Γιατί τα πρώην κορίτσια του GNTM τα έβαλαν με τη Βίκυ Καγιά; Μία δήλωση και μία προσβλητική ανάρτηση

Κατερίνα Μπούσιου
Γιατί τα πρώην κορίτσια του GNTM τα έβαλαν με τη Βίκυ Καγιά; Μία δήλωση και μία προσβλητική ανάρτηση

Μετά την Άννα Αμανατίδου και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μιλά απαξιωτικά για την παρουσιάστρια του GNTM. Το γιατί δεν είναι ξεκάθαρο. 

Ο φετινός και ανανεωμένος κύκλος του GNTM μόνο βαρετός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Οι οντισιόν είχαν δυνατές στιγμές και ακόμη πιο δυνατές διαφωνίες από τους κριτές, η τηλεθέαση είναι υψηλή όπως και η απήχηση στα social media, γιατί κάθε βράδυ είναι μόνιμο Νο1 trend στο Twitter. Φαντάζει λοιπόν φυσικό, μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό να απασχολεί η Βίκυ Καγιά. Και με την επιστροφή της σε ένα project που φέρει την υπογραφή της σε επίπεδο ταυτοποίησης παρουσιαστή και format και την φετινή της παρουσία και τις «κόντρες» της με την Σοφία Χατζηπαντελή. Αυτό όμως που δεν κατανοούμε, είναι γιατί τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει ένα κλίμα αρνητικών σχολίων με προσωπικές επιθέσεις. Και μάλιστα από πρώην κορίτσια του GNTM. Χθες ήταν η Άννα Αμανατίδου, σήμερα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη με ένα βίντεο στο Tik Tok που ξεπερνά τα όρια του προσβλητικού.

https://www.instagram.com/p/Ci_Au7XqldA

Σνομπ και κόμπλεξ

Η Άννα Αμανατίδου από το GNTM 3 είχε εισπράξει αρκετές φορές την κριτική της Βίκυς Καγιά, όπως όλες όμως σχεδόν οι κοπέλες που πέρασαν από τον διαγωνισμό αυτές τις 5 σεζόν. Με δήλωση της χθες ξαναθυμήθηκε το παρελθόν της στο διαγωνισμό λέγοντας χαρακτηριστικά : «Με την Βίκυ Καγιά είχαμε μιλήσει μετά το GNTM και μετά δεν επεδίωξε να με βοηθήσει. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με έχει βοηθήσει πολύ για να είμαι ειλικρινής. Δεν είναι καθόλου σνομπ και είναι πολύ cool». Οι δύο τελευταίοι χαρακτηρισμοί προφανώς φωτογράφιζαν τη Βίκυ Καγιά.

Τη σκυτάλη των παραπόνων πήρε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη αλλά με ένα πιο αιχμηρό τρόπο. Και προσβλητικό. Με βίντεο που ανήρτησε στο Tik Tok ακούμε αρχικά τη φωνή της παρουσιάστριας από ένα επεισόδιο, κάνοντας παρατήρηση σε μία από τις κοπέλες ότι είχε έρθε με full make up και όχι φυσική. Η αντίδραση της πρώην παίκτριας του GNTM ήταν να βάζει το κραγιον της επιδεικτικά και με σχόλιο: «Ας πει κάποιος στην Καγιά να βγάζει αλλού τα κόμπλεξ της».

Είναι αυτές οι δύο αντιδράσεις τυχαίες ή συντάσσονται σε ένα γενικότερο κλίμα που δημιουργείται για να πολώσει; Αυτό που στα media τις τελευταίες ημέρες κάποιοι επιχειρούν να παρουσιαστεί, ως η καλή Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η σνομπ Βίκυ Καγιά; Και που τροφοδοτούν μία άτυπη κόντρα που γεννήθηκε μετά το τέλος της συνεργασίας τους και που προσπαθούν πια και οι δύο με δηλώσεις τους να αφήσουν στο παρελθόν;

Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε στο GNTM και το κοινό στο Twitter έδειξε πόσο πολύ του έλειψε

https://www.instagram.com/p/Ci-T1_uK18X

Το αν η Βίκυ Καγιά είναι καλή παρουσιάστρια θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Το ίδιο και ως μοντέλο. Και ήδη έχει κριθεί με επιτυχία για να πούμε την αλήθεια. Το να την κρίνουμε για τον χαρακτήρα της εκτός δουλειάς, σε τι ωφελεί; Όπως τι ωφελεί να κρίνουμε με αυτό τον τρόπο την Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Θα την έχουμε πάντα στο μυαλό μας σε σύγκριση με την Βίκυ Καγιά ή θα την αφήσουμε να είναι αυτόφωτη και να χαράξει όπως εκείνη επιθυμεί τον επαγγελματικό της δρόμο;

https://www.instagram.com/p/CihQ4QcMY6j

Το κακοπροαίρετο σχόλιο γεννά αυτόματα, κάτι αντίστοιχο ως απάντηση. Μη νομίζετε ότι από το μυαλό μερικών δεν περνά και η σκέψη, «Και εσείς κορίτσια του GNTM τι καριέρα κάνατε μετά το παιχνίδι;». Και αυτό δημιουργεί έναν φαύλο κύκλο τηλεοπτικής αναπαραγωγής που δεν βγάζει πουθενά.