Η Γη της ελιάς είχε εντάσεις - Η Μυρτάλη «έκαψε» την Αθηνά στο δικαστήριο και το Twitter ξεσηκώθηκε

Κατερίνα Μπούσιου
Η Γη της ελιάς είχε εντάσεις - Η Μυρτάλη «έκαψε» την Αθηνά στο δικαστήριο και το Twitter ξεσηκώθηκε

H Mυρτάλη - Αφροδίτη Λιάντου, έγινε για μία ακόμη φορά το «κόκκινο» πανί. Για τους φανς πάνω από όλα είναι η Quenn Άντζελα Γκερέκου που υποδύεται την Αθηνά. 

Το να υποδυθείς σε μία τηλεοπτική σειρά, έναν αντιπαθή ήρωα ή ηρωίδα, είναι ένα challenge υποκριτικής, αλλά συνάμα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και τις αντιδράσεις του κοινού, που παίρνει λίγο πιο προσωπικά μερικά ζητήματα. Στη Γη της ελιάς, για παράδειγμα, η Μυρτάλη - Αφροδίτη Λιάντου, μίλησε με απαξιωτικό τρόπο για την μέχρι πρότινος μητριά της Αθηνά - Άντζελα Γκερέκου και προκάλεσε για μία ακόμη φορά αντιδράσεις. Τα σχόλια στα social media και ειδικά στο Twitter δεν άφηναν περιθώρια. Η Μυρτάλη έγινε το κόκκινο πανί και για την ερμηνεία της.

Το τρολάρισμα για τους διαλόγους

Η Γη της ελιάς, έχει από την περσινή σαιζόν το σταθερό κοινό της που την παρακολουθεί ανελλιπώς. Φέτος έχουν γίνει αρκετές σεναριακές αλλαγές, με την προσθήκη νέων προσώπων και αρκετές εντάσεις που βοηθούν την τηλεοπτική δράση. Υπάρχουν όμως και ατοπήματα που δεν έχουν περάσει απαρατήρητα. Όπως για παράδειγμα οι διάλογοι που εκτός από κατάρες έχουν και αγοραίες εκφράσεις που καμιά φορά υποβαθμίζουν την δυναμική μίας σκηνής. Αναφερόμαστε στο νέο αμόρε της Αρετής, τον Θανάση. Εντάξει είναι λαικός τύπος, αλλά οι διάλογοι όταν μιλούν για σοβαρά ζητήματα, προκαλούν γέλιο. Κάπου όμως, χάνεται το υποκείμενο με το ρήμα και το αντικείμενο. Οι χρήστες στο Twitter το αντιλαμβάνονται αμέσως.

Η Γη της ελιάς ξεκινά με ένα γάμο, δύο χωρισμούς και την αποκάλυψη ενός μεγάλου μυστικού

https://www.instagram.com/p/CdbjjncrmLE

Το δεύτερο ατόπημα αφορά στο σενάριο. Όλο το καλοκαίρι διαβάζαμε τις φήμες για πιθανό ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ της Αφροδίτης Λιάντου και του Αλέξανδρου Σκουρλέτη. Ε, αυτό έγινε πράξη προς το παρόν μόνο, τηλεοπτικά. Μόνο που πόσες πιθανότητες στην κανονική ζωή έχεις να ερωτευτείς τον άνθρωπο που σε απήγαγε, ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και κάποτε έτρεμες και τη σκιά του; Αφήστε, που η μετάβαση από τον φόβο στο πάθος, έγινε με τον πιο άκομψο τρόπο σεναριακά.

https://www.instagram.com/p/Cfd_oCrL43x

Και αφού αναφερθήκαμε στην Μυρτάλη ας συνεχίσουμε με τον κακομαθημένο χαρακτήρα τον οποίο της έχουν δώσει φέτος. Στο χθεσινό επεισόδιο κατέθεσε για την υπόθεση της Αθηνάς στο δικαστήριο, μίλησε για το πόσο καλά της φερόταν ο πατέρας της, αλλά στην επίμαχη ερώτηση για το πως της φαίνεται το θέμα με τον εραστή της μίλησε με τον πιο απαξιωτικό τρόπο.

mirtali.JPG

Για την Αθηνά. Για ποιά; Την Αθηνά, την Άντζελα Γκερέκου δηλαδή, που το Twitter την έχει κορώνα στο κεφάλι του, αποκαλώντας την ως Queen. Κάποιοι θυμήθηκαν το πόσο έχει ευνοηθεί από εκείνη (τον ρόλο της δηλαδή) που της επέστρεψε την περιουσία και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

Μην ανησυχείς ωστόσο αν είσαι φαν της σειράς. Οι ψευδομάρτυρες θα αποκαλυφθούν και η αγαπημένη ηρωίδα θα αθωωθεί στο τέλος με μεγάλη προσπάθεια. Είναι και ο αστυνόμος Κουράκος που αντί να ερευνά σε βάθος την υπόθεση ερωτοτροπεί με την Ευτυχία. Λίγο CSI να έχεις δει, λίγο Law & order και βρίσκεις τον ένοχο στη στιγμή. Όλα εμείς θα σας τα πούμε;

https://www.instagram.com/p/CjBs1VVD_nP