Η Βάσω Λασκαράκη ξαναγύρισε στην Tv ως Μαίρη αλλά το κοινό δεν την ξεχνά ως Λυδία Χαμπέα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Βάσω Λασκαράκη ξαναγύρισε στην Tv ως Μαίρη αλλά το κοινό δεν την ξεχνά ως Λυδία Χαμπέα

Το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» έκανε πρεμιέρα αλλά τα μόλις 25 λεπτά του επεισοδίου, μάλλον δείχνουν ότι κάτι δεν πήγε καλά. Το κοινό στο Twitter αντέδρασε και η Βάσω Λασκαράκη κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης με μία άλλη σειρά!

Μία ακόμη σειρά του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου έκανε χθες πρεμιέρα στο Mega και μετά την μεγάλη επιτυχία της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» τη σκυτάλη πήρε το «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Τα σχόλια του κοινού ειδικά στο Twitter έδειξαν ότι οι τηλεθεατές μάλλον δεν ενθουσιάστηκαν και πολύ, παρά τις καλές ερμηνείες της Κατερίνας Ζαρίφη, της Νίκης Λάμη και της Βάσως Λασκαράκη. Η τελευταία πάντως κάνει φέτος ένα ακόμη ρεκόρ στην Tv, αλλά με άλλη σειρά.

Δεν αγαπήθηκε (ακόμη) η Μαίρη

Κάθε αρχή και δύσκολη και με την υπερπληθώρα δραματικών σειρών, οι νέες κωμωδίες είναι μία ανάσα για το κοινό που επιθυμεί κάτι διαφορετικό στην Tv. Το γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο των σεναριογράφων, ήρθε με την φόρα και την μεγάλη επιτυχία της περσινής σειράς, θέλοντας να ενώσει τρεις διαφορετικές και συνονώματες γυναίκες. Η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη, ένωσαν τους ιδιαίτερους κόσμους τους, ως «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», αλλά προς το παρόν κάτι φάνηκε πως δεν πήγε καλά. Καταρχάς το επεισόδιο ήταν εξαιρετικά σύντομο, μόλις 25 λεπτά, μόνο που σε αυτό το μοτίβο του εξωτερικού, δεν είναι συνηθισμένοι οι τηλεθεατές στην Ελλάδα. Ούτε βέβαια και στο άλλο άκρο, να βλέπουν δηλαδή ένα 4ωρο (αλήθεια τώρα;) επεισόδιο της Γης της ελιάς την Πέμπτη.

https://www.instagram.com/p/CjQzdvdPyS5

Οι πρώτες αντιδράσεις δεν ήταν στην πλειοψηφία τους θετικές, γιατί η αλήθεια είναι πως δεν είδαμε ιδιαίτερη πλοκή. Αλλά κάτι μας λέει, ότι αυτό θα αλλάξει στην συνέχεια. Το ελπίζουμε, γιατί το κάστ έχει ταλέντο και ενδιαφέρον. Η Πηνελόπη Πιτσούλη ως κακιά πεθερά και ο Σπύρος Πούλης ως γιος και σύζυγος της Κατερίνας Ζαρίφη, ήταν οι μόνοι που έχουν κάτι να μας πουν από τους δεύτερους ρόλους. Η σειρά πήγε πολύ καλά στην τηλεθέαση (κάνοντας και ένα 21.1% στο νεανικό κοινό) στην αρχή, αλλά είχε πτώση στο τελευταίο τέταρτο. Θα δούμε αν αυτή η δυναμική συνεχίσει και σήμερα. Οι Twitterαδες πάντως έκρουσαν τον κώδωνα του...κινδύνου.

Για πάντα η Λυδία Χαμπέα

Η Βάσω Λασκαράκη επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από την επιτυχία του «Έρωτας μετά» πριν 3 χρόνια στον Alpha, μία πολύ ιδιαίτερη δραματική σειρά, στην οποία κατάφερε να μας δείξει πως μπορεί να σταθεί εξαιρετικά και εκτός κωμωδίας. Μόνο που το Σόι σου, θα την ακολουθεί για πάντα, ακόμη και φέτος. Η σειρά συνεχίζει να παίζει σε επανάληψη και μάλιστα ξεπερνά τα μεσημέρια την τηλεθέαση των δελτίων αλλά και ενημερωτικών εκπομπών.

laskaraki2.jpg

Η Βάσω Λασκαράκη βρήκε τη χρυσή ισορροπία στο γάμο της με τον Λευτέρη Σουλτάτο και εξηγεί το πως

https://www.instagram.com/p/B28uX4rn2B7

Μέχρι και 18,9% έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στο δυναμικό κοινό και αυτό σημαίνει πως θα ακολουθήσει την καλή μοίρα του «Καφέ της Χαράς» και του «Κωνσταντίνου και Ελένης», με τις χρόνιες επαναλήψεις που συνεχίζουν να κάνουν τεράστια επιτυχία. Ως Λυδία Χαμπέα, η Βάσω Λασκαράκη συνεχίζει να γίνεται trend με τις ατάκες της. Ελπίζουμε σύντομα και ως Μαίρη!

Photo credits Instagram vasolaskaraki