Ο Maestro και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πάνε Netflix; Οι θεατές τούς έστειλαν ήδη

Νατάσσα Σχοινά
Ο Maestro και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πάνε Netflix; Οι θεατές τούς έστειλαν ήδη

Μετά την πρεμιέρα της σειράς, όλοι θεωρούν αυτονόητο ότι ο Maestro πρέπει να πάει στην πλατφόρμα.

Όλοι σήμερα μιλούν για την πρεμιέρα του Maestro και την τηλεοπτική επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη -καθόλου παράλογα-. Ο 46χρονος δημιουργός είναι κατά πολλούς ένας από τους λίγους που μπορούν να σταθούν ακόμα και σε διεθνή πρότυπα και οι παραγωγές του αποτελούν πάντα επιτυχίες.

Ο Ορέστης του ταξίδεψε σε ένα μικρό νησί την εποχή της πανδημίας για να στήσει ένα Φεστιβάλ μουσικής δίχως να μπορεί να προβλέψει όλες τις παθογένειες της κλειστής κοινωνίας του νησιού ούτε και την ακραία ερωτική ιστορία στην οποία θα βρεθεί μπλεγμένος. Όλοι τελικά είναι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και όλοι συνένοχοι.

Ο Maestro πάει Netflix;

Με μία πρώτη ματιά, θα έλεγε κανείς ότι το σενάριο είναι γραμμένο για σειρά στο Netflix και δεν είναι ότι θα έπεφτε έξω, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παπακαλιάτης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διάσημη streaming πλατφόρμα εδώ και αρκετό καιρό. Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, θεωρούν το θέμα τετελεσμένο και αναφέρουν πως ο Maestro θα κυκλοφορήσει πολύ άμεσα στο Netflix, μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο Χριστόφορος που πάντα παρέδιδε στο κοινό παραγωγές που ξεχώριζαν τόσο για την ιστορία όσο και για τη σκηνοθεσία τους, εξαρχής θέλησε να δημιουργήσει μία σειρά υψηλών προδιαγραφών και, αν πράγματι ενσωματωθεί στη λίστα του Netflix, τότε θα γνωρίσει και παγκόσμια αναγνώριση.

https://www.instagram.com/p/Cjp5WhtN9jp

Τα σχόλια στο Twitter

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι οι θεατές έχουν δώσει τη θετική τους ψήφο και είναι πεπεισμένοι πως η νέα σειρά του Παπακαλιάτη πρέπει να διατεθεί στην πλατφόρμα. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου που προβλήθηκε χτες, δε, άρχισαν να κάνουν tweets για να τον υποστηρίξουν, καλώντας το Netflix να δει γιατί πρέπει να την αποκτήσει ASAP.

Δες μερικά από τα σχόλια των θεατών στη συνέχεια: