Μακάρι όλοι να μιλούσαν τόσο ακομπλεξάριστα για την ψυχική υγεία όπως η Ρούλα Ρέβη

Μακάρι όλοι να μιλούσαν τόσο ακομπλεξάριστα για την ψυχική υγεία όπως η Ρούλα Ρέβη

Η φωτογράφος έκανε ένα Q&A και απάντησε σε όλα όσα ήθελαν να μάθουν οι followers της.

Ένα Q&Α αποφάσισε να κάνει η Ρούλα Ρέβη στον λογαριασμό της στο Instagram και οι ερωτήσεις του κοινού της ήρθαν «βροχή». Οι φανς της άρχισαν να τη ρωτούν πραγματικά τα πάντα, από τη μητρότητα μέχρι το τι ύψος έχει.

Η Ρούλα Ρέβη μιλάει ακομπλεξάριστα για την ψυχική υγεία

Μέσα στις διάφορες ερωτήσεις, ωστόσο, η προσοχή στάθηκε και στο θέμα της ψυχικής υγείας, στο αν η 48χρονη φωτογράφος έχει έρθει ποτέ αντιμέτωπη με αντίστοιχο προβλήματα αλλά και στο κατά πόσο εμπιστεύεται κάποιον ψυχαναλυτή.

«Κάνεις ψυχανάλυση;», ρώτησε ένας/μια follower. Και η Ρέβη απάντησε:

«Κάνω. Αυτήν την περίοδο δεν κάνω. Έχω κάνει. Έχω δοκιμάσει διάφορα πράγματα για να πω την αλήθεια. Και νευρογλωσσικό προγραμματισμό έχω κάνει και τα έχω παρατήσει και έχω ξανακάνει. Γενικά, είμαι πολύ προσεκτική πια στο τι διαλέγω να κάνω για εμένα. Έχει τύχει και να κάνω ψυχανάλυση και να είναι τα νεύρα μου στο ταβάνι επειδή έκανα με λάθος άνθρωπο για εμένα. Είναι πολύ σημαντική η επιλογή του ψυχολόγου και η κατάρτισή του. Αυτό πιστεύω πια»

roula_revi_psixiki_igeia.jpg

Έπειτα, ήρθε άλλη μία ερώτηση, αυτήν τη φορά, συγκεκριμένα για κρίσεις πανικού.

«Είσαι πρότυπο. Τι γίνεται με τις κρίσεις πανικού;», είπε ο/η φαν.

«Είχα μία απαίσια, αλλά, μόλις το ανέλαβα, το ξεπέρασα. Προσωπικά, έβαζα το ρολόι και περίμενα. Έλεγα θα φύγει και σιγά-σιγά έφευγε πιο γρήγορα. Τρομακτικές μέχρι να πάρεις τον έλεγχο», έγραψε.

roula_revi_psixiki_igeia2.jpg

Ο απολογισμός του καλοκαιριού και οι τοξικοί άνθρωποι

Η Ρούλα Ρέβη μιλάει πάντα πολύ χωρίς φίλτρα για ό,τι θέμα «πιάνει» δημόσια. Πρόσφατα, έκανε μία ανάρτηση για να κάνει τον απολογισμό της για το φετινό καλοκαίρι και μέσα από αυτόν μίλησε για τους αγαπημένους της ανθρώπους αλλά και την τοξικότητα.

https://www.instagram.com/p/ChwkBdKIiiA

«Θα έλεγα πολλά για αυτό το καλοκαίρι αλλά δεν θα πω τίποτα... μόνο ότι πήρα τα μαθήματα μου. Έχασα κάποιους που αγαπώ παρά πολύ αλλά δεν τους έχασα λυπητερά τους βλέπω να προχωρούν και τους ευχαριστώ @katerinakollarou σε αγαπώ για πάντα πάντα πάντα.

Μερικούς τους αφαιρώ μόνη μου όπως κάνω κάθε καλοκαίρι που είναι η εποχή μου, πήρα κάποιες αποφάσεις για το χειμώνα που έρχεται όμως δεν είμαι απόλυτη περιμένω να δω αν θα βγει το «πρόγραμμα» που δεν είμαι λάτρης του.

Άνθρωποι τοξικοί που τους συγχωρώ γιατί το περίμενα το πως θα φερθούν το ξέρουμε πάντα ποιοι θα μας προδώσουν έτσι και αλλιώς από την αρχή σωστά;

Κρατάω τα χαμόγελα και τα ξεκαρδιστικά γέλια με τα παιδιά μου, την υπομονή του άντρα μου ως συνήθως, τις καταθλιπτικές καλοκαιρινές νύχτες που κοιτάς το κενό αλλά σου αρέσει ρε παιδί μου και το αφήνεις να συμβεί . Αααα δεν λέω άλλα πάλι έγραψα πολλά , ευχαριστώ για την αγάπη των αγνώστων στο δρόμο αυτό μου φαίνεται το πιο συγκλονιστικό απ’ολα, η διαίσθηση των αγνώστων για εμάς», έγραψε η Ρέβη.

Η Ρούλα Ρέβη είπε το πιο σοφό πράγμα για τους τοξικούς ανθρώπους

Η Ρούλα Ρέβη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Αποστόλη Τότσικα, στις 26 Ιουνίου του 2014 και μαζί απέκτησαν το 2015 τα δίδυμα παιδιά τους, τον Άγγελο και την Ειρήνη.