Η Χριστίνα Μπόμπα συνάντησε τη διάσημη σωσία της και η ομοιότητα είναι εντυπωσιακή

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Χριστίνα Μπόμπα συνάντησε τη διάσημη σωσία της και η ομοιότητα είναι εντυπωσιακή

Η γνωστή influencer βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας και δεν σταματά να δημοσιεύει υπέροχα στιγμιότυπα.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του Fashion Week στο Μιλάνο, η καρδιά της μόδας χτυπά αυτή την εβδομάδα στο Παρίσι. Αρκετές Ελληνίδες celebrities που ασχολούνται ενεργά με τον χώρο έκαναν βαλίτσα για την Γαλλική πρωτεύουσα όπου θα δώσουν το παρών σε show γνωστής εταιρίας εσωρούχων-ένδυσης.

Η Χριστίνα Μπόμπα βρισκόταν πριν λίγα 24ωρα στην βροχερή Πόλη του Φωτός με την καλύτερη παρέα που δεν είναι άλλη από την Τόνια Σωτηροπούλου και την Μαρία Κορινθίου. Το girl squad έκανε βόλτες στους κεντρικούς δρόμους του Παρισιού, φωτογραφήθηκε στα αξιοθέατα και φρόντισε να μας τροφοδοτήσει με εντυπωσιακές εικόνες.

Μια ματιά στα προφίλ των 3 γυναικών στο Instagram αρκεί για να δεις όλα τα κομψά looks που επέλεξαν για το ταξίδι τους. Η 34χρονη influencer άφησε για λίγο στην Αθήνα τον μπαμπά, Σάκη Τανιμανίδη με τις δίδυμες κόρες τους (Αριάνα και Φιλίππα) και έκανε μια ultra glam εμφάνιση στο Palais Brongniart.

Ο σύζυγός της Τόνιας Σωτηροπούλου, Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκε στην παρέα τους και η Χριστίνα Μπόμπα δεν έχασε ευκαιρία για selfie πόζες με το ερωτευμένο ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/CjAjWpfKlr_

H συνάντηση της Χριστίνας Μπόμπα με την Sara Sampaio

Μια απρόσμενη συνάντηση είχε η Χριστίνα Μπόμπα αφού βρέθηκε στο ίδιο event με το διάσημο μοντέλο και άγγελο της VS (Victoria's Secret), Sara Sampaio. Οι δύο γυναίκες μοιάζουν πολύ εμφανισιακά, με τα μάτια, τα χείλη, το χαμόγελο και τα μαλλιά να αποτελούν τα κοινά σημεία αναφοράς τους.

1664350640870-860898221-mpompa_sampaio.jpg

Χριστίνα Μπόμπα & Σάκης Τανιμανίδης βγάζουν τις πιο ινσταγκραμικές φωτογραφίες με τις κόρες τους

«Πάρα πολύ συχνά μου στέλνετε πως μοιάζουμε», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στη φωτογραφία, προσθέτοντας ένα poll το οποίο θα απαντήσουν οι ακόλουθοί της για να δει τη γνώμη τους.

Λίγο αργότερα η 34χρονη influencer συνάντησε την διάσημη fashion blogger, Chiara Ferragni και φωτογραφήθηκε μαζί της, δημοσιεύοντας την selfie τους στον προσωπικό της λογαριασμό.

https://www.instagram.com/p/CjAp7fuqU3i

Το σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη κάτω από το ποστ της συζύγου του αποδεικνύει πως δεν έχει μάτια για άλλη γυναίκα παρά μόνο για εκείνη.

sakistanimanidis.jpg

«Καλή κι η Chiara, αλλά δίπλα σου....», έγραψε ο παρουσιαστής.

Οι φήμες για τηλεοπτική συνύπαρξη με τον Σάκη Τανιμανίδη

Πριν λίγες ώρες η γνωστή influencer επέστρεψε από την Γαλλία και παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Η Χριστίνα Μπόμπα αναφέρθηκε στο νέο project που ετοιμάζει ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης και απάντησε στο ενδεχόμενο να τη δούμε σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση.

«Αρνητικά σχόλια υπάρχουν πάντα, ότι και να κάνεις, ετοιμάζουμε πράγματα, αν δω κάποια ουσία σε κάποιο σχόλιο μπορεί να τη λάβω υπόψη», ανέφερε η 34χρονη.

«Δεν νομίζω να με δείτε κάπου τηλεοπτικά μαζί με τον Σάκη. Στο μέλλον κανείς δεν ξέρει», τόνισε βάζοντας τέλος στις φήμες.

Πηγή κεντρικής: chrismpo