Η σκληρή απάντηση και η πικρία της Britney Spears στις κατηγορίες του γιου της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η σκληρή απάντηση και η πικρία της Britney Spears στις κατηγορίες του γιου της
2019 Invision

Λίγο μετά τις δηλώσεις του γιου της, Jayden, η pop star θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση κάνοντας μια ανάρτηση στο Instagram.

Δύσκολες στιγμές περνά η Britney Spears μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη σχέση με τους 2 γιους (Sean και Jayden). Η 41χρονη pop star θέλησε να απαντήσει στις κατηγορίες του γιου της, Jayden, ο οποίος μίλησε δημόσια υπέρ του πατέρα της (και παππού του) Jamie Spears. Η συνέντευξη του Jayden πρόκειται να μεταδοθεί στο βρετανικό δίκτυο ITV σήμερα, Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου.

Στη συνέντευξη με τον Daphne Barak, ο Jayden υπερασπίστηκε τον παππού του σχετικά με την κηδεμονία της μητέρας του.

«Στην αρχή απλώς προσπαθούσε να γίνει σαν οποιοσδήποτε πατέρας που την άφηνε να κυνηγήσει το όνειρο της κόρης της να γίνει σούπερ σταρ, αλλά σκέφτηκα ότι ίσως η κηδεμονία κράτησε πολύ, πιθανώς γιατί η μαμά μου ήταν πολύ θυμωμένη για την όλη κατάσταση για την οποία δούλευε πάρα πολύ καιρό και προσωπικά πιστεύω ότι ήταν», δήλωσε ο γιος της τραγουδίστριας.

«Νομίζω 100% ότι μπορεί να φτιαχτεί αυτή η σχέση. Αλλά θα πάρει χρόνο και προσπάθεια. Θέλω απλώς να καλυτερέψει η πνευματική της κατάσταση. Όταν γίνει αυτό θα ήθελα πολύ να την ξαναδώ», είπε ο Jayden ο οποίος μιλώντας απευθείας στη μαμά του, ανέφερε: «Σε αγαπώ πολύ, σου εύχομαι τα καλύτερα. Μακάρι μια μέρα να μπορέσουμε να καθίσουμε κάτω και να ξαναμιλήσουμε», τόνισε ο Jayden.

Η αφοπλιστική απάντηση της Britney

«Έβαλα τα δυνατά μου να γίνω όσο το δυνατόν καλύτερος άνθρωπος... να κρατούμαι ουσιαστικά όμηρη σε σπίτια με νοσοκόμες και άλλες μ***κίες. Ελπίζω τα παιδιά μου μια μέρα να καταλάβουν το σκεπτικό πίσω από τις παιχνιδιάρικές φωτογραφίες μου στο νερό, με τις οποίες αποκάλυπτα τον εαυτό μου όπως θα έκανε κάθε γυναίκα που παρέμενε κάτω από την "κουβέρτα" της επιτήρησης υπό καθεστώς κηδεμονίας. Επιτέλους στα 40 μου, ελεύθερη από τα δεσμά που μου είχε επιβάλει η οικογένειά μου... λέω στον γιο μου Jayden ότι θα του στέλνω όλη την αγάπη του κόσμου κάθε μέρα για την υπόλοιπη ζωή μου! Η αγάπη μου για τα παιδιά μου δεν γνωρίζει όρια και με θλίβει που είπε ότι δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του ως μητέρα, προτείνοντας κάποια μέρα να συναντηθούμε πρόσωπο με πρόσωπο και να το συζητήσουμε ανοιχτά. Ίσως αγαπητό μου παιδί να μπορείς ΕΣΥ να μου εξηγήσεις γιατί η οικογένειά μας μου φέρθηκε έτσι! Βοήθησα τον πατέρα σου που είχε να δουλέψει 15 χρόνια... Φαντάζομαι ότι είναι ευκολότερο για εσάς να μην έχετε κάποιον να τσεκάρει αν διαβάζετε για το σχολείο! Είναι σίγουρος ότι τα πρότυπα που θέτει ο πατέρας σας καπνίζοντας χασίς κάθε μέρα ωφελούν την καθημερινότητά σας στα 15 και 16, επιτρέποντάς σας να νιώσετε μέλη μιας πολύ cool γενιάς», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Όσο για την πνευματική μου υγεία... αγαπητό μου παιδί, κατάλαβε ότι πρέπει να μάθεις να ανοίγεις και να διαβάζεις κάνα βιβλίο πριν διανοηθείς καν να σκεφτείς το δικό μου μυαλό, γλυκέ μου. Πες στον πατέρα σου να προσπαθήσει τουλάχιστον να κουρέψει το γκαζόν. Υστερόγραφο: Αν μπορείς ειλικρινά με το λογικό, έξυπνο μυαλό σου να λες ότι αυτό που μου έκαναν η γιαγιά και ο παππούς ήταν εντάξει και τους αποκαλείς καλούς ανθρώπους... τότε ναι, απέτυχα ως μάνα και ελπίζω εσύ και ο πατέρας σου να καθίσετε πρόσωπο με πρόσωπο και να προσπαθήσετε να μάθετε ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ», συμπλήρωσε η pop star.

https://www.instagram.com/p/Ch_U4CwPVgG

Τις φυλακής τα σίδερα είναι για τον πρώην της Britney Spears -Γιατί θα παραμείνει «μέσα» ο Alexander

Η κηδεμονία

Μετά από 13 χρόνια ταλαιπωρίας και συνεχούς ελέγχου της Britney Spears από τον πατέρα της, Jamie Spears, τον περασμένο Σεπτέμβριο βγήκε επιτέλους η δικαστική απόφαση που τον απομακρύνει οριστικά από την κηδεμονία της. Η τραγουδίστρια, μάλιστα, τον είχε κατηγορήσει ανοιχτά για κακοποίηση και εκμετάλλευση της κακής ψυχολογικής της κατάστασης, ώστε να βγάζει χρήματα σε βάρος της.

Το 2008, ο Jamie Spears ορίστηκε κηδεμόνας της Britney, καθώς η ίδια βρισκόταν αντιμέτωπη με πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Ο πατέρας της αρνιόταν κατηγορηματικά να αφήσει την κηδεμονία της, αναγκάζοντας την τραγουδίστρια να προσφύγει στα δικαστήρια με στόχο να απελευθερωθεί.

Ο παραμυθένιος γάμος και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Η 40χρονη pop star επέλεξε ένα παραμυθένιο σκηνικό για τον γάμο της και μια εντυπωσιακή άμαξα βρισκόταν από νωρίς στο χώρο. Στην γαμήλια τελετή έδωσαν το παρών 100 καλεσμένοι ανάμεσά τους οι: Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore, Donatella Versace, ο δικηγόρος της Mathew Rosengart αλλά και οι χορευτές της. ο αδελφός της Britney, Bryan ήταν το μόνο άτομο που καλέστηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Η εισβολή του Jason Alexander παραλίγο να διαλύσει τον γάμο

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στον γάμο της Britney και του Sam σύμφωνα με το ΤΜΖ. Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η γαμήλια τελετή ο πρώην σύζυγος της Britney Spears μπόρεσε εύκολα να σκαρφαλώσει έναν φράχτη, να κατέβει μια βραχώδη πλαγιά και να εισβάλει μέσα στον χώρο του γάμου.

Ο Jason Alexander προσπάθησε να χαλάσει την γαμήλια τελετή εισβάλλοντας ξαφνικά στον χώρο. Δεν δίστασε μάλιστα να κάνει live μετάδοση στο Instagram, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους.

https://www.instagram.com/p/Cem66SiqbVY

Άμεση ήταν ευτυχώς η αντίδραση των ανδρών της αστυνομίας αφού τον συνέλαβαν και τώρα κατηγορείται για παραβίαση ιδιοκτησίας. Το ένταλμα που εκκρεμεί εις βάρος του είναι σε βαθμό κακουργήματος καθώς κατηγορείται και για κλοπή σε άλλη πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε κανονικά και η τραγουδίστρια έδειχνε πιο χαρούμενη από ποτέ παρά το δυσάρεστο συμβάν.

Ο αρραβώνας με τον Sam Asghari

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Britney Spears μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram που έδειχνε το διαμαντένιο της δαχτυλίδι. «Δεν μπορώ να το πιστέψω», έγραψε η τραγουδίστρια του «Oops!…I Did It Again», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στη λεζάντα του βίντεό της.

Πηγή κεντρικής: apimages.com