«Κάνε τους να χάσουν τον ύπνο τους» - Οι φανς της Αγγελικής Νικολούλη περιμένουν την πρεμιέρα της

Κατερίνα Μπούσιου
«Κάνε τους να χάσουν τον ύπνο τους» - Οι φανς της Αγγελικής Νικολούλη περιμένουν την πρεμιέρα της

Με αποκαλύψεις για την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια, κάνει πρεμιέρα απόψε το «Φως στο τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη υπόσχεται για 27χρονιά να φτάσει τις έρευνές της μέχρι τέλους. 

Το «Φως στο τούνελ» είναι αυτή τη στιγμή η μακροβιότερη εκπομπή της τηλεόρασης. Και η 27 σεζόν, ξεκινά για την Αγγελική Νικολούλη με αποκαλύψεις. Η δημοσιογράφος έκανε μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην θεματολογία της και εκτός από μία νέα υπόθεση μυστηρίου, θα ασχοληθεί με την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια, το θέμα που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Οι θαυμαστές της, ήδη ζήτησαν από την Αγγελική, να κάνει τους ενόχους να χάσουν τον ύπνο τους. Αλλά ζήτησαν και από τον σκηνοθέτη της, τον οποίο τρολάρουν σταθερά τα τελευταία χρόνια, να μην διακόπτει την παρουσιάστρια με διαφημίσεις.

Από την υπόθεση Πισπιρίγκου στην 12χρονη

Στις αρχές του μήνα με τα πρώτα τρέιλερ που είχε βγάλει στην δημοσιότητα η Αγγελική Νικολούλη, μας είχε προιδεάσει ότι θα συνέχιζε την έρευνά της για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τον θάνατο των 3 ανήλικων κοριτσιών της. Άλλωστε με αυτή την υπόθεση, είχε λήξει η προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν. Ένα - ένα τα κομμάτια του παζλ, ενώνονται ξανά, όπως έλεγε χαρακτηριστικά.

Αγγελική Νικολούλη: Η τελευταία εκπομπή έκρυβε εκπλήξεις και το Twitter της ζητά να επιστρέψει

https://www.instagram.com/p/CcEJA_NAzKK

Και ενώ είχε ανακοινώσει με δεύτερο τρέιλερ ότι θα ασχοληθεί και με μία νέα υπόθεση μυστηρίου, με έναν μάρτυρα που είδε στα πλακόστρωτα σοκάκια τον παράξενο επισκέπτη (σαν ταινία του Netflix όλο αυτό), έκανε μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής.

Δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, η οποία είχε πέσει θύμα κυκλώματος που την εξωθούσε στην πορνεία. Η Αγγελική ερεύνησε το θέμα σε βάθος και αυτή η έρευνα έβγαλε καρπούς. Σήμερα προφανώς στην πρεμιέρα του «Φως στο Τούνελ» αυτό θα είναι και το κεντρικό της θέμα και αναμένουμε να δούμε τους καλεσμένους και τις συνεντεύξεις της.

https://www.instagram.com/p/Cjq21gVoQdm

Οι φανς της...Αγγέλως όπως την ονομάζουν στο Twitter ήδη έχουν ξεκινήσει να κάνουν σχόλια αναμένοντας την και της ζήτησαν να φτάσει την έρευνά της, μέχρι το τέρμα. «Κάνε τους να χάσουν τον ύπνο τους» όπως της έγραψαν χαρακτηριστικά.

nikolouli_premiera.JPG

Αλλά έκαναν μία προειδοποίηση στον σκηνοθέτη της, Σωτήρη Σπαθάρη, να μην την διακόπτει συχνά για διαφημίσεις γιατί η Νικολούλη εκνευρίζεται.

spatharis.JPG

Φυσικά η Αγγελική, έχει μία άψογη σχέση με τον σκηνοθέτη της, ο οποίος είναι ο πιο στενός της συνεργάτης εδώ και 3 δεκαετίες. Απλά, καμία φορά, με το χαρακτηριστικό της τέμπο, της αρέσει να κάνει τα σχόλιά της live.