Στον Σασμό έχουμε ζήλιες και μία νέα γυναίκα στη σειρά - Ποια είναι τα 4 ζευγάρια που παντρεύονται;

Κατερίνα Μπούσιου
Στον Σασμό έχουμε ζήλιες και μία νέα γυναίκα στη σειρά - Ποια είναι τα 4 ζευγάρια που παντρεύονται;

Μία συνάντηση και μία εξαφάνιση φέρνουν αναστάτωση. Ποιοι θα καταφέρουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στον Σασμό και ποιοι δεν θα τα καταφέρουν; 

Νέα πρόσωπα έρχονται στον Σασμό, άλλα για να βοηθήσουν στην εξέλιξη και άλλοι για να φέρουν τα πάνω - κάτω. Οι νέες ιστορίες έχουν ζήλιες, έχουν όμως και ευτυχές τέλος. Ο Ορφέας Αυγουστίδης έδωσε σήμερα δυνατό spoiler περί γάμων και εμείς σας παρουσιάζουμε ποιοι θα είναι αυτοί, καθώς και το νέο πρόσωπο της σειράς. Η γυναίκα που θα μπεί ανάμεσα σε 2 άντρες.

Η Αργυρώ ζηλεύει τον Αστέρη

Μετά την σύλληψη του Κώστα για το φόνο του Άγγελου, όλα αλλάζουν ξανά. Η Καλλιόπη αποφυλακίζεται μέχρι να γίνει η δίκη της μόνο για τον τραυματισμό του, αλλά ο Αστέρης δεν θέλει πια να μένει μαζί της και θα μετακομίσει μακριά από την καπετάνισσα.

Ο μόνος άνθρωπος που θα σταθεί δίπλα του, θα είναι η Στέλλα και η Καλλιόπη πιστεύει ότι με την δική της βοήθεια θα έρθει ξανά κοντά με τον γιο της. Ένα ραντεβού τους (φιλικό) θα τους φέρει αντιμέτωπους με τον Σταύρο και την Αργυρώ που είχαν αποφασίσει εκείνη τη βραδιά να περάσουν λίγες στιγμές μόνοι τους. Όμως εκείνη μόλις δει τον πρώην αγαπημένο της με την επίσης πρώην αγαπημένη του, θα ζηλέψει. Έχει και το θυμό της με την αποφυλάκιση της Καλλιόπης και φυσικά ξεσπά και πάλι στον Σταύρο.

https://www.instagram.com/p/CjarJR3Kl15

Μέχρι να δούμε στο τέλος της σεζόν τον Αστέρη να είναι ξανά ζευγάρι με την Αργυρώ (το να παντρευτούν μη το πιστεύεις ακόμη) έχουμε να δούμε πολλά. Καταρχάς 4 γάμους όπως δήλωσε σήμερα ο Ορφέας Αυγουστίδης σε συνέντευξή του εκ των οποίων ο ένας ματωμένος.

Σασμός: Η σκηνή που όλοι περιμένουν με την Αργυρώ να ανακαλύπτει πως ο Αστέρης της έσωσε τη ζωή

Δεν αποκάλυψε ποιοι, αλλά είμαστε σίγουροι για την πρόβλεψη που κάνουμε. Έχουμε και λέμε: Αντώνης και Μαρίνα (αν και ο Παύλος δεν τον θέλει αυτόν τον γάμο), Άσπα και Μύρωνας (η έκπληξη), Λευτέρης - Θοδώρα και φυσικά ο Μαθιός με τη Βασιλική (αυτός είναι ο ματωμένος γάμος). Εκτός αν έχουμε την έκπληξη με τους νεότερους της παρέας, τον Νικηφόρο ή τον Μανόλη.

Και το λέμε αυτό γιατί θα διεκδικήσουν οσονούπω την ίδια γυναίκα. Η Νάντια Κανετάκη (δηλαδή η ηθοποιός Πέννυ Παπαγεωργίου) έρχεται στην Κρήτη για να βρει τις ρίζες της οικογένειας που έχασε και στο δρόμο της θα βρεθούν αυτά τα δύο παιδιά που θα την διεκδικήσουν. Κάποια στιγμή θα δούμε και τον Μανόλη από το φόβο του Μαθιού να εξαφανίζεται στην Αθήνα (μας έχει κουράσει αυτός ο Μανόλης με τους φόβους του) αλλά θα επιστρέψει ξανά στην Κρήτη, αφού θα τους κάνει όλους να ανησυχήσουν. Στον δρόμο όλων, έρχεται και από σήμερα ο Ευθύμης Φαρμάκης, δηλαδή ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ως φίλος του Παύλου και ένας σκοτεινός τύπος, τον οποίο ο Γιώργος Γεροντιδάκης έχει βάλει στο στόχαστρο. Κάπως μπλεγμένα όλα αυτά για τον Σασμό φέτος, που παρά την τηλεθέαση που έχει, έχει γίνει μία σειρά με πιο αργή πλοκή.