Η περιπέτεια της Cara Delevingne και της Margot Robbie στην Αργεντινή λόγω παπαράτσι

Η περιπέτεια της Cara Delevingne και της Margot Robbie στην Αργεντινή λόγω παπαράτσι

Οι δύο φίλες ήρθαν αντιμέτωπες με ένα απρόσμενο περιστατικό που οδήγησε στην σύλληψη της παρέας τους.

Άκρως επεισοδιακή ήταν η τελευταία συνάντηση της Cara Delevingne και της Margot Robbie στην Αργεντινή. Οι δύο καλές φίλες βρέθηκαν στην ίδια πόλη και θέλησαν να δειπνήσουν μαζί σε γνωστό εστιατόριο του Buenos Aires. Κανείς ωστόσο από την παρέα τους δεν φανταζόταν ότι η ήρεμη ατμόσφαιρα που επικρατούσε θα χαλάσει με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

Ο καυγάς με παπαράτσι

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο ηθοποιοί αναχώρησαν από το εστιατόριο γύρω στις 3 το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες τους πλησίασαν φωτογράφοι με στόχο να απαθανατίσουν την έξοδό τους. Οι 2 celebrities επιβιβάζονταν στο αυτοκίνητο όταν ξεκίνησε ο διαπληκτισμός των φίλων τους με τον φωτογράφο.

Ο κινηματογραφικός παραγωγός Josey MacNamara (συνεργάτης της Robbie) και ο υπεύθυνος κινηματογραφικού εξοπλισμού Jac Hopkins φέρονται να ενεπλάκησαν σε συμπλοκή με τον παπαράτσι Pedro Alberto Orquera έξω από το εστιατόριο, με αποτέλεσμα αυτός να σπάσει το χέρι του.

H Κate Moss και η Cara Delevingne τιμούν τη μνήμη του Karl Lagerfeld με έναν πολύ κομψό τρόπο

Οι δύο Βρετανοί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σε αστυνομικό τμήμα της πόλης για να ανακριθούν σε σχέση με το περιστατικό. Η Robbie και η Delevingne έφυγαν από το σημείο άμεσα, σύμφωνα με την Βρετανική Sun. Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την αστυνομία όταν ξέσπασε η συμπλοκή, με τον φωτογράφο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο για περαιτέρω έλεγχο στα τραύματά του.

Στην αστυνομική αναφορά καταγράφεται ότι ο MacNamara και ο Hopkins είπαν στους αστυνομικούς ότι ο Orquera ήταν «υπεύθυνος για τον τραυματισμό του» επειδή οι δύο ηθοποιοί δεν είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους για να φωτογραφηθούν. Οι δύο άνδρες εμφανίστηκαν ενώπιον του δικαστή χθες (2/10), ενώ Μargot και Delevingne ταξίδεψαν στην Νότια Αργεντινή.

Η φιλία των δύο γυναικών

Η Cara Delevingne και η Margot Robbie συμπρωταγωνίστησαν το 2016 στην ταινία «Suicide Squad» και έκτοτε παραμένουν πολύ καλές φίλες. Οι δύο γυναίκες συναντιούνται αρκετά συχνά, όταν τους το επιτρέπει το βεβαρυμμένο πρόγραμμα τους για να δειπνήσουν ή να διασκεδάσουν μαζί.

Πριν λίγες εβδομάδες η 32χρονη σταρ έτρεξε να στηρίξει την φίλη της, Cara, μετά τις ανησυχητικές εικόνες της από το αεροδρόμιο οι οποίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Η Robbie εντοπίστηκε από τους παπαράτσι σε κακή ψυχολογική κατάσταση την ώρα που έφευγε από το σπίτι του μοντέλου. Η ξανθιά σταρ της μεγάλης οθόνης σκούπιζε τα δάκρυά της και αναχώρησε εμφανώς συγκινημένη.

https://www.instagram.com/p/CihUDJHgR0Z

Η ανησυχητική εικόνα της Cara Delevingne

Το 29χρονο μοντέλο εθεάθη πρόσφατα σε άθλια κατάσταση, με τα videos να την δείχνουν να περπατά χωρίς παπούτσια στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. H Cara Delevingne έδειχνε άκρως νευρική και χαμένη. Μιλούσε στο τηλέφωνο, κάπνιζε και έκανε βόλτες έχοντας τις κίτρινες κάλτσες της σε κοινή θέα. Μεγάλη ανησυχία προκαλούν τα στιγμιότυπα στα οποία βλέπουμε να της πέφτει το κινητό από τα χέρια και να κάνει ανεξέλεγκτες κινήσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δεν θυμίζουν σε τίποτα το λαμπερό μοντέλο, που μεσουρανούσε στις πασαρέλες όλων των μεγάλων Οίκων Μόδας.

«Είμαστε όλοι απίστευτα ανήσυχοι. Η κατάσταση επιδεινώνεται εδώ και μερικές εβδομάδες, και έχει παρέμβει και η οικογένειά της», ανέφερε στενός φίλος της στη The Su», προσθέτοντας: «Συζητούν να οργανώσουν κάποιο είδος παρέμβασης, για να της εξασφαλίσουν τη βοήθεια που μπορεί να χρειάζεται. Καίγεται σαν κεράκι και από τις δύο άκρες και οι συνέπειες είναι προφανείς πλέον».

Άλλες πηγές ανέφεραν ότι η συμπεριφορά του μοντέλου ήταν άκρως ανησυχητική και στο φεστιβάλ Burning Man στο οποίο παρευρέθηκε πριν μερικές ημέρες.

«Απλά πέρασε μέρες στην έρημο, νηστική, μοιάζοντας χαμένη. Οι φίλοι της ανησυχούν, γενικά, γι’ αυτήν, γιατί τελευταία έχει παράξενη συμπεριφορά, αλλά υπάρχουν γύρω της άνθρωποι που την υποστηρίζουν. Στο φεστιβάλ είχε μαζί της και την αδερφή της. Δεν ήταν μόνη», δήλωσαν άτομα από το στενό περιβάλλον του μοντέλου.

Γονείς του μοντέλου είναι ο γνωστός επιχειρηματίας Charles Delevingne και η σύζυγός του, Pandora. Η Cara έχει τρία αδέρφια, ανάμεσα στα οποία είναι και η blogger- μοντέλο Poppy Delevingne. Η οικογένεια της ξανθιάς καλλονής μένει μόνιμα στη Βρετανία ενώ εκείνη στις ΗΠΑ, γεγονός που εντείνει την ανάγκη να επέμβουν για να σώσουν την κόρη τους από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω ουσιών.

Πηγή κεντρικής: cara.and.margot