Η Ελίνα Μπόμπα δεν είναι πια μόνο αδελφή της Χριστίνας αλλά θα γίνει σύντομα και movie star

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ελίνα Μπόμπα δεν είναι πια μόνο αδελφή της Χριστίνας αλλά θα γίνει σύντομα και movie star

Η αδελφή της Χριστίνας Μπόμπα, Ελίνα, τώρα και ηθοποιός και μάλιστα σε διεθνή παραγωγή.

Πολλές φορές έχουμε διαπιστώσει από τα κοινά στιγμιότυπα που ανεβάζουν στο Instagram, πως η Χριστίνα Μπόμπα με την μικρότερη αδελφή της Ελίνα, μοιάζουν σα δύο σταγόνες νερό, παρόλο παρόλο που δεν είναι δίδυμες. Έχουν μία υπέροχη σχέση και η Ελίνα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της αδελφής της Χριστίνας, βοηθώντας όσο μπορεί με τα δίδυμα ανίψια της, παρόλο που ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο. Εκείνο όμως που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, είναι το πόσο την γοητεύει η υποκριτική και ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της και μάλιστα στον διεθνή κινηματογράφο.

elina_christinampompa.jpg

Τώρα και movie star

Μέχρι και πρόσφατα η εικόνα που είχαμε για την Ελίνα, ήταν ότι ακολουθούσε τα χνάρια του modeling, όπως έκανε κάποτε και η αδελφή της, η οποία μετέπειτα ασχολήθηκε με το marketing. Βέβαια η Χριστίνα Μπόμπα κάποτε θέλησε να μας διευκρινήσει την πραγματική της επαγγελματική ταυτότητα, λέγοντας πως: «Είμαι η γυναίκα του Σάκη Τανιμανίδη, από εκεί με έμαθε ο κόσμος, αλλά είμαι και άλλα πράγματα. Αυτή η στιγμή η κεντρική μου ταυτότητα είναι online, όσα κάνω στα social media. Δεν ξέρω αν θα το έλεγα influencer, αλλά θα έλεγα ότι είμαι δημιουργός περιεχομένου».

Η απίθανη πόζα της Μπόμπα με την αδερφή της πριν γεννήσει (photos)

https://www.instagram.com/p/CdliUgmoyZX

Η αδελφή της Ελίνα, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει στην Γλασκώβη, αποφάσισε να σπουδάσει και υποκριτική και μετά από ταινίες μικρού μήκους, στάθηκε τυχερή και την επέλεξαν για μία διεθνή παραγωγή. Και αρκετά χαρούμενη, αφού σε λίγες ημέρες η ταινία «The adopters» κάνει πρεμιέρα στο εξωτερικό.

https://www.instagram.com/p/Cjdt0p9NPEi

Η ταινία είναι μία ανεξάρτητη παραγωγή και αναφέρεται σε μία ιστορία δύο απαγωγέων, οι οποίοι εμπλέκονται σε περιπέτεια, αφού έχουν αποφασίσει να αφήσουν την ιδιότητά τους και ξαφνικά βρίσκονται στο στόχαστρο ενός δημοσιογράφου, ο οποίος ανακαλύπτει στοιχεία εις βάρος τους. Σε αυτό το ανθρωποκυνηγητό εμπλέκεται άθελά της και η Ελίνα, σε ένα μικρό ρόλο.

H Eλίνα η οποία βρισκόταν πρόσφατα στην Ελλάδα για την βάφτιση των ανιψιών της, Αριάννα και Φιλίππα στην Μύκονο, τα τελευταία χρόνια συζεί στο Λονδίνο με τον σύντροφό της George Reloop και η σχέση τους είναι σοβαρή και φαίνεται πως θα οδηγήσει και σε γάμο.

https://www.instagram.com/p/Ci4hvoCMUM4

Συναγωνίζεται πάντως σε ομορφιά και κομψότητα την αδελφή της αν κρίνουμε και από το φόρεμα που φόρεσε στην βάφτιση των κοριτσιών.

elina2.jpg