Πώς να μη βγει epic το πορτρέτο του Αποστόλη Τότσικα όταν τον τραβάει με τόση αγάπη η Ρούλα Ρέβη;

Πώς να μη βγει epic το πορτρέτο του Αποστόλη Τότσικα όταν τον τραβάει με τόση αγάπη η Ρούλα Ρέβη;

Η Ρέβη τράβηξε τον Τότσικα φωτογραφία και -φυσικά- αυτή είναι πολύ σέξι.

Η αποθέωση του Αποστόλη Τότσικα από τη Ρούλα Ρέβη δε σταματά και η 48χρονη φωτογράφος, με κάθε ευκαιρία κάνει αναρτήσεις για τον 39χρονο σύζυγό της που δείχνουν τη μεγάλη αγάπη και τον έρωτα που ακόμη υπάρχει ανάμεσά τους.

Αυτήν τη φορά, η Ρέβη δημοσίευσε μία φωτογραφία του Τότσικα που αποτελεί ένα πορτρέτο που η ίδια τράβηξε.

Το πορτρέτο του Αποστόλη Τότσικα από τα χέρια της Ρούλας Ρέβη

Η φωτογραφία που έφτασε στο προφίλ της Ρέβη δείχνει τον Τότσικα να ποζάρει κοιτώντας με σέξι βλέμμα τον φακό. Η φωτογράφος έγραψε στο caption: «Πορτρέτα της δουλειάς και της ζωής μου».

https://www.instagram.com/p/CjDb154oetH

Τα λόγια αγάπης της Ρέβη στον σύζυγό της

Τον περασμένο Ιούλιο, η φωτογράφος έγραψε ένα κείμενο για τον ηθοποιό με το οποίο εξέφραζε τα βαθιά της συναισθήματα προς εκείνον και πόσο καλό της κάνει στη ζωή της.

https://www.instagram.com/p/CgMg7zpIwif

«Όταν κάποιος ανοίγει την καρδιά του σε σένα, δεν μπορείς παρά να δεις τον εαυτό σου με πιο όμορφο τρόπο. Σιωπά την κριτική στον εαυτό σου και σε βοηθάει να ξεπεράσεις το να είσαι ο μεγαλύτερος εχθρός του εαυτού σου. Αγάπη», έγραψε.

Ο γιος της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα, Άγγελος, μεγάλωσε και μοιάζει με τον μπαμπά του

Η ερωτική εξομολόγηση της Ρούλας Ρέβη στον Αποστόλη Τότσικα

Τον περασμένο Μάιο, η Ρέβη αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση για τον Τότσικα, στην οποία μιλάει για τη ζωή τους, δίνοντας, παράλληλα, συμβουλές μέσω της προσωπικής της εμπειρίας για το πώς ένα ζευγάρι πρέπει να αντιμετωπίζει τις εντάσεις και τους τσακωμούς και να φροντίζει την αγάπη του.

https://www.instagram.com/p/CdK2k_zop78

«Lifetime project… Έτσι θα το έλεγα. Ξέρω εσείς θα μου πείτε. Ωραία τα μαλλιά σου καστανά και εγώ θα σας πω πως μερικά πράγματα έγιναν, γίνονται ή θα γίνουν στην ώρα τους.

Θέλω σήμερα να πω πως μια ζωή 14 χρόνων, ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα δεν γίνεται, δεν μπορεί να είναι πάντα ιδανική και θεσπέσια, όπως και πολλές φορές νομίζουμε πως ξέρουμε ποιος είναι το αφεντικό σε μια σχέση αλλά είμαστε επί της ουσίας μακριά νυχτωμένοι. Είναι ωραίο ο αρχηγός να αλλάζει θέση, να εναλλάσσεται ο ένας με τον άλλον, ακριβώς όπως και τα συναισθήματα που βιώνουμε κατά καιρούς. Το λάθος κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι η έλλειψη έντασης στα ζευγάρια τη στιγμή που πραγματικά πρέπει να βγει και να εξουδετερωθεί από έναν σύντομο καυγά, λίγα μούτρα, κρυφές σκέψεις κλπ κλπ, γιατί είναι πράγματι η ευκαιρία σου να πεις κατάμουτρα στον άλλον τι σε πειράζει. Είμαι υποστηρικτής αυτής της θεωρίας και όχι της άλλης με την υπερβολική και υπερτιμημένη αξιοπρέπεια που καμία φορά συσσωρεύει απογοήτευση και θυμό και δεν εκτονώνεται. Να μιλάς στον άλλον με επιμονή την ώρα που θες να πεις κάτι που μπορεί να σας σώσει. Όλες οι στρατηγικές αποτυγχάνουν και η μόνη που επικρατεί και λειτουργεί είναι να μιλάς και να λες το παράπονο σου. Αν δεις αλλαγή κάθε φορά μετά από αυτό είσαι στο Σωστό μέρος με τον σωστό άνθρωπο! Η αγάπη δεν είναι ‘δουλειά’ είναι ΑΛΗΘΕΙΑ. Καλημέρα, κουκλάκια», έγραψε.