Η Δανάη Παππά έκανε spoiler για τον Σασμό και ο Λάμπρος Λάζαρης έκανε spoiler για τη σχέση τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δανάη Παππά έκανε spoiler για τον Σασμό και ο Λάμπρος Λάζαρης έκανε spoiler για τη σχέση τους
Instagram

Έτσι πάνε αυτά. Η αποκάλυψη της «Θοδώρας» και η έκπληξη του συντρόφου της στη Super Κατερίνα. Οι κοινές φωτογραφίες και το σπίτι τους.

Καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής «Super Katerina» ήταν το πρωί της Τρίτης (04/10) η Δανάη Παππά. Η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της «Θοδώρας» στη τηλεοπτική σειρά «Σασμός» και τις εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Kατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο πλατό, η νεαρή ηθοποιός δέχθηκε μια απρόσμενη έκπληξη. Ο Λάμπρος Λάζαρης αποδέχθηκε το αίτημα της Κατερίνας Καινούργιου και έστειλε ένα βίντεο στην εκπομπή. Ο γνωστός επιχειρηματίας διατηρεί χαμηλό προφίλ ωστόσο έκανε μια εξαίρεση και μίλησε on camera για την αγαπημένη του Δανάη. Το ζευγάρι έχει στενή φιλία με την παρουσιάστρια του «Super Katerina» και δεν είναι λίγες οι φορές που διασκεδάζουν όλοι μαζί στα καταστήματα του επιχειρηματία.

Η συγκινητική έκπληξη του Λάμπρου Λάζαρη

«Θέλετε να σας πούμε γιατί θαυμάζουμε τη Δανάη… Αυτό το κορίτσι που παίζει στον Σασμό, η ομορφούλα, σωστά; Αυτό το κορίτσι το θαυμάζουμε πάρα πολύ και είμαστε όντως οι μεγαλύτεροι θαυμαστές της όχι για τους συνηθισμένους λόγους που τη θαυμάζουν οι περισσότεροι που είναι το ταλέντο και η εμφάνισή της. Εγώ και ο Σπίθας, τη θαυμάζουμε πάρα πολύ για πολλούς λόγους. Εν τάχει θα αναφέρω τρεις. Ο πρώτος είναι πως αυτό το κορίτσι προσπαθεί να βοηθάει όλο τον κόσμο, όποιον μπορεί, όποιον βρεθεί μπροστά της με τον οποιοδήποτε τρόπο και να ξοδέψει όσο χρόνο χρειαστεί για να βοηθήσει. Μακάρι να γνωρίζατε καλύτερα πόσο κόσμο έχει βοηθήσει. Ο δεύτερος λόγος είναι στο διάστημα που είμαστε μαζί, έχουμε γνωρίσει πάρα πολλούς μπιπ. Η Δανάη δεν έχει πει ποτέ να αυτός είναι μπιπ πάντα προσπαθεί να δικαιολογεί τους πάντες. Λέει, “εντάξει μπορεί να μην ξύπνησε καλά, να έχει προβλήματα, κάτι να του φταίει”. Θα του πει οτιδήποτε άλλο εκτός από το να κατηγορήσει κάποιον άλλο. Ο τρίτος λόγος και πολύ σημαντικός είναι το ότι με αντέχεις. Μπράβο σου, είσαι άξια θαυμασμού. Αυτά είχα να πω. Νομίζω ότι συγκαταλέγομαι στην λίστα με τους μεγαλύτερους θαυμαστές.Σε αγαπάμε πολύ ο Σπίθας και εγώ», είπε ο Λάμπρος Λάζαρης.

Η 26χρονη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, αλλά και την έκπληξή της με την απόφαση του Λάμπρου Λάζαρη να εμφανιστεί on camera.

«Ήταν τόσο δύσκολο να το κάνει αυτό το πράγμα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα μπορούσε να γίνει. Νομίζω ότι είναι λόγια που χρειαζόμαστε να ακούμε καμιά φορά», είπε συγκινημένη η Δανάη Παππά.

Οι αποκαλύψεις για τον Σασμό

«Είμαστε πολύ κοντά στο να μάθουμε τον δολοφόνο του Άγγελου. Βλέπουμε ότι κάπως έχει ανοίξει η βεντάλια και μπλέκονται οι ρόλοι στο τι έχει γίνει. Είναι πολύ ωραίο στο πώς φτάνουμε στο σημείο να μάθουμε τον δολοφόνο. Ο Μανώλης είναι ένας άνθρωπος που τα κρατάει όλα μέσα του και ξεσπάει. Και θα γίνει ξανά τέτοιο ξέσπασμα. Είναι περίεργη η σχέση του με τη σύντροφό του. Βλέπουμε και την Κλαίρη ότι δεν αντέχει και πρέπει να βρεθεί μία λύση. Ο Παύλος λείπει 20 χρόνια οπότε είναι ένας άνθρωπος που έχει μείνει στα παλιά και έδωσε το έναυσμα της βεντέτας και το ξεκίνησε όλο αυτό», ανέφερε η ηθοποιός.

«Προφανώς η Θοδώρα που έχει αλλάξει σαν χαρακτήρας πρέπει κάποια στιγμή να ορθοποδήσει. Έρχεται κάποιος στη ζωή της αλλά τώρα αν είναι εύκολο ή δύσκολο δεν το ξέρω. Πόνεσε πολύ τον κόσμο που έφυγε ο Πετρής οπότε μου λένε στον δρόμο “κακούργα γιατί τον έφαγες”. Μας βλέπουν πραγματικά σαν Σασμό αλλά είμαστε σαν οικογένεια όλοι μαζί. Με τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δεν συνειδητοποιούσαμε ότι μας έβλεπαν. Η αγάπη του κόσμου είναι τόσο μεγάλη και είναι τόσο συγκινητικό. Δεν έρχεται κάτι σε γάμο αλλά δολοφονίες υπάρχουν. Έτσι είναι οι βεντέτες», συμπλήρωσε η Δανάη Παππά.

Oι #couplegoals και οι #homegoals φωτογραφίες Παππά- Λάζαρη

H Δανάη Παππά και ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2019, συγκατοικούν και μας δείχνουν καθημερινά πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.

Η 26χρονη ηθοποιός και ο 38χρονος επιχειρηματίας λατρεύουν τα ταξίδια και όταν τους το επιτρέπει το πρόγραμμά τους, πραγματοποιούν μικρές αποδράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το φετινό καλοκαίρι το πέρασαν μαζί με καλούς φίλους στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στην Πάρο, όπου ο Λάμπρος Λάζαρης δραστηροποιείται επαγγελματικά, στον χώρο της εστίασης.

«Είμαστε μαζί, είμαστε ένα. Ο γάμος δεν έχει περάσει από το μυαλό μας, ούτε το έχουμε συζητήσει. Η σχέση μας δοκιμάστηκε στην καραντίνα. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με φαντάζομαι σε ένα σπίτι με σκυλιά και γατιά να τρέχουν», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Δανάη Παππά για τον άντρα της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/Cei-bknDy9X

Η Δανάη Παππά και ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι το νέο ειδύλλιο του Σασμού

Πηγή κεντρικής: danouuz