Η Σοφία Καρβέλα γιόρτασε τα γενέθλια του «Νινίκου» της με την πιο cute φωτογραφία του

Η Σοφία Καρβέλα γιόρτασε τα γενέθλια του «Νινίκου» της με την πιο cute φωτογραφία του

Ο Νίκος Πανουργιάς μεγάλωσε και μοιάζει και στους δύο του γονείς.

Η Σοφία Καρβέλα έχει μία υπέροχη σχέση με τους γιους της, με τους οποίους ανεβάζει συχνά βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram. Οι οικογένεια περνάει πολύ χρόνο μαζί, ενώ, ακόμα και σε πράγματα που αφιερώνει στον εαυτό της, όπως η yoga, η 39χρονη κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα βρίσκει τρόπο και φέρνει και εκεί τα «μωρά» της.

Τα γενέθλια του μεγάλου γιου της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά

Ο «Νινίκος» της, ωστόσο, χτες είχε γενέθλια και η υπερήφανη μανούλα τον τράβηξε φωτογραφία και ενημέρωσε το κοινό της στο Instagram ότι τώρα πια είναι 9 ετών.

sofia_karvela_gios_genethlia.jpg

Η φωτογραφία πράγματι δείχνει πως ο Νίκος έχει μεγαλώσει και μοιάζει και στους δύο του γονείς, ενώ τα sparkles φωτίζουν το πρόσωπο του παιδιού.

Η σχέση των δυο γιων της

Η Σοφία Καρβέλα έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Θανάση Πανουργιά, τον Νίκο και τον Νέστορα. Αυτά αποτελούν συχνά τους πρωταγωνιστές των αναρτήσεών της και αυτήν τη φορά μάθαμε και τη γλυκιά εμμονή τους.

«Το επίπεδο εμμονής μεταξύ αυτών των δύο μικρών…», έγραψε η Σοφία, για να δείξει την εμμονή που έχουν οι γιοι της ο ένας με τον άλλον σε μία μετακίνησή τους με τα Μέσα. Μία εμμονή που κάθε μαμά θα ήθελε να βλέπει στα παιδιά της.

Ο Νίκος και ο Νέστορας έχουν εξαιρετικές σχέσεις και πολύ συχνά τους βλέπουμε σε ποικίλες ασχολίες. Από εξόδους με τους φίλους τους, yoga με τη μαμά τους, έως και ύπνο πλάι-πλάι.

Ακόμα και στον ύπνο πλάι-πλάι

Πριν από περίπου έναν μήνα, μάλιστα, η Καρβέλα δημοσίευσε μία φωτογραφία όπου οι γιοι της είχαν αποκοιμηθεί και ο ένας είχε βάλει το χεράκι του στο πρόσωπο του άλλου.

https://www.instagram.com/p/Cdj1nDStiUa

«Προειδοποίηση: Μπορεί να σε κάνει να θες παιδιά», έγραψε η επιχειρηματίας στο caption και πραγματικά είχε δίκιο για το πόσο αξιολάτρευτο ήταν το θέαμα.