H Britney Spears νιώθει καλά με το νέο της look κι αυτό βγαίνει προς τα έξω

H Britney Spears νιώθει καλά με το νέο της look κι αυτό βγαίνει προς τα έξω
2018 Invision

H διάσημη τραγουδίστρια αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της και ποζάρει με αυτοπεποίθηση στο Instagram, προκαλώντας αντιδράσεις.

Η Britney Spears έχει καθημερινή παρουσία στα social media και δεν διστάζει να μοιράζεται με τους εκατομμύρια ακολούθους της, στιγμιότυπα από την ζωή της. Η 40χρονη pop star έκανε πριν λίγα 24ωρα μια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της αφού αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της και απέκτησε ένα πολύ κοντό κούρεμα.

Britney Spears: H νέα αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 40χρονη τραγουδίστρια πόζαρε χωρίς ρούχα σε νέο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, δείχνοντάς μας το καινούριο της look. Στη δημοσίευσή της η pop star λικνίζεται εμφανώς ευδιάθετη στη θάλασσα φορώντας ένα κοραλί καπέλο και μαύρα γυαλιά ηλίου.

«Έκοψα όλα μου τα μαλλιά, δεν θέλω να το δείξω ακόμα», γράφει στη λεζάντα του βίντεό της η Βritney Spears. Στα πλάνα διακρίνονται τα κοντά μαλλιά της ενώ τα υπόλοιπα είναι πιασμένα πίσω σε μικρή αλογοουρά.

Η μαμά της Britney Spears ζήτησε συγγνώμη για τον πόνο που της προκάλεσε αλλά μήπως είναι αργά;

https://www.instagram.com/p/CjUDk92Jq7Z

Κάποιοι followers της έσπευσαν να σχολιάσουν ότι απλώς έβγαλε τα extensions. Άλλοι fans τόνισαν πως θα ήταν καλό να βάλει αντηλιακό, καθώς φαίνεται να έχει υποστεί έγκαυμα από τον ήλιο. Το μόνο σίγουρο είναι πως η pop star απολαμβάνει στο έπακρο τις διακοπές στο Μaui με τον σύζυγό της, Sam Asghari.

To 2007 η τραγουδίστρια είχε ξυρίσει τα μαλλιά της, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

«Ήταν μια πολύ, πολύ άσχημη στιγμή στη ζωή μου. Όπως, περνούσα τόσα πολλά με τα παιδιά μου και με τον Κevin και όλα αυτά εκείνη την εποχή», είχε εξηγήσει το 2008 σε συνέντευξή της η Spears.

Kαι πρόσθεσε: «Μόλις με είχε αφήσει και ήμουν συντετριμμένη. Απλώς θυμάμαι, δεν ήθελα να είμαι στο σπίτι γιατί τα μωρά μου αντιπροσώπευαν το σπίτι. Και οι άνθρωποι άρχισαν να πιστεύουν ότι έκανα ναρκωτικά. Κάποιοι νόμιζαν ότι τρελαίνομαι και άλλα τέτοια».

Ο παραμυθένιος γάμος και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Η 40χρονη pop star επέλεξε ένα παραμυθένιο σκηνικό για τον γάμο της και μια εντυπωσιακή άμαξα βρισκόταν από νωρίς στο χώρο. Στην γαμήλια τελετή έδωσαν το παρών 100 καλεσμένοι ανάμεσά τους οι: Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore, Donatella Versace, ο δικηγόρος της Mathew Rosengart αλλά και οι χορευτές της. ο αδελφός της Britney, Bryan ήταν το μόνο άτομο που καλέστηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον.

https://www.instagram.com/p/CeojXbqJlAq

Ο αρραβώνας με τον Sam Asghari

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Britney Spears μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram που έδειχνε το διαμαντένιο της δαχτυλίδι. «Δεν μπορώ να το πιστέψω», έγραψε η τραγουδίστρια του «Oops!…I Did It Again», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στη λεζάντα του βίντεό της.

Πηγή κεντρικής: apimages.com