Η ζωή της Λάουρας Νάργες στο νέο σπίτι με το μωρό και η «απουσία» του Χρήστου Σαντικάι

Η ζωή της Λάουρας Νάργες στο νέο σπίτι με το μωρό και η «απουσία» του Χρήστου Σαντικάι

Η παρουσιάστρια περνά τις πρώτες ημέρες στο σπίτι με το νέο μέλος της οικογένειας.

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους βιώνουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι εδώ και λίγες εβδομάδες. Στις 21 Σεπτεμβρίου η 32χρονη παρουσιάστρια γέννησε τον μονάκριβο γιο τους ο οποίος τους γέμισε με πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ο 28χρονος τραγουδιστής ήταν εκείνος που αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός, δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου.

«Καλώς ήρθες αντράκο μας», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σαντικάι.

Η Λάουρα Νάργες έμεινε μόνη με το μωρό και αυτός είναι ο λόγος

H πανευτυχής μαμά, Λάουρα Νάργες έχει επιστρέψει στο σπίτι της με τον μικρό Αλέξανδρο, τον οποίο δεν αποχωρίζεται στιγμή.

Πριν λίγες ώρες η παρουσιάστρια πέρασε το πρώτο βράδυ μόνη με τον νεογέννητο γιο της, καθώς ο σύζυγός της, Χρήστος Σαντικάι απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο 28χρονος τραγουδιστής πραγματοποιεί αυτή την περίοδο εμφανίσεις σε γνωστό μαγαζί του Αλίμου, σημειώνοντας επιτυχία. Όπως ανέφερε στο Instagram-story της η Λάουρα, η μαμά της έδωσε το παρών στο μαγαζί που τραγουδά ο γαμπρός της.

narjes1.jpg

«Η πρώτη νύχτα μόνη με τον μικρό, χωρίς τον μπαμπά (τραγουδάει) και τη γιαγιά (πήγε να θαυμάσει τον γαμπρό της από κοντά). Τέλεια θα πάει το pyjama party μας», έγραψε η Λάουρα Νάργες.

Η πρώτη φωτογραφία της Λάουρα Νάργες με τον νεογέννητο γιο της στην αγκαλιά της

Το σπίτι που στεγάζει την αγάπη τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι συγκατοικεί από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους ενώ πριν από λίγο καιρό μετακόμισαν σε ένα νέο μεγαλύτερο, μοντέρνο, φωτεινό και ζεστό σπίτι. Μέσα από το Instagram account της Λάουρα Νάργες έχουμε δει μερικές από τις αγαπημένες της γωνιές. Ο Χρήστος Σαντικάι βοήθησε αρκετά στη διαμόρφωση του νέου τους σπιτιού και η παρουσιάστρια δηλώνει πανευτυχής για αυτό.

santikai2.jpg

«Ο αντρούλης μου μας ετοιμάζει τη νέα μας φωλίτσα και εμείς με τον μικρό τον θαυμάζουμε», έγραψε η 32χρονη πριν λίγο καιρό στο Ιnstagram.

Το χρώμα που κυριαρχεί είναι το λευκό και το μπεζ ενώ η διακόσμηση χαρακτηρίζεται minimal. Τα καδράκια, τα φυτά, τα αρωματικά χώρου και τα αποθηκευτικά κουτιά είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που απαρτίζουν το χώρο του ζευγαριού. Η κουζίνα είναι αρκετά pop με τα κόκκινα ντουλάπια να κλέβουν την παράσταση και την μετατρέπουν σε ένα από τα δωμάτια που η Λάουρα επισκέπτεται πιο συχνά.

Η αποκάλυψη για το όνομα του γιου τους

Τα σχόλια και οι ευχές κάτω από την γενέθλια ανάρτηση της παρουσιάστριας ήταν αμέτρητα ωστόσο ένα από αυτά «πρόδωσε» το όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στον γιο τους.

Πιο συγκεκριμένα ο Χρήστος Σαντικάϊ έγραψε: «Ζωή μου σ’ αγαπάω πολύ. Σου αξίζουν τα καλύτερα».

1660041429318-500631566-onoma_paidiou_laouras.jpg

Στο σχόλιο αυτό απάντησε η μητέρα της Λάουρα Νάργες, η οποία αποκάλυψε πως το ζευγάρι θα ονομάσει τον γιο του, Αλέξανδρο.

Η γνωριμία με τον Χρήστο Σαντικάι

Η Λάουρα Νάργες ήταν πριν λίγους μήνες καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την γνωριμία με τον σύντροφό της.

https://www.instagram.com/p/CeqRLh_DGBe

«Με τον Χρήστο δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από τη δική μου πλευρά. Είχε έρθει κοινό στο So you think you can dance, αλλά δεν τον είχα δει. Όταν ήμουν στο “Πρωινό”, ήρθε καλεσμένος μετά την αποχώρησή του από το The Voice”και βγάλαμε φωτογραφία. Ήταν γραφτό να γίνει. Με το που ειδωθήκαμε είπαμε εδώ είναι τέλειωσε. Είναι από τις πιο γλυκές και αγνές ψυχές που μπορείς να γνωρίσεις, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει πολύ δύσκολα. Είναι κάτι για το οποίο τον θαυμάζω πάρα πολύ και του βγάζω το καπέλο. Έχουμε πάρα πολλά κοινά», είπε αρχικά η Λάουρα Νάργες και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Τον έβλεπα μέσα στην παρέα, που τα λέμε πολύ απελευθερωμένα τα πράγματα και του είπα: “Η γυναίκα που θα βρεθεί δίπλα σου, θα είναι πολύ τυχερή”, αλλά δεν ήξερα. Είμαστε μαζί μόλις 4 μήνες, οπότε για να μιλάω ανοιχτά κάτι σημαίνει. Νιώθω από τη μία σαν να είμαστε μαζί μια εβδομάδα από τα όμορφα συναισθήματα που επικρατούν και από την άλλη σαν να είμαστε 10 χρόνια».

Πηγή κεντρικής: