Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας χαμογελούν διάπλατα στον φακό και οι celebrities σχολιάζουν

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας χαμογελούν διάπλατα στον φακό και οι celebrities σχολιάζουν

Το χαμόγελο δεν μπορεί να φύγει από τα πρόσωπά τους και ο κόσμος έχει ανάγκη να βλέπει και κάπου λίγη θετική ενέργεια.

Δύσκολα βρίσκεις ζευγάρι, όπως η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας, που να είναι τόσο αγαπητό στο κοινό αλλά και στους celebrities και οι περισσότεροι να έχουν σχεδόν κατά αποκλειστικότητα καλά πράγματα να πουν.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι η 48χρονη φωτογράφος και ο 39χρονος ηθοποιός που παντρεύτηκαν με μυστικό γάμο πριν από 8 χρόνια, κάθε μέρα που περνάει, αποδεικνύουν ότι κάποιοι άνθρωποι είναι απλά προορισμένοι να καταλήξουν μαζί. Και αυτό είναι κάτι που ο κόσμος θέλει να βλέπει.

Η selfie της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα στο αυτοκίνητο

Αυτήν τη φορά, το ζευγάρι αποφάσισε να φωτογραφηθεί μέσα στο αυτοκίνητό του, με τα διάπλατα χαμόγελά τους να είναι σε πρώτο πλάνο και ο κόσμος γρήγορα άρχισε να σχολιάζει.

https://www.instagram.com/p/CjPmE_uIwkH

«Δε σας αγγίζει ούτε ο ανάδρομος εσάς», «Τέλειο ζευγάρι! Γεννημένοι ο ένας για τον άλλον!», «Κι όλοι λένε στην παρέα ο ωραίος κι η ωραία», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που έκαναν οι followers τους.

Ανάμεσα σε αυτούς που εντυπωσιάστηκαν, όμως, ήταν και μερικοί celebrities.

Μία πολύ όμορφη οικογένεια

Η φωτογράφος και ο ηθοποιός παντρεύτηκαν στις 26 Ιουνίου του 2014 σε ένα ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη, ενώ πριν από έξι χρόνια ήρθαν στη ζωή τα δίδυμα παιδιά τους, η Ειρήνη και ο Άγγελος.

Κατά τη διάρκεια της κοινής τους πορείας, η σχέση τους φαίνεται να διακρίνεται από αγάπη και σεβασμό, ακόμα και στις δυσκολίες, ενώ με κάθε ευκαιρία τόσο η Ρέβη όσο και ο Τότσικας έχουν να πουν μόνο καλλά λόγια ο ένας για τον άλλον.

Τον περασμένο Ιούλιο, η Ρέβη μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία κρατιέται χέρι-χέρι με τον σύζυγό της, ενώ στο caption τού έκανε μία υπέροχη αφιέρωση.

https://www.instagram.com/p/CgMg7zpIwif

«Όταν κάποιος ανοίγει την καρδιά του σε σένα, δεν μπορείς παρά να δεις τον εαυτό σου με πιο όμορφο τρόπο. Σιωπά την κριτική στον εαυτό σου και σε βοηθάει να ξεπεράσεις το να είσαι ο μεγαλύτερος εχθρός του εαυτού σου. Αγάπη», έγραψε.

Ο Αποστόλης Τότσικας φωτογραφίζεται ολόγυμνος στο Instagram της Ρέβη