Στο νέο σπίτι της οικογένειας Τανιμανίδη το πιο ωραίο δωμάτιο το έχουν οι δίδυμες

Στο νέο σπίτι της οικογένειας Τανιμανίδη το πιο ωραίο δωμάτιο το έχουν οι δίδυμες

«Άραγμα και διάβασμα», λέει η περήφανη μαμά τους, Χριστίνα Μπόμπα. Να πώς είναι οι άλλοι χώροι του σπιτιού. 

Μετά από ένα ανέμελο καλοκαίρι στην Μύκονο με αγαπημένους φίλους, η οικογένεια Τανιμανίδη έχει επιστρέψει στην πρωτεύουσα και στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης αλλά και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν ενεργή παρουσία στα social media όπου μοιράζονται τις πιο όμορφες στιγμές με τις κόρες τους.

Τα δίδυμα Τανιμανίδη μεγάλωσαν και η μαμά Χριστίνα Μπόμπα καμαρώνει

Τα Τανιμανιδάκια έχουν δείξει πως έχουν κλίση στο διάβασμα και η μαμά τους δεν μπορεί να κρύψει την υπερηφάνεια της. Πριν λίγες ώρες η γνωστή influencer μοιράστηκε μια φωτογραφία των διδύμων σε Instagram-story όπου η Αριάνα και η Φιλίππα είναι ξαπλωμένες στο πάτωμα και διαβάζουν στο παιδικό τους δωμάτιο.

«Άραγμα και διάβασμα», έγραψε στη λεζάντα η Χριστίνα Μπόμπα με χιουμοριστική διάθεση.

didyma_tanimanidi.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της οικογένειας Τανιμανίδη.

Το νέο σπίτι τους

Λίγο πριν τον ερχομό των διδύμων, το ζευγάρι μετακόμισε σε νέο, μεγαλύτερο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας το οποίο και διαμόρφωσε όπως ακριβώς ονειρευόταν.

https://www.instagram.com/p/CjceZtwjFuc

Η influencer δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από το σπίτι τους, αποκαλύπτοντάς μας τις αγαπημένες της γωνιές.

Η βάπτιση των διδύμων Τανιμανίδη

Μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους βίωσαν στις 17 Σεπτεμβρίου ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Το ερωτευμένο ζευγάρι βάπτισε τις δίδυμες κορούλες του στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας στη Μύκονο έχοντας 7 νονούς και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο πλευρό τους. Και το όνομα αυτών… Αριάνα και Φιλίππα.

Νονοί τη μικρής Φιλίππας είναι ο Μάνος Γαβράς, η Μαρίνα Βερνίκου, η κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και ο γιος της, Γιώργος Καμπουρίδης, ενώ της Αριάνας, η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

sakis1.jpg

Μετά την βάπτιση ακολούθησε πάρτι στην περιοχή της Αγίας Άννας, όπου το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους διασκέδασαν μέχρι πρωίας. Όλοι έδειχναν άκρως ευδιάθετοι και δεν δίστασαν να χορέψουν τον Ζορμπά. Το χαρούμενο στιγμιότυπο απαθανάτισε η αδερφή της Χριστίνας, Ελίνα Μπόμπα μαζί με τη νονά Γιολάντα Καλογεροπούλου και δημοσίευσαν αργότερα το video σε Instagram-story.

Το πρώτο πάρτι γενεθλίων για τα δίδυμα

To πάρτι των διδύμων Τανιμανίδη έλαβε χώρα τον Ιούνιο στη Μύκονο με τις πανύψηλες πολύχρωμες τούρτες να κλέβουν την παράσταση όπως και οι ντυμένες στα λευκά Αριάνα και Φιλίππα.

https://www.instagram.com/p/CfKVSHRKSAJ

«Πέρασε κιόλας 1 χρόνος από τη σημαντικότερη μέρα της ζωής μου…τη μέρα που ήρθατε στον κόσμο, Φιλίππα και Αριάνα!
Να έχετε μια ζωή καλότυχη, γεμάτη εμπειρίες! Ο μπαμπάς και η μαμά θα είναι για πάντα δίπλα σας, να σας στηρίζουν και να σας καμαρώνουν.
Χρόνια Πολλά αγάπες μου», έγραψε ο μπαμπάς Σάκης Τανιμανίδης.

«Πριν ένα χρόνο τέτοια ώρα κοιτούσα την πανσέληνο από το δωμάτιο του μαιευτηρίου και σκεφτόμουν πόσο τυχεροί είμαστε που ήρθατε στη ζωή μας! Φέτος χαζεύω τις φωτογραφίες από το πρώτο μας party γενεθλίων και δεν το πιστεύω ποσό γρήγορα πέρασε ο καιρός και είστε κοριτσάκια που περπατάτε και λέτε τις πρώτες σας λεξούλες! Ανυπομονώ να είμαι δίπλα σας σε όλα τα νέα σας βήματα! Είμαι πολύ τυχερή που είμαι η μαμά σας! Να είστε πάντα γερές και καλότυχες! Σας αγαπάμε όσο τίποτα! weareone», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Πηγή κεντρικής: chris_mpo