασμό βιώνουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή τους.

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους δεν κρύβουν τη σχέση τους, πραγματοποιούν κοινές δημόσιες εμφανίσεις και μοιράζονται με τους followers τους στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητά τους. Κάνουν, δηλαδή, όλα όσα κάνει ένα ζευγάρι σήμερα που μπορεί και να μην είναι στα φώτα της δημοσιότητας.

Πολλές φορές, μάλιστα, έχουν μιλήσει σε συνεντεύξεις τους ο ένας για τον άλλον με λόγια τρυφερά και θαυμασμού, και πιο πρόσφατα ο Γιάννης Ποιμενίδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι είναι στα σχέδιά του με την Ευγενία Σαμαρά η δημιουργία οικογένειας.

Η Ευγενία Σαμαρά αποκάλυψε την αλήθεια για τον Σασμό λίγο πριν όλοι...χωρίσουν

Η συνεργασία με την Ευγενία Σαμαρά και οι σκέψεις για οικογένεια

Στη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου και την εφημερίδα Real News μίλησε ο Γιάννης Ποιμενίδης τόσο για την Ευγενία Σαμαρά ως συνεργάτιδα όσο και για τα σχέδια που κάνουν οι δυο τους για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

https://www.instagram.com/p/CZ94W3aNSO9

Ο ηθοποιός της σειράς «Τρία Μίλια» δήλωσε χαρακτηριστικά για της τηλεοπτικές συνεργασίες του με την Ευγενία Σαμαρά: «Έχουμε συνυπάρξει στη σειρά του ANT1, ''Παρθένα Ζωή’’ και στο ''Όσο Έχω Εσένα’’ για λίγο στον ΣΚΑΙ. Είναι μαγική συνεργάτις, εξαιρετικά ταλαντούχα, ευφυέστατη, με τρομερές αντοχές στη δουλειά μας και με μια αντίληψη για το αντικείμενο που δεν έχω συναντήσει ποτέ!».

Ενώ για το ενδεχόμενο να κάνει το επόμενο βήμα με την επί 7 χρόνια σύντροφό του και ηθοποιό, Ευγενία Σαμαρά, και να δημιουργήσουν οικογένεια, ο Γιάννης Ποιμενίδης δήλωσε: «Φυσικά και υπάρχουν σκέψεις (σ.σ. για παιδί και οικογένεια). Αυτά τα θέματα, όμως, δεν σηκώνουν προγραμματισμό. Συμβαίνουν από ανάγκη».

Ο θυμός και ο λόγος που επέλεξε να γίνει ηθοποιός

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Γιάννη Ποιμενίδης αναφέρθηκε στο σινεμά, το οποίο τον έκανε να πάρει την απόφαση να γίνει ηθοποιός. «Θέλησα να γίνω ηθοποιός χάρη στο σινεμά. Έβλεπα ταινίες από μικρή ηλικία και όλο αυτό το παραμύθι με έψησε. Ήθελα να είμαι μέρος του με οποιονδήποτε τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 34χρονος.

Ενώ σε άλλο σημείο μίλησε για στοιχείο του χαρακτήρα του που στο πέρασμα των χρόνων κατάφερε να αλλάξει: «Έχω κάνει αρκετή δουλειά στη διαχείριση του θυμού μου. Ωριμάζοντας έχει βελτιωθεί σημαντικά αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα μου. Είμαι αρκετά οξύθυμος και χρειάστηκε πολύς χρόνος για να κοντρολάρω αυτή την πλευρά μου. Φυσικά αυτή η δουλειά η προσωπική, δεν σταματά ποτέ. Είναι μια εργασία που οφείλεις να κάνεις κάθε μέρα. Έχω πολύ δρόμο μπροστά μου».