Μετά τη βάπτιση, η Χριστίνα Μπόμπα δείχνει τις δίδυμες κόρες της με τον πιο καλλιτεχνικό τρόπο

Μετά τη βάπτιση, η Χριστίνα Μπόμπα δείχνει τις δίδυμες κόρες της με τον πιο καλλιτεχνικό τρόπο

Το βίντεο που δημοσίευσε η influencer με την Αριάνα και τη Φιλίππα στην πρωινή τους ασχολία είναι αξιολάτρευτο.

Στις 17 Σεπτεμβρίου, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδη πραγματοποίησαν τη βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών τους στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας στη Μύκονο. Επτά οι νονοί στο σύνολο και αρκετοί οι αγαπημένοι άνθρωποι που θέλησαν να δώσουν το παρών στην ευτυχισμένη στιγμή του ζεύγους.

Η 34χρονη influencer συζητήθηκε αρκετά και για το look που αποφάσισε να δημιουργήσει, έχοντας επιλέξει μία εντυπωσιακή δημιουργία από Celia Kritharioti με διαφάνειες.

https://www.instagram.com/p/CisPcQuq68l

Το καλλιτεχνικό βίντεο των κοριτσιών από τη Χριστίνα Μπόμπα

Τώρα, μερικές ημέρες μετά τη βάφτιση, η περήφανη μανούλα δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο δείχνει την Αριάνα και τη Φιλίππα να έχουν ανοίξει από ένα βιβλίο και να ασχολούνται με αυτό ενώ κάθονται στο πάτωμα.

Η Μπόμπα, ωστόσο, σε αντίθεση με άλλες φορές, είπε να χρησιμοποιήσει ένα φίλτρο που δείχνει το πλάνο σαν σκιτσαρισμένο. Σαν να παρακολουθείς μία ιστορία σε παιδικό παραμύθι.

Μιά βάπτιση ντυμένη στα ροζ

Η βάπτιση των κοριτσιών ήταν ένα μεγάλο event για την εγχώρια showbiz και οι ετοιμασίες άρχισαν από πολύ νωρίς. Το ροζ κυριάρχησε στον χώρο, ακόμα και στα γλυκά, πλαισιώνοντας μία διακόσμηση με λιτή διάθεση.

Νονοί τη μικρής Φιλίππας είναι ο Μάνος Γαβράς, η Μαρίνα Βερνίκου, η κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και ο γιος της, Γιώργος Καμπουρίδης, ενώ της Αριάνας, η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

Από τις 4 της ημέρας, άρχισαν να ετοιμάζονται οι μάμάδες, οι γιαγιάδες και οι νονές, ενώ το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στις 6 στην εκκλησία.

Δες μερικές από τις φωτογραφίες στη συνέχεια.