Στο βίντεο με τις κόρες των Τανιμανίδη - Μπόμπα, το κορίτσι του Ηλία Μπόγδανου έκανε το σωστό σχόλιο

Στο βίντεο με τις κόρες των Τανιμανίδη - Μπόμπα, το κορίτσι του Ηλία Μπόγδανου έκανε το σωστό σχόλιο

Αν δεν είδες το βίντεο με τις αγκαλιές της Αριάνας και της Φιλίππα, δες το για να φτιάξει η μέρα σου. Τα σχόλια των celebs σε αυτό ήταν πάντως απολαυστικά και σε ένα συμφωνούμε 100%.

Η ζωή του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα άλλαξε ριζικά όταν ήρθαν τα δίδυμα κορίτσια τους στη ζωή, η Αριάνα και η Φιλίππα. Τα δίδυμα κορίτσια έχουν γίνει ενός μέσα στο καλοκαίρι, έχουν ήδη κάνει τα πρώτα τους βήματα και έχουν ξετρελάνει το διάσημο ζευγάρι της showbiz.

Κι επειδή ο Σάκης ξέρει πώς να ταΐζει με τον καλύτερο τρόπο τον αλγόριθμο του Instagram- από τη χαρακτηριστική εκείνη ατάκα του στη συνέντευξη με τον Σταύρο Θεοδωράκη περί social media- το βίντεο με τις επικές αγκαλιές της Αριάνας με τη Φιλίππα έγιναν δίκαια viral.

Το viral βίντεο αδελφικής αγάπης

Περισσότερα από 100 χιλιάδες likes, περισσότερα από 2.5000 σχόλια σε ένα βίντεο αδερφικής αγάπης που μας ξετρέλανε και που ανάγκασε και τη μέλλουσα μαμά Μαίρη Συνατσάκη να κάνει το σχόλιό της αλλά και την φημολογούμενη ως εγκυμονούσα Ελένη Φουρέιρα να αφήσει κι εκείνη μια καρδιά αγάπης για τα δίδυμα κορίτσια.

https://www.instagram.com/p/CjceZtwjFuc

Και ανάμεσα σε όλα τα σχόλια διασήμων, εκείνο της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου, την αγαπημένης φίλης του ζευγαριού και κοπέλας του Ηλία Μπόγδανου, ήταν εκείνο με το οποίο νιώσαμε ταύτιση.

Αυτή ήταν η ατάκα της Αλεξάνδρας, η οποία κάνει καλή παρέα με τη Χριστίνα Μπόμπα.

Πάντως, ο Σάκης Τανιμανίδης, σε όλες τις μεγάλες στιγμές, στη ζωή του ως μπαμπάς πια, καταγράφει και τη συγκίνησή του και τις εικόνες των κοριτσιών του που τον κάνουν περήφανο, όπως έκανε και πριν λίγο καιρό, όταν άκουσε τη λέξη μπαμπάς!

Ένα video διαρκείας 57 δευτερολέπτων δημοσίευσε ο Σάκης Τανιμανίδης στο Instagram όπου τον βλέπουμε να παίζει με τις δίδυμες κόρες του (Αριάνα και Φιλίππα). Τα Τανιμανιδάκια είπαν για πρώτη φορά την λέξη «μπαμπά», κάνοντας τρισευτυχισμένο τον παρουσιαστή.

«Μπαμπά»! Κι έτσι απλά, με μια μόνο λέξη, οι κόρες μου κατάφεραν να με κάνουν να φορέσω κι εγώ πάνα… #tanimanidakia #megalosame, έγραφε χαρακτηριστικά τότε ο Σάκης Τανιμανίδης κάτω από την ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/CgwKF9oDnT3

Το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων για τα δίδυμα

To πάρτι γενεθλίων έλαβε χώρα στις 23 Ιουνίου 2022 στη Μύκονο με τις πανύψηλες πολύχρωμες τούρτες να κλέβουν την παράσταση όπως και οι ντυμένες στα λευκά Αριάνα και Φιλίππα. Στενοί φίλοι του ζευγαριού έδωσαν το παρών στο party και τραγούδησαν τα «Χρόνια πολλά» στις δίδυμες.

https://www.instagram.com/p/CfKVSHRKSAJ

«Πέρασε κιόλας 1 χρόνος από τη σημαντικότερη μέρα της ζωής μου…τη μέρα που ήρθατε στον κόσμο, Φιλίππα και Αριάνα! Να έχετε μια ζωή καλότυχη, γεμάτη εμπειρίες! Ο μπαμπάς και η μαμά θα είναι για πάντα δίπλα σας, να σας στηρίζουν και να σας καμαρώνουν. Χρόνια Πολλά αγάπες μου», έγραψε ο μπαμπάς Σάκης Τανιμανίδης.

Μια βάπτιση ντυμένη στα ροζ

Η βάπτιση των δίδυμων κοριτσιών στις 17 Σεπτεμβρίου 2022 στηΜύκονο ήταν ένα μεγάλο event για την εγχώρια showbiz και οι ετοιμασίες άρχισαν από πολύ νωρίς. Το ροζ κυριάρχησε στον χώρο, ακόμα και στα γλυκά, πλαισιώνοντας μία διακόσμηση με λιτή διάθεση.

https://www.instagram.com/p/CipcBkMj3kP

Νονοί τη μικρής Φιλίππας είναι ο Μάνος Γαβράς, η Μαρίνα Βερνίκου, η κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και ο γιος της, Γιώργος Καμπουρίδης, ενώ της Αριάνας, η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

«Εγώ ποτέ δεν απαντάω σε κανένα σχόλιο και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε αρκετά. Οι επαναστάτες του πληκτρολογίου, αυτοί που προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο πίσω από ένα πληκτρολόγιο ποστάροντας στα social media, είναι ένα φαινόμενο των τελευταίων ετών. Το θέμα είναι ότι ενώ δεν πρέπει να ασχολείσαι με αυτούς, κάποιες φορές σε κάποια θέματα, όπως αυτό που αφορά τον ρόλο της μητέρας και το τι πρέπει να κάνει μια μητέρα και τι όχι, καλό είναι να υπάρχει μια Χριστίνα ή κάποια αντίστοιχη Χριστίνα να βγει και να πει τη γνώμη της. Και μπράβο της, νιώθω πάρα πολύ περήφανος που το έκανε».

Χριστίνα Μπόμπα: Η on camera απάντηση στα επικριτικά σχόλια και η υποστήριξη του Σάκη Τανιμανίδη