Δανάη Παππά-Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Τα κορίτσια του «Σασμού» απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο Ιόνιο

Δανάη Παππά-Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Τα κορίτσια του «Σασμού» απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο Ιόνιο

Η Θοδώρα και η Αργυρώ από τον Σασμό βρίσκονται στο Μεγανήσι μαζί με τους συντρόφους τους και απολαμβάνουν τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου.

Η σειρά του ALPHA «Σασμός» έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού. Έγινε, όμως, και η αφορμή για να δημιουργηθούν νέες φιλίες ανάμεσα σε ηθοποιούς όπως αυτή της Δανάης Παππά με τη Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, καθώς και με άλλα πρόσωπα από το cast. Η Θοδώρα και η Αργυρώ από τον Σασμό φαίνεται ότι τα έχουν βρει και για αυτό, άλλωστε, απολαμβάνουν παρέα τις διακοπές τους αυτήν την περίοδο μαζί με τους συντρόφους τους.

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης μαζί με τη Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη και τον Θανάση Τότσικα βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα στο Ιόνιο και περνούν στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης μιας και τα γυρίσματα του Σασμού για την πρώτη σεζόν ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Θέλει η Δανάη Παππά να γίνει μαμά; Η απάντησή της για την απόκτηση ενός παιδιού ήταν σαφής

Ταξίδι στο Μεγανήσι για Παππά και Χειλά-Φαμέλη

Ο σύντροφος της Δανάης Παππά, Λάμπρος Λάζαρης, έχει τη δική του τουριστική επιχείρηση στον Αμπελά της Πάρου με αποτέλεσμα και η ηθοποιός να περνά το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού της κάθε χρόνο εκεί. Η Θοδώρα από τον Σασμό, λοιπόν, βρέθηκε στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί για λίγες μέρες, όμως τώρα αποφάσισε να κάνει μια μικρή εξόρμηση στην άλλη πλευρά της Ελλάδος.

Μαζί, λοιπόν, με τη συμπρωταγωνίστριά της στη σειρά του ALPHA, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, και τον σύντροφο εκείνης, Θανάση Τότσικα, η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης ταξίδεψαν για μερικές μέρες στο Μεγανήσι και ανέβασαν και μερικά Insta Stories από εκεί. Στην gallery θα δεις τα δύο ερωτευμένα ζευγάρια να ποζάρουν μαζί, ενώ στο βίντεο οι δύο ηθοποιοί φαίνονται στα στενά του νησιού και σε απόλυτα χαλαρή διάθεση.

Σύσσωμος ο «Σασμός» και στην Πάρο

Όπως είπαμε και προηγουμένως οι ηθοποιοί της σειράς «Σασμός» έχουν γίνει και φίλοι με πολλούς από αυτούς ήδη να έχουν ξεκινήσει τις κοινές διακοπές.

Την προηγούμενη εβδομάδα, λοιπόν, και μετά το τέλος των γυρισμάτων, η Ευγενία Σαμαρά (aka Στέλλα από τον Σασμό) και ο σύντροφός της, Γιάννης Ποιμενίδης, επισκέφθηκαν στο κυκλαδίτικο νησί τη Δανάη Παππά, ενώ μαζί τους ταξίδεψε και η Σάντυ Χατζηιωάννου (η οποία υποδύεται την Τζένη). Στην παρέα τους ήταν και ο ηθοποιός Μιχαήλ Ταμπακάκης.