Και άλλη επίθεση στη Βίκυ Καγιά από πρώην κορίτσι του GNTM που κάνει σχόλιο για την ηλικία της

Κατερίνα Μπούσιου
Και άλλη επίθεση στη Βίκυ Καγιά από πρώην κορίτσι του GNTM που κάνει σχόλιο για την ηλικία της

Η Μαρία Αγάπη Ξυπολιά, μετά την Άννα Αμανατίδου και την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά, αλλά ο χαρακτηρισμός δεν είναι αυτός που περιμέναμε από ένα νέο κορίτσι. 

Και τρίτη «επίθεση» μέσα σε λίγες ημέρες, από πρώην κορίτσι του GNTM δέχθηκε η Βίκυ Καγιά, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της Άννας Αμανατίδου και της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη. Αυτή τη φορά η Μαρία Αγάπη Ξυπολιά, ξαναθυμήθηκε το παρελθόν της στο GNTM και έριξε το καρφί της στην Βίκυ για την ηλικία της.

https://www.instagram.com/p/CjQViEfMMeo

«Σέβομαι την ηλικία της»

Η Μαρία Αγάπη Ξυπολιά μετά το τέλος του GNTM, ήταν από τα κορίτσια που έκανε αρκετές συνεργασίες στο χώρο του modeling, όπως και ο σύντροφός της Αιμιλιάνο Μάρκου. Με αρκετές ήδη εμπειρίες, από μεγάλα brand του εξωτερικού. Ενώ όμως την έχουμε συνηθίσει ως ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, σήμερα είδαμε και την άλλη της πλευρά μιλώντας για την Βίκυ Καγιά. Η Μαρία Αγάπη, μίλησε (όπως και η Άννα Αμανατίδου πριν λίγες μέρες στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά), για το φετινό GNTM, αλλά ενώ περιμέναμε μία πιο ουδέτερη τοποθέτηση, εκείνη χαρακτήρισε τον διαγωνισμό ομορφιάς ως reality, με τους κριτές να έχουν χάσει τα πιστεύω τους, όπως είπε χαρακτηριστικά, προφανώς εννοώντας για τηλεοπτικούς λόγους. Η κουβέντα με τη δημοσιογράφο έφτασε κάποια στιγμή στην πολύ καλή της σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και της ζητήθηκε η γνώμη της για τη Βίκυ Καγιά. Εκεί το νεαρό μοντέλο, έκανε ένα ατόπημα που δεν συνάδει με τον χαρακτήρα που μας είχε παρουσιάσει. Αφού όπως είπε: «Η Βίκυ Καγιά είχε κάνει κάποια πολύ αρνητικά σχόλια για μένα. Δεν μίλησα, γιατί είναι χαζό να τσακωθώ με μία μεγάλη γυναίκα».

Σε όλους μας αυτή η ατάκα, μοιάζει προσβλητική. Θυμίζει το «σέβομαι την ηλικία σου και δεν σου απαντώ», που είναι όπως και να το κάνουμε μία έκφραση που θέλει να υποτιμήσει το πρόσωπο στο οποίο αναφερόμαστε. Δεν το περιμέναμε όμως αυτό το σχόλιο, από μία γυναίκα προς μία άλλη γυναίκα. Από ένα μοντέλο που τώρα κάνει τα πρώτα βήματά της στο χώρο της μόδας, προς ένα άλλο μοντέλο με τόσο μεγάλη εμπειρία και περγαμηνές στην καριέρα της. Το σχόλιο αυτό ήρθε δύο μέρες μετά το αιχμηρό σχόλιο της Άννας Αμανατίδου πως: «Με την Βίκυ Καγιά είχαμε μιλήσει μετά το GNTM και μετά δεν επεδίωξε να με βοηθήσει. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με έχει βοηθήσει πολύ για να είμαι ειλικρινής. Δεν είναι καθόλου σνομπ και είναι πολύ cool».

Γιατί τα πρώην κορίτσια του GNTM τα έβαλαν με τη Βίκυ Καγιά; Μία δήλωση και μία προσβλητική ανάρτηση

H Bίκυ Καγιά χθες απάντησε στην παίκτρια δίνοντας μία διαφορετική εκδοχή:«Δεν έχω έρθει ποτέ σε επαφή με την Άννα. Δεν μου ζήτησε ποτέ βοήθεια και με χαρά να της την έδινα αν μου τη ζήταγε».

Αλλά το θέμα δεν τελείωσε εδώ. Η πρώην παίκτρια επανήλθε σήμερα λέγοντας πως: «Υπήρχε επικοινωνία με την κυρία Καγιά, γιατί ήθελα παραπάνω καθοδήγηση σχετικά με το ποιο πρακτορείο ήταν προτιμότερο να πάω, για να με συμβουλέψει. Μου απάντησε σε αυτό το μήνυμα, αλλά δεν μου απάτησε περαιτέρω. Δεν με βοήθησε στην πράξη. Δεν με στεναχωρεςί κάτι, ούτε θέλω να δημιουργήσω κάποια κόντρα με την κυρία Καγιά. Ίσα - ίσα είμαι πολύ ευγνώμων για τη πορεία του παιχνιδιού και την αναγνωρισιμότητα που κέρδισα».

Όπως καταλάβαμε ανασκεύασε εν μέρει, την προηγούμενη δήλωσή της. Και όπως είπε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου, μιλώντας για τη Βίκυ Καγιά: «Απαράδεκτο να τα βάζουν μαζί της», υπονοώντας πως δεν είναι τυχαίος ο συγχρονισμός των δηλώσεων αυτών.