Η Θοδώρα του Σασμού παίρνει μία μεγάλη απόφαση και ένα μεγάλο μυστικό φέρνει ταραχές

Κατερίνα Μπούσιου
Η Θοδώρα του Σασμού παίρνει μία μεγάλη απόφαση και ένα μεγάλο μυστικό φέρνει ταραχές

Η Δανάη Παππά και ο Γιώργος Γεροντιδάκης κάνουν την πρώτη γνωριμία τους και ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται αντιμέτωπος με την σκληρή αλήθεια για την γυναίκα του. 

Κανείς δεν γνωρίζει τι θα φέρει η επόμενη μέρα και από εδώ και πέρα οι τηλεθεατές του Σασμού θα πρέπει να συνηθίσουν να είναι εν αναμονή για τις εξελίξεις. Η σειρά συνεχίζει να είναι πρώτη σε τηλεθέαση με διαφορά από τις υπόλοιπες του prime time και το κοινό στα social media περιμένει απαντήσεις για την τύχη ορισμένων ζευγαριών της σειράς. Μέχρι να δούμε το νέο ζευγάρι με τον Λευτέρη και την Θοδώρα και να μάθουμε τι συνέβη στο παρελθόν με ένα άλλο. Αλλά οι αποκαλύψεις δεν είναι για καλό.

Ο Παύλος Βρουλάκης ανοίγει νέο μέτωπο

Μετά την έκρηξη στο σπίτι των Σταματάκηδων και τον σοβαρό τραυματισμό του Αστέρη, ο θείος της Αργυρώς μπαίνει στο στόχαστρο, στην μικρή κοινωνία του Σασμού. Ειδικά όταν ακόμη και η Άσπα απευθυνθεί σε εκείνον για να δολοφονήσει τον Κώστα που θα έχει συλληφθεί για τον φόνο του Άγγελου. Σε αυτό το κλίμα πόλωσης, ο Παύλος δημιουργεί εχθρούς και θα έρθει αντιμέτωπος και με τον Αντώνη, ως διοικητή της αστυνομίας. Μαζί του θα έρθει βέβαια αντιμέτωπος και για το θέμα της Μαρίνας. Με κανένα τρόπο δεν θέλει να δεχτεί τον αρραβώνα τους.

Όμως τον περιμένει και μία μεγάλη νέα κόντρα. Η εισαγγελέας Αιμιλία με την οποία ήταν παντρεμένος και είχαν αποκτήσει ένα παιδί που χάθηκε, μαθαίνει και μένει φυσικά εμβρόντητη, πως ο σύζυγός της ζει. Μόνο που εκείνη αυτά τα 20 χρόνια που έλειπε, παντρεύτηκε τον καλύτερο του φίλο και δημιούργησε οικογένεια, αγνοώντας φυσικά ότι ζούσε. Η πρώτη τους συνάντηση θα είναι εκρηκτική. Και θα ακολουθήσει και δεύτερη, γιατί εκείνη λόγω επαγγέλματος θα εμπλακεί σε όσα κάνει στην προσπάθειά του, να εκδικηθεί. Η δική τους σχέση κρύβει πολλά μυστικά, τα οποία σταδιακά θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται. Η Αιμιλία (Γιώτα Φέστα) δεν εμφανίστηκε χωρίς λόγο στην σειρά και όχι μόνο για να αποδώσει δικαιοσύνη. Και ίσως σε αυτό το μυστικό να έχει συμμετοχή και ο νέος αστυνομικός, ο Λευτέρης Ορφανός.

https://www.instagram.com/p/CjDIi8moHtO

Λύθηκε ο γρίφος του Σασμού: Είναι ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο γιος του Στέλιου Μάινα;

Έρωτας με την πρώτη ματιά

Η Θοδώρα μπαίνει ξανά σε ερωτικές περιπέτειες. Η πρώτη της συνάντηση με τον Λευτέρη Ορφανό θα σου θυμίσει κλασσική ελληνική ταινία, με τυχαία συνεύρεση στον δρόμο. Και από εκείνη τη στιγμή θα είναι συνέχεια μαζί.

https://www.instagram.com/p/CislyScDMJg

Θα καταλάβει όμως ότι η επαγγελματική του ιδιότητα θα τον φέρει κοντά στην βεντέτα του χωριού. Η Θοδώρα θα τον χρειαστεί στη συνέχεια ως σύμμαχο για να προστατέψει τον αδελφό της Μανόλη. Και παίρνει την απόφαση να τον εμπιστευτεί. Το αν θα της βγει σε καλό, δεν ήρθε η ώρα ακόμη να στο πούμε.

pappadanouz.jpg

Ο Μανόλης από την άλλη πλευρά, αναμένεται να αλλάξει συμπεριφορά. Έρχεται σε σύγκρουση με τον Μαθιό και απειλεί να πει την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή. Ο Λευτέρης Ορφανός είναι εκείνος ο οποίος μετά τον Αντώνη, θα καταλάβει ότι ο Μανόλης, είναι το πρόσωπο - κλειδί για να συλληφθεί ο Μαθιός. Και εκεί θα στραφούν όλες του οι προσπάθειες.

https://www.instagram.com/p/CjVFlb2IEEQ