Τόνια Σωτηροπούλου & Κωστής Μαραβέγιας: H 1η επέτειος γάμου στο νέο τους σπίτι και το τρυφερό post

Τόνια Σωτηροπούλου & Κωστής Μαραβέγιας: H 1η επέτειος γάμου στο νέο τους σπίτι και το τρυφερό post

«Υπάρχει μόνο μία ευτυχία στη ζωή, να αγαπάς και να σε αγαπούν», τονίζει η ηθοποιός στο πιο γλυκό στιγμιότυπο με τον άντρα της ζωής της.

Ένας ολόκληρος χρόνος πέρασε από την ημέρα που η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής είχαν τελέσει πολιτικό γάμο στην Ύδρα. Στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους έδωσαν το παρών ελάχιστοι στενοί φίλοι ανάμεσά τους οι: Νίκος Περράκης, Δημήτρης Μοθωναίος, Ευγενία Σαμαρά, Πάνος Μουζουράκης, Κατρίνα Τσάνταλη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι γιορτάζει σήμερα την πρώτη του επέτειο και έχει κάθε λόγο να ονειρεύεται με αισιοδοξία το κοινό του μέλλον. Το νέο σπίτι στο οποίο μετακόμισαν πρόσφατα, έχει διαμορφωθεί όπως ακριβώς το ήθελαν και στεγάζει τον έρωτά τους.

Η 1η επέτειος γάμου και το τρυφερό post

Η Τόνια Σωτηροπούλου θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον σύζυγό της με αφορμή την πρώτη επέτειο του γάμου τους. Πριν λίγες ώρες η 35χρονη δημοσίευσε στο Ιnstagram ένα παθιασμένο στιγμιότυπο του φιλιού τους ως νεόνυμφοι γράφοντας στα Γαλλικά:

«Υπάρχει μόνο μία ευτυχία στη ζωή, να αγαπάς και να σε αγαπούν».

https://www.instagram.com/p/CjkCyCxIidA

Η Τόνια Σωτηροπούλου ευχήθηκε στον Κωστή Μαραβέγια με τον πιο ξεχωριστό τρόπο

Η ζωή τους μετά τον γάμο

Πριν από λίγο καιρό ο τραγουδιστής είχε δηλώσει στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ότι νιώθει πιο ελεύθερος τώρα που είναι παντρεμένος. «Όταν ξέρεις τα όρια στη ζωή σου, έχεις τη λαχτάρα να κινείσαι ελεύθερος. Υπήρξε ένα συναίσθημα έξω από εμένα, που με οδήγησε σε έναν άνθρωπο και είναι ο άνθρωπος μου. Με την Τόνια αισθάνθηκα αυτό που δεν είχε αισθανθεί. Δεν μπορώ να το εκλογικεύσω εύκολα και να σου πω τα αρνητικά χαρακτηριστικά αλλά και τα θετικά που έχει. Μπορώ όμως να σου πω, ότι αισθάνθηκα αυτό που δεν είχα αισθανθεί για να με φέρει στην ίδια κατάσταση στη ζωή μου. Ο γάμος μας με την Τόνια ήταν μια τρέλα της στιγμής που την κίνησα εγώ, ήταν κάτι αιφνίδιο», ανάφερε για την σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου.

«Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Πολύ καλά είναι όλα. Το συζητούσαμε πάντα. Λέγαμε σαν παντρεμένοι είμαστε. Μου λέει «πιστεύεις θα παντρευτούμε κανονικά;», λέω «εντάξει, όχι κανονικά». Οπότε είπαμε να κάνουμε κάτι μικρό, μαζεμένο, ένα πάρτι. Έκανε πρόταση κανονικά. Εγώ πίστευα ότι πήγαινε να πάρει κάτι από την τσάντα του. Ήταν ωραίο και πολύ αστείο και συγκινητικό μετά. Θρησκευτικό γάμο δεν θα κάνουμε. Θα κάνουμε σίγουρα ένα πιο μεγάλο πάρτι κάποια στιγμή», είχε δηλώσει η Τόνια Σωτηροπούλου στον Νίκο Μουτσινά.

Η Τόνια Σωτηροπούλου είχε βρεθεί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και δήλωσε: «Είναι μια τυπική επισφράγιση με ένα ωραίο πάρτι για την αγάπη που βιώνουμε, αυτό. Εγώ δεν είχα ποτέ καμία εμμονή με το θέμα γάμος – οικογένεια, δεν είναι αυτό που με καθορίζει, όπως δεν είναι και αυτό που καθορίζει τον Κωστή. Αλλά στα πλαίσια που έγινε με τους λίγους ανθρώπους που ήταν εκεί, ήταν σαν ένα ωραίο γενέθλιο πάρτι, πολύ συγκινητικό».

O γάμος τους

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής παντρεύτηκαν στις 11 Οκτωβρίου του 2021 με πολιτικό γάμο κάτω από άκρα μυστικότητα στην Ύδρα έχοντας στο πλευρό τους λιγοστούς φίλους και συγγενείς. Ακολούθησε η άκρως συγκινητική αφιέρωση του Κωστή Μαραβέγια στο Instagram όπου έγραψε:

«Δεν θυμάμαι να έχω λάβει ποτέ στη ζωή μου τόσα πολλά μηνύματα, τόσες πολλές ευχές, με καμία αφορμή για καμία γιορτή, για καμία συναυλία, για κανένα βραβείο ή κατάκτηση. Δεν το περίμενα. Με συγκινεί, με γεμίζει χαρά κι ελπίδα, η εκδήλωση αγάπης φίλων, γνωστών κι αγνώστων για μια πράξη επίσης εκδήλωσης αγάπης δυο ανθρώπων που γιορτάζουν τη συνάντησή τους σε αυτό τον απέραντο, χαοτικό κόσμο.
Με συγκινεί που πέρα από το κοσμικό πλαίσιο του γεγονότος -νυφικά κουστούμια μπομπονιέρες λουλούδια και συναφή- αυτό που τελικά μένει είναι ένας καλός λόγος, μια ευχή καρδιάς, μια καλή διάθεση που μου τη μεταδίδετε από τις πρώτες ώρες κιόλας στην Ύδρα, μέχρι αυτή τη στιγμή στα μηνύματα σας. Αγαπημένοι μου, μου είναι αδύνατον να διαβάσω όλα τα μηνύματα, θα ήθελα να απαντήσω στον καθένα σας προσωπικά, να μοιραστώ τη χαρά μου με όλους σας. Αυτή τη μέρα λοιπόν που τα ζουμιά και τα σιρόπια ακόμη τρέχουν σαν ποτάμι, και το συγκινησιακό φορτίο είναι ακόμη ασήκωτο, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους! Έναν προς έναν! Επίσης, να σας προτρέψω να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να εκδηλώνετε κάθε δευτερόλεπτο την αγάπη σας σε αυτούς που είναι δίπλα σας με οποιοδήποτε τρόπο. Μην το καθυστερείτε! Μην αργήσετε όπως εγώ. Η πανδημία μας έδειξε τη φθαρτότητα του σώματος, μας υπενθύμισε τη θνητότητα που ξεχνάμε επειδή τρέχουμε τρέχουμε τρέχουμε. Ζήστε παιδιά ζήστε! Γιορτάστε το, πείτε το, κάντε έρωτα, κάντε γάμους κι αρραβώνες, σε εκκλησίες δημαρχεία βάρκες και παραλίες. Μην κρύβετε τη πρότιμησή σας και τη σεξουαλικότητα σας όποια κι αν είναι. Ομόφυλα ζευγάρια απαιτείστε ίσα δικαιώματα για γάμο και υιοθεσία, μοιράστε την αγάπη σας που ξέρω πως σας πνίγει. Είμαστε δίπλα σας. Τόνια, υπέροχη σύζυγε μου πια, εδώ μπροστά στον κόσμο και δημόσια, σαν ένας ρομαντικός ταπεινός ινφλούενσερ, υπόσχομαι να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να είσαι ευτυχισμένη. Θα προστατεύω την ελευθερία σου, την ανεξαρτησία σου και το άναρχο πνεύμα σου που πρώτο ερωτεύτηκα, θα είμαι δίπλα σου και θα γιορτάζω κάθε στιγμή τη συνάντησή μας. Χωρίς καμία ταύτιση, χωρίς καμία κτητικότητα, μόνο με αγάπη και ανιδιοτέλεια. Γιατί είσαι ένα θαύμα. Παιδιά και στα δικά σας. Μόνο χαρές κι αγάπη».

https://www.instagram.com/p/CU9f3L2IU06

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους.

Το minimal σπίτι του ζευγαριού

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο χώρος όπου ζει με τον Κωστή Μαραβέγια είναι φωτεινός, ζεστός και γουστόζικος. Με απλά λόγια... υπέροχος.

Στην τραπεζαρία του σπιτιού επικρατεί το ξύλο και οι αποχρώσεις του λευκού και του καφέ, ενώ η ηθοποιός έχει προσθέσει ραφάκια τα οποία έχει «στολίσει» με ιδιαίτερα, χρωματικά διακοσμητικά, φυτά εσωτερικού χώρου, βιβλία και φωτογραφίες. Το πιο εντυπωσιακό σημείο του σπιτιού, ωστόσο, είναι η μεγάλη βεράντα με εκπληκτική θέα στο κέντρο της Αθήνας.

Πηγή κεντρικής: toniasotiropoulou