Η Ρούλα Ρέβη είπε το πιο σοφό πράγμα για τους τοξικούς ανθρώπους

Η Ρούλα Ρέβη είπε το πιο σοφό πράγμα για τους τοξικούς ανθρώπους

Το καλοκαίρι τελειώνει και η διάσημη φωτογράφος κάνει έναν απολογισμό για τους ανθρώπους στη ζωή της.

Οι τοξικοί άνθρωποι και γενικά η τοξικότητα είναι ένα θέμα που συζητάμε όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός. Όχι ότι παλαιότερα δεν υπήρχαν, απλώς τώρα, με την πιο ακομπλεξάριστη ανάλυση ορισμένων πραγμάτων, μπορούμε να τοποθετηθούμε πιο ανοιχτά για περιπτώσεις που μας τυχαίνουν.

Η ατάκα της Ρούλας Ρέβη για τους τοξικούς ανθρώπους

Η Ρούλα Ρέβη ανέκαθεν είναι γνωστή ως ένας άνθρωπος που δε φοβάται να μιλήσει και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει «ανοίξει» την καρδιά της στο κοινό. Αυτήν τη φορά, με αφορμή το τέλος του καλοκαιριού, ένιωσε την ανάγκη να κάνει έναν απολογισμό για τους ανθρώπους στη ζωή της.

Μέσα στο κείμενο που έγραψε, υπάρχει και μία ατάκα για τους τοξικούς ανθρώπους που πολλοί δεν παραδέχονται αλλά είναι αλήθεια.

https://www.instagram.com/p/ChwkBdKIiiA

«Θα έλεγα πολλά για αυτό το καλοκαίρι αλλά δεν θα πω τίποτα... μόνο ότι πήρα τα μαθήματα μου. Έχασα κάποιους που αγαπώ παρά πολύ αλλά δεν τους έχασα λυπητερά τους βλέπω να προχωρούν και τους ευχαριστώ @katerinakollarou σε αγαπώ για πάντα πάντα πάντα .

Μερικούς τους αφαιρώ μόνη μου όπως κάνω κάθε καλοκαίρι που είναι η εποχή μου, πήρα κάποιες αποφάσεις για το χειμώνα που έρχεται όμως δεν είμαι απόλυτη περιμένω να δω αν θα βγει το «πρόγραμμα» που δεν είμαι λάτρης του.

Άνθρωποι τοξικοί που τους συγχωρώ γιατί το περίμενα το πως θα φερθούν το ξέρουμε πάντα ποιοι θα μας προδώσουν έτσι και αλλιώς από την αρχή σωστά;

Κρατάω τα χαμόγελα και τα ξεκαρδιστικά γέλια με τα παιδιά μου, την υπομονή του άντρα μου ως συνήθως, τις καταθλιπτικές καλοκαιρινές νύχτες που κοιτάς το κενό αλλά σου αρέσει ρε παιδί μου και το αφήνεις να συμβεί . Αααα δεν λέω άλλα πάλι έγραψα πολλά , ευχαριστώ για την αγάπη των αγνώστων στο δρόμο αυτό μου φαίνεται το πιο συγκλονιστικό απ’ολα, η διαίσθηση των αγνώστων για εμάς», έγραψε η Ρέβη.

Ο γιος της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα, Άγγελος, μεγάλωσε και μοιάζει με τον μπαμπά του

Και πράγματι αν το καλοσκεφτείς, τις περισσότερες φορές, το ένστικτό σου ενεργοποιείται όταν συναναστρέφεσαι με έναν τοξικό άνθρωπο. Λίγοι, ωστόσο, είναι εκείνοι που το ακούνε. Είτε επειδή δεν καταλαβαίνουν την προειδοποίησή του είτε επειδή θέλουν να δώσουν μία ευκαιρία.