Η μαμά της Britney Spears ζήτησε συγγνώμη για τον πόνο που της προκάλεσε αλλά μήπως είναι αργά;

Πατούλια Κατερίνα
Η μαμά της Britney Spears ζήτησε συγγνώμη για τον πόνο που της προκάλεσε αλλά μήπως είναι αργά;

H Lynne ζητάει συγγνώμη αλλά πόσο ειλικρινής είναι τελικά;

Τον πόνο που προκάλεσε την κόρη της Britney, φαίνεται πως κατανόησε η Lynne Spears και με ένα δημόσιο σχόλιο ζήτησε συγγνώμη από την κόρη της για τα δεινά που πέρασε τα τελευταία δεκατρία χρόνια.

Κι επειδή η Lynne δεν βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει διαφορετικά με την κόρη της, έκανε ένα δημόσιο σχόλιο στο Post της Britney στο Instagram ζητώντας μέσα από το μακροσκελές κείμενό της συγχώρεση με σκοπό να κλείσει επιτέλους αυτός ο κύκλος της οικογενειακής τους διαμάχης.

Η συγγνώμη της μάνας

«Λυπάμαι για τον πόνο που νιώθεις. Λυπάμαι πολλά χρόνια τώρα. Σε αγαπώ πολύ και μου λείπεις. Britney, μέσα σου ξέρει πόσο σε αγαπώ και ζητώ συγγνώμη για όσα και για όλα όσα σε πόνεσαν», τόνισε η 67χρονη, ζητώντας από την κόρη της να ξεμπλοκάρει τον αριθμό της για να μπορέσουν να μιλήσουν.

Η Spears είχε εξηγήσει με το post της πως ο τρόπος με τον οποίο διαμαρτύρεται για το παρελθόν της έχει να κάνει με τον πόνο που βίωσε για χρόνια.

H πικρία της Britney

«Καταλαβαίνω πως τα posts μου μοιάζουν με διαρκή διαμαρτυρία αλλά περνάω δύσκολα και δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Μέχρι αυτή τη στιγμή η οικογένειά μου δεν κατανοεί πως έχει κάνει κακό σε μένα. Θα μπορούσαν να πάρουν την ευθύνη για τις πράξεις τους. Για εμένα θα αρκούσε μια ειλικρινής συγγνώμη αλλά με τρελαίνει που ότι ακόμα και τώρα κάνουν σαν να είναι όλα οκ. Η αντίδρασή τους μου δείχνει πως δεν έχω μια οικογένεια που να με σέβεται και να με υπολογίζει. Αυτό είναι το πιο δύσκολο όσο και να τους αγαπώ, είναι κάτι που δεν μπορώ να ξεπεράσω. Μιλάω από καρδιάς και βλέπω πόσοι άνθρωποι μου λένε να το ξεπεράσω, θέλω να γίνω πιο δυνατή, έχω γράψει τρεις εκδοχές του βιβλίου μου και έχω κάνει θεραπεία. Δεν ξέρω αν αξίζει.

Πηγή από το περιβάλλον της Britney, τόνισε στην Page Six πως η μητέρα της δεν είχε ενεργό ρόλο στην κατάσταση αιχμαλωσίας της κόρης της όπως η αδερφή της Jamie αλλά η ίδια η 40χρονη νιώθει πληγωμένη από τον τρόπο που η μητέρα της δεν αναλάμβανε δράση.

Η σχέση της Spears με τον πατέρα της ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολη και πριν την κηδεμονία ενώ αυτό που επισημαίνεται είναι πως η Lynne Παρά την αγάπη που λέει πως έχει στο παιδί της, συνεχίζει να ζητάει 600.000 δολάρια σε δικαστικά έξοδα από την κόρη της.

Πρόσφατα, η Britney ήρθε σε έντονη δημόσια διαμάχη και με τους γιους της και με τον πρώην σύζυγό της Kevin Federline.

Η σκληρή απάντηση και η πικρία της Britney Spears στις κατηγορίες του γιου της

Η 41χρονη pop star θέλησε να απαντήσει στις κατηγορίες του γιου της, Jayden, ο οποίος μίλησε δημόσια υπέρ του πατέρα της (και παππού του) Jamie Spears.

Στη συνέντευξη με τον Daphne Barak, ο Jayden υπερασπίστηκε τον παππού του σχετικά με την κηδεμονία της μητέρας του.

«Έβαλα τα δυνατά μου να γίνω όσο το δυνατόν καλύτερος άνθρωπος... να κρατούμαι ουσιαστικά όμηρη σε σπίτια με νοσοκόμες και άλλες μ***κίες. Ελπίζω τα παιδιά μου μια μέρα να καταλάβουν το σκεπτικό πίσω από τις παιχνιδιάρικές φωτογραφίες μου στο νερό, με τις οποίες αποκάλυπτα τον εαυτό μου όπως θα έκανε κάθε γυναίκα που παρέμενε κάτω από την "κουβέρτα" της επιτήρησης υπό καθεστώς κηδεμονίας. Επιτέλους στα 40 μου, ελεύθερη από τα δεσμά που μου είχε επιβάλει η οικογένειά μου... λέω στον γιο μου Jayden ότι θα του στέλνω όλη την αγάπη του κόσμου κάθε μέρα για την υπόλοιπη ζωή μου! Η αγάπη μου για τα παιδιά μου δεν γνωρίζει όρια και με θλίβει που είπε ότι δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του ως μητέρα, προτείνοντας κάποια μέρα να συναντηθούμε πρόσωπο με πρόσωπο και να το συζητήσουμε ανοιχτά. Ίσως αγαπητό μου παιδί να μπορείς ΕΣΥ να μου εξηγήσεις γιατί η οικογένειά μας μου φέρθηκε έτσι! Βοήθησα τον πατέρα σου που είχε να δουλέψει 15 χρόνια... Φαντάζομαι ότι είναι ευκολότερο για εσάς να μην έχετε κάποιον να τσεκάρει αν διαβάζετε για το σχολείο! Είναι σίγουρος ότι τα πρότυπα που θέτει ο πατέρας σας καπνίζοντας χασίς κάθε μέρα ωφελούν την καθημερινότητά σας στα 15 και 16, επιτρέποντάς σας να νιώσετε μέλη μιας πολύ cool γενιάς», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/Ch_U4CwPVgG

«Όσο για την πνευματική μου υγεία... αγαπητό μου παιδί, κατάλαβε ότι πρέπει να μάθεις να ανοίγεις και να διαβάζεις κάνα βιβλίο πριν διανοηθείς καν να σκεφτείς το δικό μου μυαλό, γλυκέ μου. Πες στον πατέρα σου να προσπαθήσει τουλάχιστον να κουρέψει το γκαζόν. Υστερόγραφο: Αν μπορείς ειλικρινά με το λογικό, έξυπνο μυαλό σου να λες ότι αυτό που μου έκαναν η γιαγιά και ο παππούς ήταν εντάξει και τους αποκαλείς καλούς ανθρώπους... τότε ναι, απέτυχα ως μάνα και ελπίζω εσύ και ο πατέρας σου να καθίσετε πρόσωπο με πρόσωπο και να προσπαθήσετε να μάθετε ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ», συμπλήρωσε η pop star.