Η Γη της ελιάς έγινε Επίδαυρος - Το Twitter υποδέχεται τον Αποστόλη Τότσικα και αποθεώνει Κονιόρδου

Κατερίνα Μπούσιου
Η Γη της ελιάς έγινε Επίδαυρος - Το Twitter υποδέχεται τον Αποστόλη Τότσικα και αποθεώνει Κονιόρδου

Η ερμηνεία της Λυδίας Κονιόρδου, τα σχόλια για το χθεσινό επεισόδιο και οι φωτογραφίες από τα πρώτα γυρίσματα του Αποστόλη Τότσικα. 

Οι περισσότεροι τηλεθεατές αυτή τη χρονιά έχουν μπερδευτεί με τις μεταδόσεις των αγαπημένων τους σειρών, γιατί έχουμε προβολή και το Σαββατοκύριακο. Όσοι αποφάσισαν πάντως να δουν χθες το βράδυ τηλεόραση - και δεν ήταν εκτός σπιτιού για να χαρούν τις τελευταίες καλοκαιρινές μέρες - στη Γη της ελιάς ένιωσαν σα να πήγαν για λίγο...στην Επίδαυρο. Η σπουδαία τραγωδός και ηθοποιός Λυδία Κονιόρδου, έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας με την άλλη παλιά γενιά να ακολουθεί, την Μάρω Κοντού. Ο παλιός είναι αλλιώς, αλλά ο νέος είναι ωραίος και μιλάμε για τον Αποστόλη Τότσικα, τον οποίο σύντομα θα δούμε στη σειρά. Το Twitter αποθεώνει τους παλιούς και αναμένει με αγωνία τους καινούργιους.

https://www.instagram.com/p/CjILmk3s3uY

Όλα για την Αθηνά

Βρισκόμαστε στον επίλογο της δίκης της Αθηνάς Βρετάκου και το κοινό στο Twitter και όσοι είναι φαν της σειράς αδημονούν για την τύχη της Queen τους, όπως την αποκαλούν. Κάτι μας λέει πως θα αθωωθεί. Συνήθως οι καλοί την γλιτώνουν - αν και ταλαιπωρούνται - στις ελληνικές σειρές. Βέβαια από ότι είδαμε και στο νέο τρέιλερ της σειράς για το σημερινό επεισόδιο, αυτή η περιπέτεια δεν θα λήξει αναίμακτα (κυριολεκτικά) για την Άντζελα Γκερέκου, ως ρόλος. Κάποια συγκρατούμενη την μαχαιρώνει στη φυλακή. Αγωνία και πάλι.

https://www.instagram.com/p/CjMC4CSjC_o

Χθες δύο κυρίες της παλιάς φουρνιάς των ηθοποιών, η Μάρω Κοντού ως μαμά και η Λυδία Κονιόρδου, ως φίλη Μαργαρίτα, έδωσαν πολυ ωραίες ερμηνείες. Η δεύτερη μάλιστα λόγω πρότερου καλλιτεχνικού βίου, «τσίμπησε» λίγο παραπάνω την κατάθεσή της στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί τη φίλη της, αλλά έδειξε και το ταλέντο της. Και ναι, όπως λέει το Twitter, η Γη της ελιάς έγινε Επίδαυρος. Με μία δόση χιούμορ και όχι ειρωνείας. Δες μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια.

Ο νέος είναι ωραίος

Πολλά χρόνια κρατά η σχέση Αποστόλη Τότσικα και Ανδρέα Γεωργίου, από την εποχή του «Μπρούσκο» στον ΑΝΤ1. Και ήρθε και πάλι η στιγμή για να ξανασυναντηθούν τηλεοπτικά. Ο ηθοποιός μπαίνει στη σειρά για να φέρει αναστάτωση, αφού είναι ο Σωκράτης -πατέρας της μικρής Αγγελικής- και ο οποίος καθόλου δεν θα συμφωνήσει με την υιοθεσία της κόρης του από τον Μάνο και την Μαρίνα, ενώ έρχεται να αντιμετωπίσει και την βιολογική μητέρα της μικρής την Αντιγόνη για να της ζητήσει το λόγο για όσα συμβαίνουν.

https://www.instagram.com/p/CjLhDnQDoU1

Ο Αποστόλης ήδη ξεκίνησε γυρίσματα στην Μάνη, αλλά και τις βόλτες του με την μηχανή του Ανδρέα Γεωργίου, έτισ για να θυμηθούν τα παλιά. Δεν ξέρουμε για πόσο θα παραμείνει στην σειρά, αλλά φανταζόμαστε ότι ο ρόλος του θα τραβήξει για κάποιο διάστημα λίγο παραπάνω και όχι στα αυστηρά πλαίσια μίας guest εμφάνισης.

https://www.instagram.com/p/CjLDsKBjoiy

Και όπως έγραψε κάποιος πολύ εύστοχα κάτω από φωτογραφία των γυρισμάτων, στην Γη της ελιάς έχουμε πια και Ελπίδα (την γνωστή τραγουδίστρια) και Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ. Το θυμάσαι αυτό το τραγούδι της; Εύστοχο πάντως το σχόλιο.

https://www.instagram.com/p/CjIMM8GjlUj