Η Άννα Βίσση δεν άντεξε όταν είδε τη φωτογραφία της Σοφίας Καρβέλα και την αποθέωσε με το σχόλιό της

Η Άννα Βίσση δεν άντεξε όταν είδε τη φωτογραφία της Σοφίας Καρβέλα και την αποθέωσε με το σχόλιό της

Μαμά και κόρη υποστηρίζουν πολύ η μία την άλλη.

Την αγάπη της Σοφίας Καρβέλα για τη γυμναστική την ξέρουμε πια. Η 39χρονη ιδιοκτήτρια brand ρούχων αθλείται τακτικά και αυτό αποτελεί πια μέρος της ζωής της, με αποτέλεσμα συχνά – πυκνά να δημοσιεύει βίντεο κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Η δουλειά που έχει κάνει φαίνεται πλέον στη σμίλευση του σώματός της και μία φωτογραφία με crop top που αναδείκνυε τις αναλογίες της έκανε μέχρι και τη μαμά της, Άννα Βίσση, να σχολιάσει.

Το σχόλιο της Άννας Βίσση στην ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα

Η Σοφία εμφανίστηκε σε ανάρτησή της με τα αθλητικά της ρούχα -ένα κολάν και αθλητικό μπουστάκι-. «Τελείωσα τη δουλειά πριν δύσει ο ήλιος. Σήκωσα βάρη. Έφαγα ψάρι. Ήταν φανταστικό», έγραψε η Σοφία.

https://www.instagram.com/p/Cii8jg2uxIo

Βλέποντας τη φωτογραφία, η 64χρονη τραγουδίστρια εντυπωσιάστηκε με την εκγύμναση του σώματος της κόρης της και γρήγορα θέλησε να σχολιάσει επαινώντας τη και συνοδεύοντας την ατάκα της με ένα emoji με χειροκρότημα.

anna_vissi_sxolio_gia_soma_sofias_karvela.jpg

«Έχτισες σώμα, Sof», έγραψε η Βίσση.

Η αγάπη της Σοφίας Καρβέλα για τη γυμναστική

Η Καρβέλα κάνει συχνά δηλώσεις για το πόσα της προσφέρει η γυμναστική όχι μόνο σε σωματικό επίπεδο αλλά και σε ψυχολογικό.

«Έχω παρατηρήσει ότι, αν δε γυμνάζομαι, είμαι βαθιά χάλια ψυχολογικά και, αν γυμνάζομαι, είμαι βαθιά χαρούμενη. Και πάλι είναι δύσκολο να δίνω κίνητρο στον εαυτό μου από τη στιγμή που είμαι πολύ άνετα στο άρρωστο κεφάλι μου, αλλά αρχίζω να το σκέφτομαι διαφορετικά και μου αρέσει αυτός ο νέος ευτυχισμένος εαυτός μου μετά τη γυμναστική. Το συστήνω εξαιρετικά. Απλά κάντε το», έγραψε πρόσφατα.

Η Σοφία Καρβέλα ζήτησε συγγνώμη για τα «αχρείαστα» stories γυμναστικής

Στα τέλη του Ιουλίου, ένα «περίεργο» περιστατικό συνέβη μεταξύ της Καρβέλα και των followers της. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έκανε ένα story με το οποίο ζητούσε συγγνώμη από το κοινό για το πλήθος των σχετικών με τη γυμναστική αναρτήσεών της, σε περίπτωση που κάποιος από τους κλασικούς κακεντρεχείς έδειχνε ότι ενοχλείται.

«Αγαπητοί φίλοι,

Αν και ακόμη δεν έχω λάβει παράπονα, ζητώ μικρή συγγνώμη για όλα τα αχρείαστα stories με γυμναστική. Κοιτώντας πίσω σε αυτά, συμφωνώ… Γιατί;

Λοιπόν, υπάρχουν δύο βασικά πράγματα.

  1. Είμαι περήφανη που επιτέλους φροντίζω τον εαυτό μου και το σώμα μου. Είχε περάσει καιρός.
  2. Και απ’ ό,τι φαίνεται, κάποιοι άνθρωποι παρακινούνται από αυτό.

Επίσης, είμαι τέρμα ματαιόδοξη.

Κ.

Bye», έγραψε για να μιλήσει για κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή της τη δεδομένη στιγμή.

Γιατί είπαμε ότι πρέπει η Σοφία Καρβέλα να λογοδοτήσει για το πόσα stories θα κάνει;