Britney Spears: «Δε θα κάνω ποτέ ξανά σόου επειδή είμαι πεισματάρα και θα περάσω το μήνυμά μου»

Britney Spears: «Δε θα κάνω ποτέ ξανά σόου επειδή είμαι πεισματάρα και θα περάσω το μήνυμά μου»

Η Britney Spears στην πρεμιέτα του "Once Upon a Time in Hollywood" το 2019

AP

Η Britney είναι έξαλλη με όσα της συμβαίνουν και δεν μπορεί να ξεπεράσει τα χρόνια που βρισκόταν υπό την κηδεμονία του μπαμπά της.

Η προσωπική ζωή της Britney Spears έχει έρθει πολλές φορές στο προσκήνιο ήδη από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της. Αιτία – οι σχέσεις της τραγουδίστριας με την οικογένειά της και κυρίως με τον μπαμπά της, Jamie.

Μετά από 13 έτη κηδεμονίας από τον πατέρα της και μη μπορώντας να κάνει πολλά από αυτά που ήθελε, μιας και τις τελικές αποφάσεις τις έπαιρνε εκείνος, η 40χρονη σήμερα Britney ζει τον έρωτά της με τον σύζυγό της, Sam Asghari, όμως, και πάλι, το δράμα την ακολουθεί. Τον περασμένο Μάιο, η τραγουδίστρια έχασε το μωρό που περίμενε και αναμενόμενα η θλίψη της ήταν μεγάλη.

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε πως χάσαμε το μωρό - θαύμα μας, νωρίς στην εγκυμοσύνη. Είναι μια στιγμή καταστροφής για κάθε γονιό και ίσως έπρεπε να έχουμε περιμένει να ανακοινώσουμε την εγκυμοσύνη πιο μετά, αλλά ενθουσιαστήκαμε και θέλαμε να μοιραστούμε τα καλά νέα», είπε ανάμεσα στα άλλα.

People Britney Spears

Η αγανάκτηση της Britney Spears με τη δουλειά της κατά τη διάρκεια της κηδεμονίας της

Η Spears ξέσπασε στον λογαριασμό της στο Instagram σχετικά με τη δουλειά της όσο καιρό βρισκόταν υπό την κηδεμονία του μπαμπά της, λέγοντας ότι επί της ουσίας δεν της άρεσε τίποτα από αυτά που έκανε εκτός από ένα βίντεο.

«Θα είμαι ειλικρινής, στα πρώτα 13 χρόνια κηδεμονίας, μου άρεσε μόνο 1 video, το Work Bitch. Είχα τις πιο προσβλητικές, αποκαλούμενες ‘επαγγελματικές’ φωτογραφίες σε κάθε περιοδεία. Δηλαδή, θα μπορούσαν να τις είχαν τουλάχιστον ρετουσάρει για εμένα. Απλά λέω. Τα γυρίσματα δύο ημερών για το νέο σόου στο Vegas είναι κυριολεκτικά τα χειρότερα ever. Κι εγώ ήμουν ενθουσιασμένη για τις φωτογραφίες για πέντε μήνες στην περιοδεία. Ποτέ δε μου έδειξαν καμία. Καλύτερα να παραιτηθώ και να ποζάρω για τις φωτογραφίες σε στούντιο παρά να δουλεύω με τους πιο προσβλητικούς ανθρώπους στη ζωή μου. Είμαι πολύ τραυματισμένη για όλη μου τη ζωή και, ναι, είμαι έξαλλη και, όχι, μάλλον δε θα κάνω σόου ποτέ ξανά, επειδή είμαι πεισματάρα και θα περάσω το μήνυμά μου», έγραψε.

Η αποκάλυψη της Britney Spears για τις σχέσεις της με τους γιους της και η σπόντα στον Kevin Federline

Παράλληλα, η Spears έχει ένα ανοιχτό μέτωπο με τους γιους της με τον Kevin Federline, Jaden και Sean, που την κατηγορούν ότι τους φερόταν άσχημα όσο ζούσαν μαζί της. Εκείνη έδωσε τη δική της απάντηση.

«Ξέρω ότι οι έφηβοι είναι δύσκολοι να τους διαχειριστείς σε αυτήν την ηλικία, αλλά ΕΛΑ ΤΩΡΑ, υπάρχει το να είσαι αγενής και το να βγάζεις μίσος. Ερχόντουσαν να με επισκεφτούν, περνούσαν την πόρτα, πήγαιναν κατευθείαν στο δωμάτιό τους και κλείδωναν την πόρτα! Ο Επιτηρητής μού έλεγε ότι απλώς θέλει να είναι στο δωμάτιό του. Εγώ σκεφτόμουν ‘Γιατί να έρθουν να με επισκεφτούν όταν δε με επισκέπτονται'. Αλλά δεν το είπα ποτέ γιατί πρέπει να είμαι ευγενική.

Πάντα προσπαθούσα και προσπαθούσα και ίσως γι’ αυτό σταμάτησαν να έρχονται εδώ! Ήθελα να με αγαπήσουν τόσο πολύ που ίσως να υπερέβαλα. Αυτό το καλοκαίρι μού είπαν ‘Ίσως ερχόμαστε λιγότερο εδώ’ και τους είπα ‘Ok’», είπε η Spears ενώ έπειτα πέταξε σπόντα στον Federline ότι τα παιδιά δεν μπορεί να πήραν μόνα τους αυτήν την απόφαση.

Η απάντηση του Kevin Federline στην Britney Spears

Έξαλλος ο Kevin Federline βλέποντας τι έγραφε η πρώην του, αποφάσισε να απαντήσει θέλοντας να εξηγήσει τη δική του πλευρά αλλά κυρίως αυτή των γιων τους.

«Δεν μπορώ να κάτσω άπραγος και να αφήσω τους γιους μου να κατηγορούνται με τέτοιον τρόπο μετά από όλα όσα έχουν περάσει. Όσο κι αν πονάει, αποφασίσαμε ως οικογένεια να δημοσιεύσουμε αυτά τα βίντεο που τράβηξαν τα αγόρια όταν ήταν 11 και 12. Δεν είναι καν τα χειρότερα κομμάτια. Τα ψέματα πρέπει να σταματήσουν. Ελπίζω τα παιδιά μας να μεγαλώσουν πολύ καλύτερα από αυτό», έγραψε ο 44χρονος τραγουδιστής για να εξηγήσει τα ντοκουμέντα.

«Αυτό είναι το σπίτι μου. Αν θέλω να έρθω εδώ και να σου δώσω αλοιφή για το πρόσωπό σου γιατί είναι τραχύ και μου λες ‘είναι εντάξει, είναι εντάξει’, όχι δεν είναι εντάξει. Το καλό που σας θέλω να αρχίσετε να με σέβεστε, το ξεκαθαρίσαμε;», ακούγεται να λέει η Spears στο πρώτο βίντεο.

Το δεύτερο βίντεο δείχνει ένα σκηνικό που εκτυλίχθηκε σε μία διαδρομή με το αυτοκίνητο και η Spears είναι εξοργισμένη με τον Sean Preston επειδή δε φορούσε παπούτσια όταν ήταν έξω. Η τραγουδίστρια λέει στον Sean ότι νοιάζεται για εκείνον, με το παιδί να της απαντάει χωρίς να διστάζει «Όχι, δεν νοιάζεσαι». Μόλις η τραγουδίστρια ζητάει από τον Jayden να τοποθετηθεί, εκείνος υποστηρίζει τον αδερφό του δίχως σκέψη.

O Kevin Federline «ξεσκεπάζει» την Britney Spears με τη βοήθεια των βίντεο που τράβηξαν οι γιοι τους