Η Βίκυ Καγιά αποχαιρέτησε τη Σοφία Χατζηπαντελή από το GNTM: Λύθηκε το μυστήριο της επιστροφής της

Η Βίκυ Καγιά αποχαιρέτησε τη Σοφία Χατζηπαντελή από το GNTM: Λύθηκε το μυστήριο της επιστροφής της

Η wild card της Σοφίας και το νέο τατουάζ που θα έκανε έξαλλη τη Βίκυ Καγιά. To αντίο και η επιστροφή.

Μετράμε αντίστροφα για τις τελευταίες εμφανίσεις, τα τελευταία πλάνα της Σοφίας Χατζηπαντελή στο φετινό GNTM, μιας και η κριτής- είδωλο του GNTM δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι μοντέλων μόλις οι παίκτες μπουν στο σπίτι του GNTM.

Και μπορεί οι φήμες να ;ήθελαν το εκκεντρικό μοντέλο να επιστρέφει στο GNTM σαν guest σε κάποια επεισόδια του Νοεμβρίου ή ακόμα και στον τελικό του ριάλιτι, αυτή τη στιγμή ξέρουμε πως στο παιχνίδι θα μπει σε θέση guest η Μαίρη Βυτίναρος.

Η wild card της Χατζηπαντελή

Και όσο ο τυφώνας Χατζηπαντελή οργώνει ακόμα στις οθόνες μας, ήρθε η ώρα για τη Σοφία να κάνει ακόμα μια φορά έξαλλη τη Βίκυ Καγιά.

Βλέπεις, το μοντέλο αποφάσισε να δώσει την wild card της στην 26χρονη Κατερίνα, μια κομμώτρια από την Κύπρο, η οποία ήταν γεμάτη τατουάζ.

https://www.instagram.com/p/CjQu3plDi2K

Η Κύπρια κομμώτρια, εξομολογήθηκε ότι το αγαπημένο της μοντέλο είναι εδώ και χρόνια η Σοφία Χατζηπαντελή και ότι την λατρεύει για το μοναδικό μονόφρυδό της. Με ουρλιαχτά και πολλή χαρά η Κατερίνα αποχώρησε από το πλατό των auditions του GNTM 5, έτοιμη για την επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Εννοείται πως οι παίκτριες με τατού δεν αποτελούν τις αγαπημένες της Βίκυς Καγιά, η οποία για το ένα τατουάζ της Κάτιας Ταραμπάνκο στο GNTM 2, είχε σχεδόν αφήσει τη νικήτρια του GNTM εκτός παιχνιδιού.

Το νέο τατουάζ της Σοφίας:

Πάντως, η Χατζηπαντελή λατρεύει και η ίδια τα τατουάζ και με ένα βίντεο στο Instagram θα έκανε σίγουρα ακόμα πιο έξαλλη τη Βίκυ Καγιά. Η κριτής του GNTM βρέθηκε στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι και «χτύπησε» ένα νέο τατουάζ στην πλάτη!

https://www.instagram.com/p/CjP8ohUIo-w

«Δεν μου αρέσουν τα τατουάζ, υπάρχει αγορά και για τα κορίτσια με τατουάζ αλλά δεν θέλω να βλέπω τα κορίτσια να γεμίζουν το σώμα τους με τατουάζ», είπε στην Έλενα Γαλύφα η Βίκυ Καγιά στην διαπίστωση της δεύτερης πως φέτος η κριτής του GNTM πέρασε στην επόμενη φάση πολλά κορίτσια με τατουάζ.

Το αντίο της Σοφίας:

Λίγο πριν το id catwalk, Οι κριτές αποχαιρέτησαν τη Σοφία Χατζηπαντελή, με την εκκεντρική κριτή να παραδέχεται πως ήταν εμπειρία που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Η Βίκυ Καγιά, τόνισε στη Σοφία πως τα πήγε υπέροχα και όλοι οι κριτές εξήγησαν πως θα τους λείψει η Σοφία, η οποία θα επιστρέψει κάποια στιγμή όπως εξήγησε, μόλις θα τελειώσει τις καμπάνιες και τις εμπορικές της συμφωνίες.

sofia2.JPG

Στο Twitter βέβαια, η επιλογή της Κύπριας παίκτριας για τη wild card της Σοφίας, αποδοκιμάστηκε από το κοινό!