Reese Witherspoon: Το πάρτι για τον γιο της Deacon Philippe και η μεγάλη ομοιότητα με τον μπαμπά του

Μαρία Ροδίτη
Reese Witherspoon: Το πάρτι για τον γιο της Deacon Philippe και η μεγάλη ομοιότητα με τον μπαμπά του

Ο γιος της Reese Witherspoon, Deacon, αποφοίτησε από το Λύκειο και μια ματιά αρκεί για να σου θυμίσει τον μπαμπά του, Ryan Philippe.

 

Είναι αυτή η εποχή! Η εποχή που όλα τα παιδιά ολοκληρώνουν τις εξετάσεις τους στο σχολείο και προετοιμάζονται για ένα υπέροχο καλοκαίρι πριν την πρώτη «γνωριμία» με το Πανεπιστήμιο. Σε αυτήν τη φάση βρίσκεται και ο γιος της Reese Witherspoon, Deacon Philippe, ο οποίος τελείωσε το Λύκειο και το γιόρτασε με ένα μοναδικό πάρτι.

Το πάρτι στήθηκε στην αυλή του σπιτιού με τον μπαμπά, Ryan Philippe, να το παίζει «διευθυντής» και τον Deacon να πετά το καπέλο του στην πισίνα. Φυσικά, τόσο η Reese Witherspoon όσο και ο πρώην σύζυγός της και μπαμπάς του απόφοιτου – με τον οποίο μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό- έκαναν αναρτήσεις στο Instagram για να εκφράσουν την περηφάνια τους δημόσια, αλλά… και να τρολάρουν.

Ο 18χρονος γιος του Ryan Phillippe και της Reese Witherspoon είναι ίδιος ο μπαμπάς του

Το post της Reese Witherspoon για την αποφοίτηση του γιου της, Deacon, και το τρολάρισμα του μπαμπά του

«Συγχαρητήρια σε εσένα Deacon για την αποφοίτησή σου από το Λύκειο! Είμαι τόσο περήφανη για τον συμπονετικό, ταλαντούχο, ευγενικό και γενναιόδωρο νέο άντρα που έχεις γίνει. Γεμίζεις φως τις καρδιές μας και μας κάνεις περήφανους κάθε μέρα. Σε αγαπάμε!», έγραψε στο post της η Reese Witherspoon δημοσιεύοντας φωτογραφίες μαζί με τον Deacon, αλλά και τον μπαμπά του και πρώην σύζυγό της, Ryan Philippe.

https://www.instagram.com/p/CemVgB-vK7x

Από την άλλη, ο μπαμπάς του Deacon, Ryan Philippe, αποφάσισε να τρολάρει τον γιο του και έγραψε στο post που έκανε: «αποφοίτηση κατ’ οίκον, κατόρθωμα. Εγώ κάνω τον διευθυντή». Αλήθεια, βλέπεις κι εσύ το πόσο μοιάζουν μπαμπάς και γιος, έτσι δεν είναι;

https://www.instagram.com/p/Cek3NqEuY9x

Το πιο hot ζευγάρι των 90s και πάλι «μαζί»

Η Reese Witherspoon και ο Ryan Philippe ήταν το πιο hot ζευγάρι της δεκαετίας του 1990. Γνωρίστηκαν το 1997, στο party της ηθοποιού για τα εικοστά πρώτα γενέθλιά της και η θυελλώδης σχέση τους εξελίχθηκε πολύ γρήγορα με τους δυο τους να παντρεύονται το 1999. Τελικά, το 2007 χώρισαν έχοντας αποκτήσει, όμως, δυο υπέροχα παιδιά, την Ava και τον Deacon.

Και, σήμερα, 15 χρόνια μετά το διαζύγιό τους η Reese και ο Ryan φαίνεται να έχουν πια πολύ καλές σχέσεις, όπως καταλαβαίνουμε από τη συνύπαρξή τους, αλλά και την κοινή τους πόζα στην αποφοίτηση του γιου τους.