Φαντάζεσαι ως emo τον Κωστή Μαραβέγια; Η Τόνια Σωτηροπούλου έμεινε άναυδη στα «Νούμερα»

Κατερίνα Μπούσιου
Φαντάζεσαι ως emo τον Κωστή Μαραβέγια; Η Τόνια Σωτηροπούλου έμεινε άναυδη στα «Νούμερα»

Από το «Φίλα με ακόμη» στον Καρυωτάκη. Για το χατήρι του Φοίβου Δεληβοριά, ο Κωστής Μαραβέγιας περνά την πιο απαισιόδοξη φάση του αφήνοντας μέχρι και την σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου να απορεί.

Το φετινό τηλεοπτικό ταξίδι του Φοίβου Δεληβοριά με τα «Νούμερα» στην ΕΡΤ είναι ότι πιο πρωτότυπο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια και αυτή η σουρεαλιστική μουσική κωμωδία έχει σήμερα Παρασκευή (7/10) έναν νέο και αγαπημένο guest. Ο οποίος guest Κωστής Μαραβέγιας, κάνει και μία ανέλπιστη εμφάνιση με το ταίρι του στη ζωή, την Τόνια Σωτηροπούλου. Και όσα κάνουν δεν τα έχετε ξαναδεί και προβλέπεται άφθονο γέλιο.

https://www.instagram.com/p/CjFhl5VqMa2

Από το «Φίλα με ακόμα» σε κατάσταση emo

Ας ξεκινήσουμε καταρχάς από τις στυλιστικές και διατροφικές αλλαγές του μουσικού θιάσου που έχει τρελάνει από την πρεμιέρα του το κοινό στο Twitter. Ο Μιχάλης Σαράντης ως Τζόναθαν πείθει τον Φοίβο Δεληβοριά ό,τι πρέπει να αλλάξει κατεπειγόντως όλη του την εικόνα και την ψυχολογία του. Τέρμα στις κραιπάλες και στα παχυντικά φαγητά και ναι, στην άθληση και στην αισιοδοξία. Για την άθληση του βρίσκει τη λύση με το να του κάνει αυστηρό training ακόμη και στο ΟΑΚΑ.

deivorias.jpg

Για την αισιοδοξία μία είναι η λύση. Ο Κωστής Μαραβέγιας. Υπάρχει ερμηνευτής που να έχει συνθέσει και τραγουδήσει καλύτερα τη χαρά την αισιοδοξία και τον έρωτα; Όχι. Μόνο που πηγαίνοντας στο σπιτικό της Τόνιας Σωτηροπούλου και του Κωστή Μαραβέγια τον βρίσκει στην πιο περίεργή του φάση. Είναι πια μέσα στην μαύρη μελαγχολία, μελοποιεί μόνο Καρυωτάκη και περνά τη φάση των emo (ξεκαρδιστικό το στιγμιότυπο) που δεν είχε περάσει στα νιάτα του. Μάταια η Τόνια προσπαθεί να του βάλει μυαλό και απορεί και εκείνη με την μεταστροφή.

Η Νατάσσα Μποφίλιου μπήκε φυλακή, η Φαίη Σκορδά την αναζητά και όλα γίνονται για τα...Νούμερα

maravegias_delivorias.jpg

Το live του θιάσου απειλείται για μία ακόμη φορά και από άλλους παράγοντες, αλλά πάντα στα Νούμερα, έχουμε happy και μελωδικό end. Και κοιτώντας στα μάτια την Τόνια του, ο Κωστής τραγουδά το «Που να βρω γυναίκα να σου μοιάζει» και το «Φίλα με ακόμα» που όλοι αγαπάμε. Ο τραγουδιστής φαίνεται ότι καταχάρηκε αυτή την τηλεοπτική εμπειρία στο πλευρό του φίλου του Φοίβου όπως και εκείνος. Guest εμφάνιση θα κάνει και ο αθλητικογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος.

https://www.instagram.com/p/CjVfPOoKzkE