Η Ευγενία Σαμαρά φωνάζει «σ’ αγαπώ» στα Σουαχίλι απολαμβάνοντας τα τιρκουάζ νερά της Ζανζιβάρης

Μαρία Ροδίτη
Η Ευγενία Σαμαρά φωνάζει «σ’ αγαπώ» στα Σουαχίλι απολαμβάνοντας τα τιρκουάζ νερά της Ζανζιβάρης

Η Ευγενία Σαμαρά βρίσκεται για διακοπές στην Αφρική και μοιράζεται με τους fans της τις πρωτόγνωρες εμπειρίες που βιώνει στο μακρινό ταξίδι της.

Σε ένα διάλειμμα από τα εντατικά γυρίσματα του Σασμού, η Ευγενία Σαμαρά ετοίμασε βαλίτσες, πήρε μαζί της την καλύτερη παρέα που θα μπορούσε να έχει, και ταξίδεψε σε μέρος μαγικό κι ονειρεμένο. Τουλάχιστον αυτό λέμε εμείς που βλέπουμε τις αναρτήσεις της στο Instagram και θα θέλαμε όσο τίποτα άλλο να βρεθούμε στη Ζανζιβάρη. Και στην παρέα της, φυσικά.

Στη μακρινή Αφρική, λοιπόν, βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα η τηλεοπτική Στέλλα Καμαριωτάκη (σ.σ. ο ρόλος που υποδύεται στον Σασμό) μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη, τον αδελφό της, Στέλιο, και τη σύντροφό του. Οικογενειακή υπόθεση για ακόμη μια φορά οι διακοπές της Ευγενίας. Γιατί ας μην ξεχνάμε πως και στις αρχές του καλοκαιριού η ηθοποιός ταξίδεψε και πάλι με τον αδελφό της αλλά και τη μητέρα τους στη Φλωρεντία για ολιγοήμερες διακοπές.

Η Ευγενία Σαμαρά είναι στην Αφρική για διακοπές και την υποδέχτηκαν με τραγούδια και χορούς

Αυτήν τη φορά, στη Ζανζιβάρη, η Ευγενία βιώνει πρωτόγνωρες εμπειρίες, και αποκτά νέες γνώσεις, χαρίζοντας στον φακό το πιο αληθινό χαμόγελό της που μοιάζει με μικρού παιδιού. Η ηθοποιός μαθαίνει… Σουαχίλι με τους ντόπιους και αποκτά νέους φίλους, που δεν είναι άλλοι από τις αιωνόβιες χελώνες της περιοχής.

Η Ευγενία και η παρέα της φωνάζει «σ’ αγαπώ» στα Σουαχίλι

Με χαρά μικρού παιδιού και φορώντας το μπικίνι της -με φόντο τα τιρκουάζ νερά της Ζανζιβάρης- πόζαρε στο Instagram η Ευγενία Σαμαρά δείχνοντας πόσο απολαμβάνει το ταξίδι της στην Αφρική. Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε στη λεζάντα του post ότι… έμαθε και Σουαχίλι χάρη στο νησάκι που επισκέφθηκε.

https://www.instagram.com/p/ChFiHCCtlHF

«Nakupenda στα Σουαχίλι σημαίνει σ’αγαπώ και ταυτόχρονα είναι ένα μαγικό νησί λευκής αμμουδιάς και έντονου τιρκουάζ γύρω της, που εμφανίζεται για κάποιες ώρες της ημέρας και χάνεται μετά. Προφανώς μείναμε μέχρι το βούλιαγμα και φωνάζαμε Νακουπέντα ο ένας στον άλλον», έγραψε η ηθοποιός και φανταζόμαστε πως θα είπε πολλές φορές Nakupenda στον επί 7 χρόνια σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη. Αλλά και στον αδελφό της, Στέλιο Σαμαρά, με τον οποίο η Ευγενία είναι πολύ δεμένη και έχει μια πολύ αγαπησιάρικη σχέση.

Αγάπη… 100 ετών βρήκε η Ευγενία στη Ζανζιβάρη

Τις μέρες που η Ευγενία Σαμαρά βρίσκεται στην Αφρική φροντίζει να μοιράζεται τις εντυπωσιακές εικόνες που αντικρύζει και με τους followers της. Και αυτό έκανε δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες από τη συνάντησή της με… αιωνόβια χελώνα.

Η ηθοποιός έχει μεγάλη αγάπη για τα ζώα και αυτό φάνηκε για ακόμη μια φορά στη γνωριμία της με μια χελώνα στο Turtle Island. Μέχρι που ήθελε να την πάρει και μαζί της στην Ελλάδα. Λίγο δύσκολο βέβαια, αλλά… ποτέ δεν ξέρεις!

https://www.instagram.com/p/ChDCJmFNA27

«Γιγάντια σοφή αγάπη 100 ετών που θα ήθελα να πάρω σπίτι μας, από το νησί με τα πέντε ονόματα. 🐢 Κρατάω το πιο ταιριαστό, Turtle island. Ps: Η μεγαλύτερη είναι 197 ετών 🤯», έγραψε η Ευγενία Σαμαρά με αρκετές celebrities, αλλά και τον σύντροφό της, να εντυπωσιάζονται από την εικόνα.

Η Σμαράγδα Καρύδη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η συμπρωταγωνίστριά της στον Σασμό, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δεν άργησαν… να αντιδράσουν στο υπέροχο θέαμα. Και ποιος, άλλωστε, δεν θα ήθελε να βρεθεί σε έναν τέτοιο ονειρεμένο προορισμό; Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ευγενία θα γυρίσει στην Ελλάδα με γεμάτες τις μπαταρίες, αλλά και «πλούσια» από εικόνες και εμπειρίες για να... δώσει τον καλύτερό της εαυτό στα νέα επεισόδια του Σασμού, που επιστρέφει τον Σεπτέμβρη στον ALPHA.