Σασμός: Η σκηνή που όλοι περιμένουν με την Αργυρώ να ανακαλύπτει πως ο Αστέρης της έσωσε τη ζωή

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Η σκηνή που όλοι περιμένουν με την Αργυρώ να ανακαλύπτει πως ο Αστέρης της έσωσε τη ζωή

 Η συγκλονιστική στιγμή με την Αργυρώ αλλά και την Καλλιόπη να ανακαλύπτουν την αυτοθυσία του Αστέρη. Οι φανς ήδη ξεκίνησαν την προθέρμανση στο Twitter αναμένοντας την σημερινή πρεμιέρα. 

Ο δεύτερος κύκλος του Σασμού ξεκινά απόψε το βράδυ στις 21.00 στον Alpha και οι τηλεθεατές θα καταφέρουν να λύσουν ορισμένες από τις απορίες που τους δημιουργήθηκαν την περσινή σεζόν. Θα κλείσουν ορισμένες υποθέσεις, αλλά θα ανοίξουν κάποιες άλλες. Θα υπάρξουν χωρισμοί, θα υπάρξουν όμως και συμφιλιώσεις. Θα έχουμε όμως και αποκαλύψεις. Συγκινητικές και καθοριστικές. Όλοι μας περιμένουμε να δούμε αν η Αργυρώ θα μάθει πως ο Αστέρης είναι ο κρυφός δότης που της έσωσε τη ζωή. Αλλά η αποκάλυψη θα γίνει σε ένα άλλο πρόσωπο πριν από εκείνη. Προς το παρόν οι φανς του Twitter έχουν ήδη ξεκινήσει τα σχόλιά τους.

Από το γάμο του Μαθιού στην αποκάλυψη του Αστέρη

Ο Δημήτρης Λάλος είπε κάτι πολύ σημαντικό στην σημερινή πρωινή του εμφάνιση στο Happy Day, πως η αγωνία που νιώθουν οι τηλεθεατές, είναι πολύ βασικό συστατικό της επιτυχίας μίας σειράς μυθοπλασίας. Επιβεβαίωσε τον γάμο του ως Μαθιός με την Βασιλική και μάλιστα με τρόπο που δεν είναι ο αναμενόμενος. Εμείς φυσικά σου είχαμε αποκαλύψει πως θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, χωρίς καλεσμένους σε μία πολύ αυθόρμητη κίνηση του ζευγαριού. «Ο Μαθιός είναι ένας χαρακτήρας τραγικός. Αυτό που θέλησε να πετύχει και να έχει στη ζωή του, τη Βασιλική δηλαδή, την έχει πάρει με αίμα. Αυτό τον κάνει σαιξπηρικό χαρακτήρα», όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο ηθοποιός αποκάλυψε φυσικά ότι θα μάθουμε τον δολοφόνο του Άγγελου. Δεν είναι η Καλλιόπη όπως φαντάζεσαι, αλλά εκείνος απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες.

Στα παρασκήνια του Σασμού: Μόλις αποκαλύφθηκε το μεγάλο μυστικό

Όλοι μας ωστόσο περιμένουμε, για το τι θα συμβεί με το άλλο ζευγάρι της σειράς, τον Ορφέα Αυγουστίδη και την Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη, δηλαδή τον Αστέρη και την Αργυρώ. Εκτός από την σταδιακή επανένωσή τους και την πολυπόθητη συγχώρεση, υπάρχουν δύο ζητήματα που εκκρεμούν μεταξύ τους. Το πρώτο και κυριότερο το πότε θα μάθει ο Αστέρης πως είναι μπαμπάς του γιου της αγαπημένης του και το δεύτερο, το πότε θα μάθει η ίδια πως εκείνος της έσωσε τη ζωή. Με αυτή την σειρά θα τα δούμε στον Σασμό.

https://www.instagram.com/p/Cipf3G1KJW3

Ο Αστέρης θα έρθει σε πολύ μεγάλη κόντρα με την Αργυρώ διεκδικώντας να είναι στη ζωή του γιου του. Η μητέρα του θα είναι εκείνη που συνεχώς θα τον πιέζει για να πάρει πρωτοβουλίες, όχι πάντα με ειρηνικό τρόπο. Όμως πριν δούμε τι θα συμβεί με το θέμα του γιου του, η Καλλιόπη θα ανακαλύψει ότι ο γιος της έκανε την υπέρτατη κίνηση αγάπης και αυτοθυσίας, ως δότης νεφρού. Σου εξηγώ πως θα γίνει ακριβώς. Ένα ατύχημα του, όταν το αυτοκίνητό του παρασυρθεί, θα τον στείλει στο νοσοκομείο. Από εκείνο το σημείο μάλιστα θα περάσει η Αργυρώ και θα είναι εκείνη που θα ειδοποιήσει για βοήθεια.

https://www.instagram.com/p/CikX_onoRe5

Όμως ως νεφροπαθής, η υγεία του κλονίζεται σοβαρά. Οι γιατροί θα ανακοινώσουν στην Καλλιόπη πως για αυτό το λόγο καθυστερεί η ανάρρωσή του και εκείνη θα μείνει εμβρόντητη. Προς το παρόν το μυστικό θα κρατηθεί σε στενά οικογενειακά πλαίσια, μέχρι η καπετάνισσα αποφασίσει πως θα κινηθούν.

https://www.instagram.com/p/CiCl98WoQOl

Η Αργυρώ θα το μάθει λίγο αργότερα και σε μία κρίσιμη στιγμή για τη κηδεμονία του γιου τους και την αναγνώρισή του Αστέρη ως πατέρας. Αυτό το γεγονός θα φέρει και την οριστική συμφιλίωσή τους. Δεν μπορεί, παρά να είναι καρμικά όσα τους συμβαίνουν. Θα είναι αυτό και το μόνο Happy End του Σασμού, αφού έτσι θα επέλθει και η οριστική ανακωχή με τις οικογένειές τους. Με μεγάλες απώλειες ενδιάμεσα και την πολυπόθητη κάθαρση με τον Μαθιό.

https://www.instagram.com/p/CinVZL-jJuL

Στο Twitter ήδη τα fun club της σειράς έχουν ξεκινήσει την... προθέρμανση με τα σχόλιά τους για τη πρεμιέρα. Με τα δύο ζευγάρια, τον Μαθιό και τη Βασιλική, αλλά και τον Αστέρη με την Αργυρώ να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.