Η Reese Witherspoon πιστεύει ότι δε μοιάζει με τη «mini me» κόρη της και μάλλον μας κοροϊδεύει

Η Reese Witherspoon πιστεύει ότι δε μοιάζει με τη «mini me» κόρη της και μάλλον μας κοροϊδεύει

Η Ava Phillippe είναι ίδια με τη Reese Witherspoon σε σημείο που δεν τις ξεχωρίζεις.

Υπάρχουν διάσημοι που δε μοιάζουν καθόλου με τα παιδιά τους, σε σημείο που, αν τα έβλεπες ακόμα και προσεκτικά, δε θα σου πήγαινε καθόλου το μυαλό ότι έχουν την παραμικρή συσχέτιση. Υπάρχουν διάσημοι που μοιάζουν πολύ με τους απογόνους, με χαρακτηριστικά τους να έχουν πάει κατευθείαν στην επόμενη γενιά. Υπάρχει και η Reese Witherspoon με την κόρη της που είναι ολόιδες.

Η 23χρονη κόρη της ηθοποιού με τον Ryan Phillippe, Ava, είναι πραγματικά η φτυστή εικόνα της μαμάς της σε αντίστοιχη ηλικία. Δε μιλάμε μόνο για τα μάτια ή τη μύτη ή το σχήμα του προσώπου. Μιλάμε για τα πάντα. Σε σημείο που σε κάποιες φωτογραφίες δεν τις ξεχωρίζεις.

Αυτό, ωστόσο, μάλλον συμβαίνει μόνο σε εμάς, γιατί εκείνες δε βλέπουν την ομοιότητα. Ή μας τρολάρουν.

Η Reese Witherspoon δεν πιστεύει ότι μοιάζει με την κόρη της

Η 46χρονη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή TODAY με τη Hoda Kotb και την Jenna Bush Hager. Πάνω που αναφέρθηκε η ομοιότητά της με την κόρη της ως κάτι δεδομένο, οι οικοδέσποινες έμειναν έκπληκτες με την απάντηση που πήραν από τη Witherspoon.

«Εκείνη κι εγώ δε το βλέπουμε τόσο πολύ (το ότι μοιάζουμε)», είπε.

Οι δημοσιογράφοι έμειναν τόσο έκπληκτες, σε σημείο που η Jenna γύρισε αυθόρμητα και της είπε: «Περίμενε, είστε δίδυμες!».

Ας αφήσουμε τις κοινές φωτογραφίες μαμάς - κόρης να μιλήσουν.

Τώρα δεν ξέρουμε αν η Reese πραγματικά δε βλέπει την ομοιότητα ή αν μας κοροϊδεύει, αλλά επειδή δεν υπάρχει λόγος να τρελαθούμε, μπορούμε απλά να κάνουμε ένα compilation από τις κοινές φωτογραφίες μαμάς και κόρης στα social media. Έτσι, προς υπενθύμιση, σε περίπτωση που κάποιος δε θυμάται, του πόσο ίδιες είναι.

https://www.instagram.com/p/CiSZyThOAUL
https://www.instagram.com/p/Ci-5Gwcu1GX
https://www.instagram.com/p/CiqJzi5umfZ